Forum » Loža » Burger king v btc
Burger king v btc
Double_J ::
No sem kupu teh 10kuponov, bomo pa vidli kako je žvečit samo sendvič brez ostalega. Ker če še ostalo kupiš pol bolj malo prišparaš. Najboljš da kar greš s sendvičem, kot kak kebab pač.
Dve šivanki...
BigWhale ::
krneki0001 je izjavil:
BW, nekateri (manjšina) lokalni prodajalci pleskavic dajejo več na kvaliteto in prepoznavnost. Res da s tem v začetku manj zaslužijo, ampak ko se enkrat razve kok so recimo nekje dobre pleske in čevapi, se proda veliko.
Na žalost je pa v večini res tako, da dajejo preveč začimb v čevape in pleske (da se skrije svinjarijo) in to prodajajo v želji po čimvečjem zaslužku.
Dobro hrano delajo ojacevalci okusov, sol in mascoba.
Kebabi so recimo tipicen primer, kjer je 'najboljsi kebab v mestu' tip reklame za crknit smesn. 'Meso' za kebab prakticno vsi dobivajo od enega in istega proizvajalca.
Mesnic, ki bi ponujale meso za pleskavice je sicer vec ampak praksa kar se tice obdelave mesa je pa pri vseh precej podobna. V fasirano gre tisto kar ne gre v zrezke, v vecini primerov. Edina opcija je, da reces mesarju kateri kos naj odreze in ga zmelje.
fosil ::
No sem kupu teh 10kuponov, bomo pa vidli kako je žvečit samo sendvič brez ostalega. Ker če še ostalo kupiš pol bolj malo prišparaš. Najboljš da kar greš s sendvičem, kot kak kebab pač.
Pomfri zraven hamburgerja je itak v osnovi neumnost, oziroma navada, ki so ti jo vsilili.
Kje drugje pa še ješ kruh s krompirjem?
Ko ješ navaden sendvič ali kebab ali horseburger ali pleskavico, tudi ne ješ zraven krompirja.
Tako je!
Magic1 ::
Jaz ne uspem pojest dvojnega wooperja in ponfrija, sem že prej sit. Samo ne tako kot v MC, kjer si sit okusa če poješ preveč, temveč preprosto sit.
Magic
Brias ::
krneki0001 je izjavil:
BW, nekateri (manjšina) lokalni prodajalci pleskavic dajejo več na kvaliteto in prepoznavnost. Res da s tem v začetku manj zaslužijo, ampak ko se enkrat razve kok so recimo nekje dobre pleske in čevapi, se proda veliko.
Na žalost je pa v večini res tako, da dajejo preveč začimb v čevape in pleske (da se skrije svinjarijo) in to prodajajo v želji po čimvečjem zaslužku.
Dobro hrano delajo ojacevalci okusov, sol in mascoba.
Kebabi so recimo tipicen primer, kjer je 'najboljsi kebab v mestu' tip reklame za crknit smesn. 'Meso' za kebab prakticno vsi dobivajo od enega in istega proizvajalca.
Mesnic, ki bi ponujale meso za pleskavice je sicer vec ampak praksa kar se tice obdelave mesa je pa pri vseh precej podobna. V fasirano gre tisto kar ne gre v zrezke, v vecini primerov. Edina opcija je, da reces mesarju kateri kos naj odreze in ga zmelje.
mmmmm .... se konjska lazanja mi tekne ...
Rusija: Kanibali ljudski leš prodali kao meso za kebab?!
http://www.24sata.info/vijesti/svijet/2...
Prodavali meso pacova kao jagnjetinu
Novi skandal u Kini sa ispravnošću hrane. Uhapšene 63 osobe koje su meso lisica, lasica, pacova prodavale kao jagnjetinu ...
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story...
Britancima umesto jagnjetine prodavali pseće meso!
http://www.pressonline.rs/svet/globus/2...
Skandal in Polen - 26- Jahre altes Fleisch im Handel
http://polskaweb.eu/ekel-fleisch-in-pol...
mmm ... doner :)
Brane22 ::
Ena dobrih posledic priključitve Srbije k EU je IMHO ta, da bo pljeska postala trademark in da bodo nejne dimenzije in kakovost določeni, tako kto je sedaj pizza, kranjska klobasa itd.
Takrat se pod tem imenom ne bo dalo prodajat kar neki. In ko boš kje v Nemčiji naročil "Eine pliesken, bite." jo boš dobu po ISO-99873 standardu...
Ko da sem vedu. Te dni sem spremljal na YT američana Charlesa Catherja, ki se je odpravil v Srbijo na izlet, pet let nazaj, pa je tam kar ostal.
