» »

Wordpress CMS

Wordpress CMS

Kurzweil ::

Zanima me če je že kdo delal to, da je iz obstoječe .html datoteke naredil wordpress template?

Na tem posnetku stvar izgleda preprosta:

Ampak verjetno ni fora samo v tem, da možakar posname svoj page v theme direktorij, sam nisem najbolj vešč wordpressa in se mi kar precej mudi, stran pa bi naj imela strukturo kot je na spodnji sliki:

Izgleda kako bi naj izgledala struktura WP templatea

Izgleda kako bi naj izgledala struktura WP templatea

Če je kdo kje videl kakšno sorodno temo/template se mu najlepše zahvaljujem...
  • spremenil: Kurzweil ()

Pozabil sem napisati, da glede na to da je ne tem forumu ničkoliko poznavalcev Wordpress sem prepričan, da se bo našel nekdo, ki je pripravljen takšno temo narediti za plačilo, kdor je zainteresiran naj piše na ZS

p.s. gre za stran ki že obstaja vendar je statična, torej elementi strani (slike, gumbi, ozadnje,..) so že narejeni, torej gre predvsem za template.

Lp

bluefish ::

Ne zadošča le, da kodo statične strani vržeš v WP in bo ta nato čudežno naredil vse ostalo. Potrebno je še nekaj php kode, ki vse skupaj poveže. Je vse lepo razloženo na Codexu.

Za stran, ki si jo narisal, pa pravzaprav WP-ja niti ne potrebuješ (odvisno sicer od vsebine v sredinskem delu).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

bluefish je izjavil:

Ne zadošča le, da kodo statične strani vržeš v WP in bo ta nato čudežno naredil vse ostalo. Potrebno je še nekaj php kode, ki vse skupaj poveže. Je vse lepo razloženo na Codexu.

Za stran, ki si jo narisal, pa pravzaprav WP-ja niti ne potrebuješ (odvisno sicer od vsebine v sredinskem delu).

Vsebina, ki bi bila v tistem content/vsebinskem okenčku so predvsem teskt, slike, linki, kakšen embed video vsebin, ampak vse to na nekem zadovoljivem nivoju... nekoč sem uporabljal Cutenews (leta nazaj), ki zapisuje vnose v datoteke, potem website baker, nato sem se preveč posvetil designu in modeliranju zato pa sem popoln začetnik kar se Wordpressa in pa Drupala tiče... precej se mi mudi to je edina težava sicer bi zadevo precej resno preučil... rabim pa nek CMS ki je vsaj malce prijazen do uporabnika in da ima vsaj malo podpore....

ker kot že prej rečeno ni časa tudi za kakšno drugo alternativo ponujam plačilo tudi za kakšen drug CMS (samo da se da urejati vsebina na nekem nivoju pa je vseeno kateri CMS)

p.s. tudi če je kdo pripravljen za Wordpress še vedno velja, pravtako kot rečeno za kakšen drug CMS... bi dal pod zaposlitev vendar mislim da glede na naravo je povsem vredu če ostane pod tem topicom

Hvala, Lp

Še vedno nikogar, kot rečeno je lahko to kot je dejal Bluefish tudi katerikoli zastonjski CMS, samo da se bo dalo vsebino v glavnem/content okenčku spreminjat. Hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Custom CMS

Oddelek: Pomoč in nasveti
101696 (1379) jurijcvikl
»

Izdelava spletne strani za podjetje z bresplačnimi orodji (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
5015448 (8085) Tody
»

Kako oz. z čim izdelujete spletišča? (strani: 1 2 )

5714144 (12560) Goran's Blog
»

WordPress kot spletna stran

494521 (1102) alessio2
»

"Orodja" za izdelavo preprostih strani

71280 (1177) bluefish

Več podobnih tem