Forum » Zvok in slika » zmrzuje mi slika
zmrzuje mi slika
boumzie ::
helow!
Pred kaksnim mescem mi je zacela zmrzovat slika in sicer v rad lightu mi cist zasteka,zvok pa gre naprej,v bs playeru pa zasteka in preskakuje,se pravi je malo boljse.V racunalnik sem si spustil sld coec pack 1.3,ampak me se vedno jebe.A mi lahko kdo svetuje kaj naredim,kaj naj antifriz not vlijem al kaj da bo nehalo zmrzovat Prosim za nasvet kaj storiti in ze vnaprej hvala
Pred kaksnim mescem mi je zacela zmrzovat slika in sicer v rad lightu mi cist zasteka,zvok pa gre naprej,v bs playeru pa zasteka in preskakuje,se pravi je malo boljse.V racunalnik sem si spustil sld coec pack 1.3,ampak me se vedno jebe.A mi lahko kdo svetuje kaj naredim,kaj naj antifriz not vlijem al kaj da bo nehalo zmrzovat Prosim za nasvet kaj storiti in ze vnaprej hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video zmrzne, avdio neOddelek: Pomoč in nasveti | 1045 (856) | luka46 |
» | Računalnik zmrzuje po namestitvi SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 1891 (1250) | Sami |
» | Sila nenavadno (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7239 (5786) | Auba |
» | Navijanje Ti4200Oddelek: Navijanje | 1712 (1194) | Cranchi |
» | kateri divx codec packi/codeciOddelek: Zvok in slika | 3894 (3628) | ferjan |