Kdo ve več o burgerjih od američana ?
Evo primerjalnega benčmarka:
Experiencing Serbian Food # 3 Pljeskavice
This is plieskavica bato. Key ingredient - "urnebes"...
BTW, čisto za dopolnitev:
Experiencing Serbian Food # 9...Burek
Experiencing Serbian Food # 11 ....Rebarca U Kajmaku
LeQuack ::
Mene moti, da imajo tam v Citypark restavraciji muzko čisto preveč naglas, kot kak diskač je notri. Ne vem kaj točno je fora ampak ne da se normalno pogovarjati sploh. Na začetku so imel normalno jakost, zdaj pa zmeraj bolj naglas. Škoda, ker burgerji so mi dobri ampak čisto neprijetno okolje je za jesti.
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
fosil ::
Ja to je moteče v marsikateri restavraciji.
Drugače pa imaš tukaj še eno možnost, imajo svoje mize tudi "zunaj" in greš lahko tja.
Drugače pa imaš tukaj še eno možnost, imajo svoje mize tudi "zunaj" in greš lahko tja.
Tako je!
Ja to je moteče v marsikateri restavraciji.
Na splošno sem ugotovil, da vse restavracije in bari tam v City Parku tekmujejo, kdo bo imel glasnejšo glasbo, recimo nasproti Burger Kinga je tista picerija, ni nič boljša.
Quack !
koyotee ::
Zakaj pa enostavno ne prosis natakarja, ce lahko zmanjsa glasnost glasbe?
Ker če bi mel 3 delujoče koleščke v glavi, neb dal sploh tok naglas, ampak če delajo tam falirani študenti, pol je tko kot je.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
mihec87 ::
Misliš da natakarju je pa prijetno 8h delat pri taki glasnosti..Malo razmisli gdo ponavadi določa take zadeve v restavracijah..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
koyotee ::
Če jih poslovodja pol morš pac njemu povedat, da naj si gre sluh prečekirat.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Matev ::
Zakaj pa enostavno ne prosis natakarja, ce lahko zmanjsa glasnost glasbe?
Ja potem ti pa kot idiotu razlaga, da je to drugim všeč in, da te razume a ne more samo zate vsem drugim slabo delati.
bambam20 ::
To je z razlogom, da imajo čim manj dela. Verjetno obstaja na FB-ju slovenska burger king stran pa podaj kritiko. Če je to res, kar praviš mene ne vidijo več.
Verjetno obstaja na FB-ju slovenska burger king stran pa podaj kritiko.
ja radio 1 ki ima repertoar 5 pesmi kij jih ponavlja v nedogled je recim otole napisal na pritožbo:
Naš namen je tako predvajati zgolj glasbo, ki je všeč poslušalcem - običajno so to že uveljavljene uspešnice. Te se predvajajo, vse dokler se njihova priljubljenost pri večini poslušalcev ne zmanjša. Dovolite, da vam še pojasnim, da so za naš radio, ki dejansko živi od oglaševanja, predvsem pomembne smernice konkurenčnega trga. Ta pa ugotavlja, da se je najpomembnejše prilagajati večini, ki sodeč po raziskavah v povprečju posluša radijski program manj kot dve uri na dan in so zadovoljni, ker v kratkem času slišijo najbolj priljubljene uspešnice. S tem pa se tisti, ki nas poslušate več ur dnevno ali cel dan, znajdete v slabšem položaju, saj imate občutek, da se pesmi ponavljajo. Da se izognemo prepogostem ponavljanju, skladbe razvrstimo v različne časovne bloke in na ta način poskušamo doseči kar se da veliko raznovrstnost.
V obzir je treba vzeti dejstvo, da so naši glasbeni okusi različni in je težko ustreči vsakomur. Naj pa še dodam, da se zelo trudimo izbrskati čim več dobre glasbe, ki bi ustrezala večini.
V upanju, da ostanete med našimi poslušalci, vas lepo pozdravljam,
tako da pritožbe maj es
enostavno ne greš tja pa je
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()
Dr_M ::
Letos sem bil 2x v bureger kingu, pa se mi glasba ni zdela motece glasna. Mogoce sem samo naletel na tak moment.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Superboyy ::
Zanč sm probu vegiburger, pa morm rečt, da je boljši kokr v McDonalds-u, je pa mal večji in ~2x dražji.
