Forum » Programska oprema » FTPES/FTPS
FTPES/FTPS
Volk| ::
Imam problem.
FTP deluje brez problema.
Ko pa nastavim na FTPES ali FTPS pa zadeva ne deluje.
Sem si prebral nekaj zadev na googlu(ena boljših razlag je TALE) pa zadeva ne deluje, karkoli delam.
Problem je, ker doma laufa server za routerjem, pa iz službe dostopam do domačega serverja tudi preko službenega routerja.Torej 2x skozi router.
Zadeva se mi poveže, le prenos podatkov je onemogočen(425 Can't open data connection).
Uporabljam server in client od Filezille. Porti na Firewalu so sproščeni. WIN Firewall izključen.
Poskusil sem oboje, aktivni prenos in pasivni prenos.
Pri pasivnem se niti ne poveže, aktivni dovoli povezavo(FTPES), data prenos pa ne gre.
Še kaka ideja?
FTP deluje brez problema.
Ko pa nastavim na FTPES ali FTPS pa zadeva ne deluje.
Sem si prebral nekaj zadev na googlu(ena boljših razlag je TALE) pa zadeva ne deluje, karkoli delam.
Problem je, ker doma laufa server za routerjem, pa iz službe dostopam do domačega serverja tudi preko službenega routerja.Torej 2x skozi router.
Zadeva se mi poveže, le prenos podatkov je onemogočen(425 Can't open data connection).
Uporabljam server in client od Filezille. Porti na Firewalu so sproščeni. WIN Firewall izključen.
Poskusil sem oboje, aktivni prenos in pasivni prenos.
Pri pasivnem se niti ne poveže, aktivni dovoli povezavo(FTPES), data prenos pa ne gre.
Še kaka ideja?
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol tv na računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2618 (2313) | mk818764 |
» | Podaljšek za instant internet?Oddelek: Strojna oprema | 2139 (1710) | krajnc3k |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52236 (23986) | simone |
» | putty in tunelOddelek: Pomoč in nasveti | 1269 (924) | mk818764 |
» | FTP dostop preko ADSL-ne dela od povsodOddelek: Omrežja in internet | 1607 (1446) | bojanu |