Forum » Operacijski sistemi » Odprto okno z Namizjem pri zagonu winXP
Odprto okno z Namizjem pri zagonu winXP
matic ::
Nedolgo nazaj se mi je zacelo dogajat da ko se racunalnik prizge se mi odpre explorerjevo okno z namizjem!! Nakar ugotvim da se mi to dogaja tudi(!) na drugem racunalniku.
Nato grem do kolga in mi jamra da ga tale odprt oken full zivcira - se odpira tudi njemu!!??
Se to dogaja se komu in ve kdo zakaj in kako ukint!?
Nato grem do kolga in mi jamra da ga tale odprt oken full zivcira - se odpira tudi njemu!!??
Se to dogaja se komu in ve kdo zakaj in kako ukint!?
- spremenilo: matic ()
TESKAn ::
Mogoče kak virus?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
jamiroq ::
to se je tudi meni dogajalo; vsem uporabnikom na računalniku se je ob prijavi odprl moj desktop... zadevo sem pač izklopil z msconfigom, kaj je bilo krivo za to pa ne vem..
G[e]c ::
Matic ta tvoj kolega je zdej to popravu napisi msconfig pol pa pod startup dekstopu dej klukco stran pa bo.
andrej ::
to se obicajno zgodi, ce je v registriju kaksna napaka - napacen vnos - za programe, ki se izvedejo ob zagonu v kljucih kot so Run, RunOnce, etc...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ponovno zažene namesto ugasneOddelek: Strojna oprema | 6896 (3709) | solatko |
» | Naključen vklop laptopa iz standby + blue screenOddelek: Pomoč in nasveti | 581 (540) | mrBlack |
» | Nadležno odpiranje IEOddelek: Programska oprema | 1817 (1559) | steev |
» | Logitech MouseWare bug (?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2202 (1798) | Swiwer |
» | 2 minuti čakanja za ADSL v XPjhOddelek: Operacijski sistemi | 1449 (1216) | Matek |