Forum » Programska oprema » Kako odpakirat *.SFV ???
Kako odpakirat *.SFV ???
bastadu ::
To imaš verjetno kako ISO za zapečt... Probaj pr fajlu *.001 začet (al katerikoli je še manjši) pa ga probej z rarom al pa kej podobnega...
JLP ::
SFV fajl ni zakompresiran fajl. U SFVju je le napisan usak fajl pa ena cifra zravn. Pol pa nucaš program da počekira vsak fajl in zračuna to cifro in jo primerja s cifro napisano u fajlu in tko lahk vidš če so vsi fajli OK. Drgač pa kot je blo rečen, začni pr *.000 fajlu al kerkol je najnižji in ga probi odpret z WinRAR, WinAce al pa kej podobnga.
Live long and prosper!
pivmik ::
SFV datoteke so "Simple Verification File"
V tej datoteki se nahajajo samo ime datoteke in CRC32 checksum.
S to datoteko samo preveriš če imaš vse datoeke in predvsem če niso koruptane.
Nasvet za tvoj problem:
Odpri Datoteko flt-cm9a.000 z WinRARom in odpakiraj.
V tej datoteki se nahajajo samo ime datoteke in CRC32 checksum.
S to datoteko samo preveriš če imaš vse datoeke in predvsem če niso koruptane.
Nasvet za tvoj problem:
Odpri Datoteko flt-cm9a.000 z WinRARom in odpakiraj.
LP, Gregor GRE^
branko_bm ::
Hvala za odgovore!
Vsi ti fajli so bili v enem rar fajlu in nisem mislil da so se 1x skompresirani.
Imam dva cd-ja drugega sem lahko odpakiral, pri prvem pa mi en fajl manjka tako da nebo nic , notri pa se je cue fajl, ki mi ga odpre nero...
Zakaj sploh kompresiraj vse te fajle tolikokrat?
Najprej v cue fajl, nato v 50 rar fajlov in se 1x v en rar fajl?
Vsi ti fajli so bili v enem rar fajlu in nisem mislil da so se 1x skompresirani.
Imam dva cd-ja drugega sem lahko odpakiral, pri prvem pa mi en fajl manjka tako da nebo nic , notri pa se je cue fajl, ki mi ga odpre nero...
Zakaj sploh kompresiraj vse te fajle tolikokrat?
Najprej v cue fajl, nato v 50 rar fajlov in se 1x v en rar fajl?
Gh0st ::
To maš te CRC programčke, ki ti preverijo, če imaš popolno isto vsebino fajla kakor original. Recimo če si DL-jal kak ISO image it kakšnega FTP sita, potem imaš zravn še Checksum cifro in potem ti preveriš to checksum cifro na svojem compu , če je ista kakor ona na situ. Se pravi potrebuješ al SFV32 al pa md5sum programček...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | *.svf končnicaOddelek: Programska oprema | 1618 (1524) | Edelweiss |
» | winRAR error - CRC failed in the encrypted file fajl.md0 (wrong password ?)Oddelek: Programska oprema | 1721 (1678) | Xplicit |
» | Tezava s peko image fajla na cdOddelek: Pomoč in nasveti | 1408 (1355) | Xplicit |
» | ISOOddelek: Igre | 1129 (937) | 3LeR. |
» | Bin fileOddelek: Programska oprema | 1785 (1667) | kljukec |