» »

Hotmail problem

Hotmail problem

spelca676 ::

Hoj!
Imam velik problem s hotmail e-mailom...ta mail sem pred leti uporabljala med drugim tudi kot msn kontakt...kar naenkrat je okoli začel pošiljat spam (nimam pojma o računalnikih, povem lahko samo to da so od takrat vsi domači računalniki, na katerih sem ta mail uporabljala, bili že sformatirani)... no kakorkoli, zdaj sem rabla kontakt iz hotmaila, hotela sem pa tudi ukinit account, ker mi ljudje konstantno sikajo zaradi spama...poskusila sem se prijavit na hotmail, ampak ne morem...pravi da je moj account dezaktiviran in mi poskuša poslat kodo za ponovno aktivacijo na drugi email...
Kakorkoli, ne najdem nobenega kontakta iz hotmail staffa, na katerega bi lahko pisala za pomoč...tako da prosim tukaj za pomoč...

LP Š

jurre ::

Poskusi tukaj in poklikaj password reset, potem pa prides do opcije za support.

Sem imel isti problem - opcija za reset ti ponudi skrivno vprasanje in odgovor, ki ga itak ne vem. Na mobitel si ne mores poslati aktivacijske kode, ker ni Slovenije med drzavami. Potem pa prids naprej do supporta, da napises en rezervni mail in ti naredi zacasen racun in privat forum, kjer ti odpise nekdo iz MS.

Meni so isto blokirali racun zaradi spama, pa ne uspem doseci nic. Napisal sem vse podatke, nastel ene 25 kontaktov z maili vred iz msnja, pa so mi vedno odpisali, da ne morejo potrditi da sem jaz lastnik racuna (pa MSN uporabljam ze X let iz staticnega IPja doma).

Jaz sem ze obupal in sem naredil nov racun (tako so mi tudi nazadnje svetovali), vseh kontaktov tako da ne bom nikoli nazaj dobil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jurre ()

Sej bol se gre za to da zaprem račun da neha pošiljat spam...brez kontaktov bom že preživela...
Kakorkoli hvala za odgovor!

KoMar- ::

Čim so spammerji dobili naslove tvojih kontaktov, jim lahko pošiljajo spam kar direktno in samo napišejo, da je kao od tebe. Ne rabijo več tvojega aktivnega računa...

Potem ubistvu ne morem nič nardit? morjo moji kontakti blokirat spam?

KoMar- ::

Jp.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gmail (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
10525124 (11754) donvito
»

Windows live - MSN - Hotmail

Oddelek: Omrežja in internet