Forum » Loža » Photo Booth v Ljubljani?
Photo Booth v Ljubljani?
c0dehunter ::
Jaz sem, par let nazaj. Do zdaj je slika že čisto zbledela zarad slabe kvalitete, tako da za dokumente priporočam raje profesionalne foto studie.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
St235 ::
Za uradne dokumente mora ustrezat specifikacijam - kolk obraza in koliko "okolice", očala da/ne, nasmeh da/ne, smer pogleda. To ali je narejana v boothu ali studiju ni važno, boš pa seveda v boothu dosti težje zadel vse zahteve. Seveda je tudi važno za katere dokumente jo delaš. Pasoš najbolj komplicirajo, za študentsko je pa praktično vseeno.
Aar2rk ::
Na upravni enoti Lj (Tobačna) imajo znotraj stavbe tudi fotostudio
(kjer te slikajo z digitalcem seveda, naredi papirnato sliko, jo odneseš v sosednjo sobo in jo skenirajo in ti papir vrnejo)
en booth je pa tudi v koloseju
(kjer te slikajo z digitalcem seveda, naredi papirnato sliko, jo odneseš v sosednjo sobo in jo skenirajo in ti papir vrnejo)
en booth je pa tudi v koloseju
hotlips ::
Za prvo silo ti v UE tobačna šklocnejo, drugač pa se spomnem, da če isšeš prov photo booth so ga imel učasih na LPP v šiški (tm ku si si mogu jit narest mesečko). Sam je že kar neki let nazaj, ko sem še jaz tam okol hodil.
lp.hl
lp.hl
St235 ::
Drugač je tudi v Cityparku zraven trgovine swarowski, tam kjer prodajajo karte za koncerte.
Kaboom ::
Ve mogoče kdo za kaki photo booth na štajerskem (Maribor ali Ptuj)?
V Planetu Tuš je en...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vezanje zvocnikov in mesalke.Oddelek: Zvok in slika | 1593 (1022) | prowb |
» | Opera: drsnikom na spletnih straneh bo odklenkalo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 22768 (18463) | enadvatri |
» | Izšel Mac OS X 10.7 LionOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11997 (9439) | gslo |
» | Apple WWDC: OS X Lion (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 24110 (21534) | MrStein |
» | "Krekanje" avtomobilovOddelek: Novice / Varnost | 5442 (3980) | R33D3M33R |