» »

Gmail in velika težava s priponkami

Gmail in velika težava s priponkami

bastadu ::

Imam precej morečo težavo s priponkami v Gmailu. Namreč v podjetju imam zgleda samo jaz ta problem, in sicer če dobim v mejlu kakšno priponko, ki jo hočem downloadad in ko kliknem se zadeva sprva začene prenašati do polne hitrosti in potem se nekje vmes naenkrat ustavi. Če dam (v FF) Premor/Nadaljuj se zadeva spet malo nadaljuje in spet ustavi, zato moram Premor/Nadaljuj večkrat ponoviti. Tudi če uporabim IE je težava podobna, s tem da tam ne morem dati Premor/Nadaljuj in tako zadeve spoloh ne morem povleči do konca ...
Pravtako če v novem mejlu hočem dodati priponko, le to izberem in potem indikator počasi raste in se potem naenkrat ustavi in ne gre nikamor več ... Problem imam na samo določenem računalniku znotraj podjetja, če se prijavim na drugem teh problemov ni. V čem bi lahko bil problem?? Onemogočil sem že Firewall (znotraj windowsow) in antivirusni program in ni neke bistvene razlike ... Imam Win7 x64, FF v3.6.15, IE v8, internetna linija 10mbit/1mbit. Prosim za pomoč! Hvala!

bastadu ::

Največji problemi so seveda z večjimi priponkami, ampak če želim naložiti več manjših datotek, se veliko izmed njih ne naloži v prvo, naložijo se šele po pritisku "Poskusi ponovno":

Gmail problem

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

gantar8 ::

Zdaj če ti do dela samo na temu računalniku je 100% da ni nič napačnega na tvojemu gmailu. Poskusi še na kakšnemu drugemu brskalniku. Če še vedno ne deluje potem je mogoč kaj narobe s tvojo mrežno kartico ( Zamenjaj jo ). Če te še vedno to zabava poskusi downloadati:hotspot shield http://hotspotshield.com/ in samo sledi inštrukciji in potem poskusi še enkrat

bastadu ::

Mrežne ne morem zamenjati, ker je integrirana, lahko edino poskusim vgraditi še eno drugo ... Sicer pa težko verjamem da je karkoli narobe z mrežno, ker vse ostale stvari (razen gmaila) delajo bp, z drugi strani vleče in pošilja na polno, pingi se ne izgubljajo ... Še kakšna ideja?

gantar8 ::

če je probal zamenjati brskalnik in če je probal zgoraj naveden program, mi pa zmanjkuje idej. Ali je pingal gmail?

bastadu ::

Počasi obupujem nad zadevo, še vedno imam iste probleme, in sicer na določenih računalnikih velike težave s downloadanjem in nalaganjem priponk. Prosim še za kakšno idejo! Hvala!

dëych ::

Preslaba linija/internet ali pa kakšn slab modem/firewall, ki ne dohaja vsega skupaj...Probaj testirat na kakšnem live cd od Ubuntu Linux, da vidis, ali je težava na PCju. Testiraj še na drugem gmail accountu.

bastadu ::

Linija ni preslaba (je 10/2mbit), firewall/ruter je Cisco, večini na isti mreži in internetu deluje bp, težava je le na nekaterih računalnikih, tudi na različnih gmail accountih ...

Iatromantis ::

Uporabi email klienta in pop3?

bastadu ::

Evo, končno ugotovil vzrok težav, in sicer krivec je bil tako visoko opevani Cisco router ... Po nadgradnji firmware-a zadeva sedaj špila u 0. Hvala vsem za pomoč!

amigo_no1 ::

Lahko malo bolj podrobno ?

krho ::

Oh ja. Spet eden izmet tistih bugov, kjer zadev dela DPI in če mi kaj ni všeč, dropne paketek.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Invictus ::

Lahko bi rekel ...

Večni problem Ciscotov, oz. njihovih uporabnikov, ki imajo stare routerje.

Danes preprosto 10 let star Cisco router ne zmore hitrosti do interneta, ker mu zmanjka CPU in pomnilnika. Sem imel že nekaj pacientov na to temo.

Super da je bil dovolj samo upgrade.

LP I.

bastadu ::

amigo_no1 je izjavil:

Lahko malo bolj podrobno ?

Bolj težko opišem bolj podrobno, ker nam zunanje podjetje konfigurira sam router. Sprva sam ugotavljal, kje sploh je izvor težave, na internetnih forumih je o podobnih težavah bore malo, najbolj me je zmotilo to, da na nekaterih računalnikih je delalo bp, na drugih ne (zadnje čase se je začelo pojavljati na čedalje večih računalnikih) in zato nisem takoj posumil routerja. Potem sem pa rekel, da mam vsega dovolj in sem svoj računalnik priklopil direktno na modem in tako ugotovil, da so težave prenehale in da je dejansko vzrok router ... in res, ko so nam ga nadgradili, sedaj dela kot mora, pa ni ravno 10 let star router, ampak ima cca. 3 leta ...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov kriptovirus Locky na pohodu, napada tudi bolnišnice (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
7934058 (30044) misek
»

Ruter z 4x1Gbps LAN porti in VPN podporo (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
867998 (6754) levaky
»

povezava z gmail.com

Oddelek: Pomoč in nasveti
343562 (3111) x.sci
»

Nakup routerja - 300 uporabnikov (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
1309925 (6954) Spock83
»

Pošta problem

Oddelek: Programska oprema
355100 (4585) Kv1DR_K1LL3R

Več podobnih tem