» »

WINGATE 3.0 Backdoor ? Is there any ?

WINGATE 3.0 Backdoor ? Is there any ?

BaTeMaN ::

Ojla folk !

Trenutno kot studentek delam v eni firmi, kjer mamo net na mrezi preko net serverja na katerem je instaliran WINGATE 3.0 PRO. Mene zanima ali se da vdreti not, mimo passworda,.. imam namrec zeljo surfati po FTPjih in IRC ki seveda sedajle NE DELATA !!! GRRR

OK

Lep pozdrav !
>:D>:D>:D>:D>:D
less then zero

andrej ::

zakaj pa ne vprasas admina, da ti to odpre?

Loki ::

A ti je v vecjem interesu to, da bos surfal al to, da bos obdrzal sluzbo?

Ce ti je tadrugo, se ne zajebavat z tem, ker ti bojo sam vrata pokazal.
I left my wallet in El Segundo

MRB0rYS ::

Men se zdi da ma roberto prav k mam isti problem administratorja. Če bi to lahk delal ko ti hočeš pol bi ti admin. to tut dopuščal drgač ga pa ne srat k vse vidi, kar ti počneš....:D
b0rys

rookie ::

Pa sej nima veze sej je z kolesom ! :\
Boste vidl kaj vm bomo naredil v Braziliji.Ferrari in Schumacher zakon !!!!! 1

Ma jooj.

Vprasal sem za backdoor. Ne pa za lekcijo o letenju iz sluzbe. Sluzba mi itaq ni vsec :))) Samo ce ze moram bit tlele naj vsaj uzivam placa je itaq za qurac TOREJ ;))
je al ni ? Se da al se ne da. Nekaj sem slisal da se PASS zapise v Registry ampak V cem je finta potem ??? GRrr. No Ve kdo :)

less then zero

Opkow ::

Ni samo fora passa ... V Wingateu mors nastimat tud IP in port do IRCa. Isto velja za FTP. Tk, da zraven passa za dostop do WG-ja rabs se dostop do kalka k ma tud pass ...

Drgac za backdoor se nsim slisu, da bi kr sm stellu settinge ...

Kekec ::

Če mene vprašaš je vsak računalnik v mreži ranljiv, samo da so nekateri bolj nekateri majn! >:D>:D

Mater. zakaj sploh odgovarjate ce se vam sanja ne o tem kako priti v program... SPloh pa mi je WIngate znan progy... in vem kako se tam nastavijo porti.. ne morem LE MIMO PASSa.. Ampak.. vi kr neki.. bluzite.
less then zero

ABX ::

Ponavadi login ostane Administrator, za pass pa je tako: ponavadi se uporablja istega za več stavri, tako da probaj dobit ven iz kje drugje, na netu imaš razne appze ki prevedejo **** (zvezdice).
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

zetko ::

Če te ne skrbi za službo je pomoje najlažji način da prideš do pass ta, da fino prebutaš administratorja pa ti ga bo kr sam zaupu:D

Loki ::

Poj si se pa ti zbudil, on si je pa nakopal eno fino tozbo, ane anze.

Se zmerej je bolj, da mas eno Q**c sluzbo, kokr da je nimas.Res je pa tut, da se da v pol minute zamenat geslo za Admina ane ABX.

Pust vdiranje in pretepanje nadrejenih na mir, ker si bos tako nakopal ne brezposelnost in tozbo (vdor, nelegalno spreminjanje podatkov v osebno korist:8))...
Ni vredno.
I left my wallet in El Segundo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hekerji - vdor v PC realno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14022865 (17756) jero_no1
»

Primer Snowden: Rusija je vedela za prihod, malomarna zaščita v NSA

Oddelek: Novice / NWO
2811285 (8346) PaX_MaN
»

ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Omrežja in internet
32964677 (28372) JoskoMacher
»

Mojstri še enkrat Crossover povezava - POMOČ

321978 (1536) MrStein
»

Hacking tehnike

321954 (1186) freejack

Več podobnih tem