edit: mi je pa zanimivo, te restavracije ne uvedejo sistema kot ga majo v Ameriki, kjer:
- naročiš
- dobiš številko
- počakaš 5 minut, da sveže pripravijo hrano
- te pokličejo in vzameš
Vsaj v BK je blo tko, da sva čakala v vrsti, medtem ko je kešir zjal v luft, zadaj so pa pripravljal in šele ko sva dobila hrano, so naročili za nama. Ni lih učinkovit sistem, pa še dosti hrane morajo na slepo v naprej pripravljat in ni čist sveže.
edit: mi je pa zanimivo, te restavracije ne uvedejo sistema kot ga majo v Ameriki, kjer:
- naročiš
- dobiš številko
- te pokličejo in vzameš
Vsaj v BK je blo tko, da sva čakala v vrsti, medtem ko je kešir zjal v luft, zadaj so pa pripravljal in šele ko sva dobila hrano, so naročili za nama. Ni lih učinkovit sistem, pa še dosti hrane morajo na slepo v naprej pripravljat in ni čist sveže.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Superboyy ()
- naročiš
- dobiš številko
- te pokličejo in vzameš
Točno takšen sistem obstaja pri nas v McDolnadsu ( CityCenter Celje ).. Mogoče je zadeva testna. Ne bi vedel. Ampak je fino, ker se usedeš in čakaš, da se pojavi tvoja cifra in greš po hrano.
V drugih McDonaldsih po Sloveniji ( Maribor, Ljubljana še tega sistema nisem zasledil. )
To samo pomeni, da so tako počasni kot navadne restavracije in da moraš čakati na hrano. Fast food kao.
Quack !
Vitez ::
Če se v MB pripelješ v MCDrive sredi tedna ponoči, včasih čakaš na en bogi burger 15-20 minut. V tem času jaz v piceriji pizzo dobim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vitez ()
Unknown_001 ::
@LeQuack
No, da o zaposlenih raje ne bi. Ponekod imaš tako anemično strežbo da se že vprašaš če si prišel na pogreb. Dobr, malo karikiram, ampak tudi organizacije je ponekod totalno v podnu. Redko se zgodi, ampak se tudi, da zadeva šiba tako kot treba, hitro, odzivno, pa natančno. Dosti je tudi odvisno od ljudi za pultom. Ne bom pa nikoli pozabil ko smo šli enkrat v Drajv in, so nas dal na nek bočn parking zraven za počakat ker je blo mal večje naročilo, pa vsi smo večinoma burgerje naročili, pa en je mc nuggetse hotu. Dobili smo pa vse totalno X narobe, falš. Rečeš Bigmac, pa dobiš čizburger, pa en je dobil namesto sladoleda pito,... v bistvu so nam pol naročila zafukal na polno. Pa raj naslednič ustavm na nekem parkplacu pa grem do najbližje kebapčnice k lokalnemu Fikretu da mi zmeče Donerja skup in je to to.
No, da o zaposlenih raje ne bi. Ponekod imaš tako anemično strežbo da se že vprašaš če si prišel na pogreb. Dobr, malo karikiram, ampak tudi organizacije je ponekod totalno v podnu. Redko se zgodi, ampak se tudi, da zadeva šiba tako kot treba, hitro, odzivno, pa natančno. Dosti je tudi odvisno od ljudi za pultom. Ne bom pa nikoli pozabil ko smo šli enkrat v Drajv in, so nas dal na nek bočn parking zraven za počakat ker je blo mal večje naročilo, pa vsi smo večinoma burgerje naročili, pa en je mc nuggetse hotu. Dobili smo pa vse totalno X narobe, falš. Rečeš Bigmac, pa dobiš čizburger, pa en je dobil namesto sladoleda pito,... v bistvu so nam pol naročila zafukal na polno. Pa raj naslednič ustavm na nekem parkplacu pa grem do najbližje kebapčnice k lokalnemu Fikretu da mi zmeče Donerja skup in je to to.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
meni so vsaj 3x zamešali naročil ov mcdonaldu
me zanima a je res taka znanstvena fantastika ta naročila hendlati - ali so pa samo tako natempirani in normirani tako ostro da zamešajo
me zanima a je res taka znanstvena fantastika ta naročila hendlati - ali so pa samo tako natempirani in normirani tako ostro da zamešajo
Invictus ::
Če se v MB pripelješ v MCDrive sredi tedna ponoči, včasih čakaš na en bogi burger 15-20 minut. V tem času jaz v piceriji pizzo dobim.
V bistvu jo že poješ ...
