Forum » Kaj kupiti » Poceni hišni kino
Poceni hišni kino
Dromar ::
LP!
Za potrebe igranja streljačin na PS3 bi si nabavil en hišni kino. Ne rabi bit nič posebnega, ker zvok pri igrah načeloma ni tako pomemben, ima pa BFBC2 dobro narejen sistem prostorskega zvoka, skozi katerega se da ugotovit od kod te nekdo strelja, ker če te strelja od zadaj, to tudi slišiš zgolj na zadnjih zvočnikih. Soba je velika okrog 25 kvadratov, nikoli se ne bo predvajal pretirano glasen zvok-pravzaprav bo kar na tiho...
Zato bi rad mel en hišni kino, čim cenejši, ne rabi bit torej nič posebnega, samo da bo laufal lepo prostorski zvok.
Prosim za čimveč priporočil
Za potrebe igranja streljačin na PS3 bi si nabavil en hišni kino. Ne rabi bit nič posebnega, ker zvok pri igrah načeloma ni tako pomemben, ima pa BFBC2 dobro narejen sistem prostorskega zvoka, skozi katerega se da ugotovit od kod te nekdo strelja, ker če te strelja od zadaj, to tudi slišiš zgolj na zadnjih zvočnikih. Soba je velika okrog 25 kvadratov, nikoli se ne bo predvajal pretirano glasen zvok-pravzaprav bo kar na tiho...
Zato bi rad mel en hišni kino, čim cenejši, ne rabi bit torej nič posebnega, samo da bo laufal lepo prostorski zvok.
Prosim za čimveč priporočil
Mare3 ::
po mojem jih na ps ne mores priklopiti lahko pa na tv ker imas konzolo verjetno preko hdmi kabla na tv. tako i
am jaz svoj xbox priklopljen sem se pa kar namatral z nastavitvami da je potem delalo
am jaz svoj xbox priklopljen sem se pa kar namatral z nastavitvami da je potem delalo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hisni kinoOddelek: Zvok in slika | 1152 (928) | simone |
» | Zvok iz TV na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 4130 (2679) | billy |
» | Tv, ps3 in zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 2277 (2172) | Maxl |
» | Priklop TV-ja z zvočniki hišnega kina 5.1Oddelek: Zvok in slika | 4425 (4283) | borut_p |
» | Kakšen receiver kupitiOddelek: Zvok in slika | 2224 (1870) | zacetnik11 |