Forum » Zvok in slika » Nalepke
Nalepke
joka222 ::
Pozanimal sem se in gledal na netu za nalepke , zato sem mislil da bi jih naredil kar sam , samo nevem kakšen papir bi potreboval zato zato sem se odločil da bom napisal kar sem mogoč se kdo ukvarja s tem in mi lahko vsaj malo pripomore ! Hvala !
harvey ::
Nalepka za? Vinske steklenice, marmelado, pirovkse flaše...
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
St235 ::
Torej boš sam delal etikete?
Potrebuješ a4 etiketo (s91 na tvojem linku)in jo potem zrežeš na željeno velikost. Sam niti pod razno si ne znam predstavljat kaj boš s tem pridobil v priemrjavi s kupljenimi nalepkami.
Potrebuješ a4 etiketo (s91 na tvojem linku)in jo potem zrežeš na željeno velikost. Sam niti pod razno si ne znam predstavljat kaj boš s tem pridobil v priemrjavi s kupljenimi nalepkami.
fosil ::
Verjetno pride cenej če si sam sprintaš nalepke, koker če jih daš delat v tiskarno. Če seveda ne rabiš nekih večjih količin.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Printer nalepkOddelek: Kaj kupiti | 5713 (2994) | hitriamis |
» | Sprožanje elektr.varnostnega sistema v trgovinahOddelek: Loža | 4492 (3325) | feryz |
» | Kaj proži alarm proti krajam v trgovinah?Oddelek: Loža | 3105 (2405) | Pečo89 |
» | Laserski tiskalnik za tiskanje A4 nalepkOddelek: Kaj kupiti | 5420 (4889) | destiny |
» | DVD Enota, ki premelje težke DVD medije, ups z nalepkami.Oddelek: Strojna oprema | 1058 (985) | krneki |