» »

problem pri inštalaciji SolidWorks-a

problem pri inštalaciji SolidWorks-a

pwn3rrr ::

Hočem inštalirat solidworks - podoben program kot autocad in ko pridem v setup, imam tam možnosti da izberem ali ga bom uporabljal samo na tem računalniku, ali tudi na drugih itd... in potem mi ne prime tipka next, tudi cancel in help ne delata, lahko samo dam križec v zgornjem kotu, kot da mi miškin klik nebi deloval... mam pa win7 64bit, pa tudi program sem dobil na šolski strani za to... pa pred kakim mesecem sem isto naložil solidworks pa mi je normalno delal, pred kakšnim tednom sem pa še enkrat naložil windowse in sedaj ne dela, mogoče kdo ve, kaj bi bilo narobe? na netu ne najdem nobene podobne zadeve... lp

Jankolovski ::

Probaj narest windows update! Zgleda da ti manjka nek software! Net.framework, java ali pa kaj podobnega nevem kaj program rabi da se zažene!

Zgodovina sprememb…

pwn3rrr ::

Sem naredil windows update, tudi framework in javo sem naložil, ampak še useeno nič... pa opazil sem, da ko hočem dati "gadgets" na namizje (uro, koledar,...) mi jih sploh noče pokazat, samo križec za zaprtje se pokaže, slika pa ne.

Jankolovski ::

Naloži windows 7 še enkrat, nekje se je zalomilo pri nalaganju, če maš pirat probaj s kakšno drugo verzijo!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nvidia driverji NE GRE NALOŽITI!

Oddelek: Pomoč in nasveti
334021 (3360) OmegaM
»

win 7 update ne dela ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
5312141 (9668) konspirator
»