Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 zagon
Windows 7 zagon
StajercSSS ::
Kako to gnojšnico pripraviti,da se bo na prenosniku zagnala hitreje od 15 minut? Gonilnike,msconfig,vse sem že probal,na netu in slo-techu ni neke pametne rešitve za to.
Sej je dober windows 7,ampak te laži,da se bo zagnal v 15 sekundah,en kurac moj. 15 minut,ali pa še več rabi. Pride z windows loadinga,črn zaslon 10 minut. Miško normalno kaže,potem pa še ko kliknem uporabnika,rabi 5 minut.
Sej je dober windows 7,ampak te laži,da se bo zagnal v 15 sekundah,en kurac moj. 15 minut,ali pa še več rabi. Pride z windows loadinga,črn zaslon 10 minut. Miško normalno kaže,potem pa še ko kliknem uporabnika,rabi 5 minut.
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
StajercSSS ::
Ne pijem dosti. Popizdil bom,da se sedmica zaganja 15 min,čeprav sem vse probal,tudi registre počistit. Kje je zaj njihovih 15 sekund??????????????????
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
solatko ::
Napiši podatke računalnika, če imaš 512 MB spomina in 1,6 celerona, potem je lahko toliko časa. 15 sekund pa rabi iz hibernacije (skoraj na vseh prenosnikih z vsaj 2GB spomina).
Delo krepa človeka
Cold1 ::
@StajercSSS
Poguglaj: resolve long boot time in windows 7
ali: resolve long login time in Windows 7
Težave imaš z:
a. nameščenimi programi
b. nameščenimi gonilniki
c. okvarjenimi nastavitvami Oken
d. težavno strojno opremo
e. okvarjeno strojno opremo
Pojdi po seznamu in z izločanjem ugotovi kje je težava.
Poguglaj: resolve long boot time in windows 7
ali: resolve long login time in Windows 7
Težave imaš z:
a. nameščenimi programi
b. nameščenimi gonilniki
c. okvarjenimi nastavitvami Oken
d. težavno strojno opremo
e. okvarjeno strojno opremo
Pojdi po seznamu in z izločanjem ugotovi kje je težava.
Duhec ::
Ali v varnem zagonu tudi rabi toliko časa ?
Preveri disk npr. zgolj v Command Promptu z:
chkdsk c:/r
ali s programom HDD Regenerator.
Preveri disk npr. zgolj v Command Promptu z:
chkdsk c:/r
ali s programom HDD Regenerator.
jest10 ::
Lahko je problem tudi BIOS. Naloži najnovejšega.
Ravno 2 dni nazaj sem se tako hecal na enem sistemu z Visto. Zagon trajal 10min. Po posodobitvi BIOSa se zažene v 40s.
Ravno 2 dni nazaj sem se tako hecal na enem sistemu z Visto. Zagon trajal 10min. Po posodobitvi BIOSa se zažene v 40s.
k4vz0024 ::
K temu lahko dam, da nekateri antivirusni programi ob nalaganju zelooo podaljšajo nalaganje, ker pregledujejo datoteke. Isto firewll...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik HP 470 G3 (kupljen preko telekoma) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5652 (4701) | loveJDM |
» | Windows 7 - počasen resumeOddelek: Operacijski sistemi | 2645 (2189) | MrStein |
» | Windows 8 uvaja hitri zagon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 29793 (23982) | Jst |
» | koliko hitro se vam prižge komp(za foro pač) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8393 (7155) | BlaY0 |
» | Zagon Windows pri prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2515 (2005) | Gundolf |