Forum » Zvok in slika » sinhronizacija divx+mp3
sinhronizacija divx+mp3
dizel ::
Jou
Eno problemčič. Mam dva fajla en video stream zakompresiran v divx in en audio stream zakompresiran v mp3, oba enak dolga. Zdej bi pa jst to v eno združu. Uporabim VirtualDub in ker sta oba že zakompresirana, dam za oba direct stream copy, pa tud sync to audio, a rezultat je ta, da na koncu NI sinhronizirano. Na začetku še kar nekako, potem pa vse bolj sfali vse skup. Probu sem že vse nastavitve, pa nič boljš. A ma kdo kak nasvet al pa magično kompinacijo nastavitev, da bi program prisilu, da naj za vsako ceno to sinhronizira.
Še to: procesor Celly 566, 256 Mb RAM.
Hvala
Eno problemčič. Mam dva fajla en video stream zakompresiran v divx in en audio stream zakompresiran v mp3, oba enak dolga. Zdej bi pa jst to v eno združu. Uporabim VirtualDub in ker sta oba že zakompresirana, dam za oba direct stream copy, pa tud sync to audio, a rezultat je ta, da na koncu NI sinhronizirano. Na začetku še kar nekako, potem pa vse bolj sfali vse skup. Probu sem že vse nastavitve, pa nič boljš. A ma kdo kak nasvet al pa magično kompinacijo nastavitev, da bi program prisilu, da naj za vsako ceno to sinhronizira.
Še to: procesor Celly 566, 256 Mb RAM.
Hvala
Najboljši so že padli mi pa se pogumno spotikamo naprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kvaliteta pri Audio CDjihOddelek: Zvok in slika | 2222 (1668) | betko007 |
» | Ali je to dvojna kompresija???Oddelek: Zvok in slika | 1220 (1057) | CaqKa |
» | Videoposnetek predavanja v KiberpipiOddelek: Novice / Kiberpipa | 2623 (2623) | minmax |
» | Kako odpakirat *.SFV ???Oddelek: Programska oprema | 3358 (3252) | Gh0st |
» | UT na winXPOddelek: Igre | 1301 (1016) | Pisk |