» »

HP 7500A nastavitev faxa

HP 7500A nastavitev faxa

Fifty ::

Kupil sem nov tiskalnik HP 7500A, ki ima tudi funkcijo faxa. Imam težave pri nastavitvi, in sicer mi javi napako "znak centrale ni bil zaznan", tako da gre verjetno za vnos napačne številke faxa, pri čemer me zanima ali je treba v software vnesti pred številko 00386 ali samo področno številko? Vsi ostali preizkusi so uspešno opravljeni, napako javi samo pri zaznavanju znaka centrale. Poklical sem tudi na Telekom, in so mi rekli, da z njihove strani ni težav. Fax imam pa priključen direktno, pri čemer je ločen kabel za telefon. Kakšna ideja?

hotlips ::

Jaz sem imel tudi težave pri namestitvi faxa, se mi zdi da celo zelo podobne. Izkazalo se je, da so bili pri meni v večini krivi kar pri ponudniku telefonije (amis) čeprav so na tehnični pomoči dolgo časa ustrajali da je vse uredu.
Glede tvoje težave specifično pa bi jo znalo rešit že, če v nastavitvah faksa izklopiš funkcijo čakanja na znak centrale.

lp.hl

Fifty ::

Sedaj sem v fazi, kjer lahko pošiljam normalno, vendar ne morem avtomatsko sprejemati, samo ročno, in sicer napiše da je linija v uporabi. Kje pa izklopim funkcijo čakanja na znak centrale, ker v softwaru tega ne najdem?

ideep ::

hotlips je izjavil:

Jaz sem imel tudi težave pri namestitvi faxa, se mi zdi da celo zelo podobne. Izkazalo se je, da so bili pri meni v večini krivi kar pri ponudniku telefonije (amis) čeprav so na tehnični pomoči dolgo časa ustrajali da je vse uredu.
Glede tvoje težave specifično pa bi jo znalo rešit že, če v nastavitvah faksa izklopiš funkcijo čakanja na znak centrale.

lp.hl

zdravo imam isti problem - znak centarle ni bil zaznan. Kje v nastavitvah faksa izklopim funkcijo čakanja na zank centrale?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

linux, volja, dialup

Oddelek: Operacijski sistemi
8992 (855) tonic
»

modem ne dela

Oddelek: Pomoč in nasveti
5892 (818) amper
»