Forum » Pomoč in nasveti » Windows Vista - pravice
Windows Vista - pravice
newem ::
Imam sledeč problem, na starem prenosniku imam naloženo originalno Windows Visto in tudi samo 1 uporabnika - admina. Problem se je pojavil, da ne morem zagnati inštalacijskih .exe datotek(niti kot admin), javi mi sledečo napako:
Kdo ve rešitev problema? Vse ostalo dela brez problema, samo inštalacijske .exe datoteke zajebavajo, ostale .exe datoteke delajo BP. Probal sem že vse admnistracijske nastavitve, ampak nič ne pomaga.
Kdo ve rešitev problema? Vse ostalo dela brez problema, samo inštalacijske .exe datoteke zajebavajo, ostale .exe datoteke delajo BP. Probal sem že vse admnistracijske nastavitve, ampak nič ne pomaga.
Duhec ::
Torej le ni samo en uporabnik t.j. administrator ampak uporabnik z admin pravicami, kar je razlika. Zato boš moral prevzeti lastništvo, kot je že povedal @fosil.
Če bi bil administratorski račun aktiviran bi se ti tudi pojavil v Login oknu skupaj z nekim uporabnikom.
Če bi bil administratorski račun aktiviran bi se ti tudi pojavil v Login oknu skupaj z nekim uporabnikom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lastništvo datotek na W10Oddelek: Operacijski sistemi | 2021 (1749) | win64 |
» | Kako dostopati do lastnih podatkov (win7)Oddelek: Operacijski sistemi | 1447 (1322) | Kurzweil |
» | Administratorske praviceOddelek: Pomoč in nasveti | 3633 (3371) | huek111 |
» | Take ownershipOddelek: Pomoč in nasveti | 875 (767) | hruske |
» | Win XP kako do FAT particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1189) | ToniT |