Pizzerije so sploh najhitrejši fast food, če ni gužve.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Tody ::
Nehite hodit na tak fast food pa bo najbolje. Burek če ste pijani, kebab če ste lačni in to je to :) "Svinjarije" je povsod enako.
tiran2000 ::
sam daleč od tega da bi priporočal mcdonalds. samo proti albanskem bureku, kebabu in podobnem (kjer mimogrede marsikdaj financiraš tudi trgovino z orožjem, trgovino z ljudmi, z drogo itd.) se mcdonalds kar se tiče higienskih standardov in tudi sestavin, bistveno, bistveno boljša izbira.
albanske (tudi kitajske in večina vzhodno orientalskih) pekarne, kebabnice, restavracije so res tisto najbolj poden od podna, kar lahko daš v sebe...
albanske (tudi kitajske in večina vzhodno orientalskih) pekarne, kebabnice, restavracije so res tisto najbolj poden od podna, kar lahko daš v sebe...
chucki ::
Jaz grem raje lačen spat, kot albancim denar nosit
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Tody ::
Mac je ameriška korporacija, plača davke ameriki, amerika plačuje teroriste in jih celo izobražuje! Tko da nisi lih zmagal tukaj kaj dosti ;)
mihec87 ::
:) Z čim vse se eni ukvarjate....
Ahaha...Ker v naših je pa vse tako 1A in najtabolša kvaliteta..
Ahaha...Ker v naših je pa vse tako 1A in najtabolša kvaliteta..
ahac ::
To samo pomeni, da so tako počasni kot navadne restavracije in da moraš čakati na hrano. Fast food kao.
V fast food verigah, kjer imajo vse restavracije ta sistem (npr. In-n-Out, Five Guys,...) burgerjev nikoli nimajo že pripravljenih, ampak ga vedno začnejo sestavljat šele, ko ga naročiš. Zato mogoče malo dalj čakaš (ni pa nujno), ampak je pa tudi boljše in vedno si lahko izmišljuješ sestavine.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Superboyy ::
Sej se moraš do tja tud prpeljat, parkirat, izstopit, se zmislit kaj boš vzel, naročit, plačat, nest do mize, ugriznit, prežvečit, pogoltnit, odnesti pladenj, prižgati avto...
Sam raje počakam par minut in uživam v sveži hrani, kot da goltam postano.
Unknown_001 ::
Sej se moraš do tja tud prpeljat, parkirat, izstopit, se zmislit kaj boš vzel, naročit, plačat, nest do mize, ugriznit, prežvečit, pogoltnit, odnesti pladenj, prižgati avto...
Sam raje počakam par minut in uživam v sveži hrani, kot da goltam postano.
Pohvalno razmišljaš. Na seb se ne špara ker pol se je pa za zamislit
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
FiReFTW ::
Zanima me, kako to da je ogromno mcdonalds restavracij po celi sloveniji, burger king pa je samo v ljubljani v BTC.
Osebno mi je v BK dosti boljša hrana kot pa v MC, a vendar je MC na vsakem vogalu po sloveniji, medtem ko za BK treba it v prestolnico.
Osebno mi je v BK dosti boljša hrana kot pa v MC, a vendar je MC na vsakem vogalu po sloveniji, medtem ko za BK treba it v prestolnico.
ahac ::
Ja, takrat so govoril, da jih bodo več odprl...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
krneki0001 ::
BK dela hudo izgubo in lastnik licence (sportina) noče prodati "pod ceno", da bi se to malo bolj razvilo. Še vedno hoče 100k za licenco, da odpreš še kje drugje BK.
Gregor P ::
Drži, ta okus po žaru je vsaj po mojem njegova prednost.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
lepo narezan paradižnik in celi listi solate, boljši okus pomfrija / tist v McŠkotu ima okus po plastiki / .. Izgled BK-jevih hamburgerjev .. MCškotovi so katastrofa.. / pomemben je okus ampak tuid izdelek in tukaj McŠkot pogrne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
nagobčnik ::
njyngs ::
lepo narezan paradižnik in celi listi solate, boljši okus pomfrija / tist v McŠkotu ima okus po plastiki / .. Izgled BK-jevih hamburgerjev .. MCškotovi so katastrofa.. / pomemben je okus ampak tuid izdelek in tukaj McŠkot pogrne.
pol zgleda da so z laboratorijskimi testi dobro zadeli okus
M-XXXX ::
Naprimer meni, pa je okus MCja boljši. Čeprav glede ponfrija pa nič ne bom rekel, se ne spomnim tako dobro primerjave.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dober hamburger v centru Ljubljane (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33924 (2648) | tikitoki |
» | Mc'Donalds (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Loža | 187027 (11594) | Horas |
» | Mcdonalds panika ob otvoritvi v Ljubljani! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 57052 (39756) | D3m |
» | McDonald's - Ptuj & Lesce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19609 (14969) | Gremio |