Forum » Pomoč in nasveti » sformatiran mp3 player in pridobitev glasbe?
sformatiran mp3 player in pridobitev glasbe?
midi ::
lp
imam philipsov mp3 1GB, katerega nisem uporabljal lepi čas. na njem so bile nekatere skladbe katerih ne dobim nikjer več. no ko sem ga priključil na računalnik je želel firmware upgread, vendar nisem vedel da se obenem zadeva tudi sformatira...sedaj sem pa brez skladb in nikakor jih ne znam pridobiti nazaj. noben program katerega sem našel na netu mi ni zaznal mp3. čeprav v raziskovalcu obstaja, vendar je praznen.
prosim za pomoč, ker se res ne znajdem...hvala
imam philipsov mp3 1GB, katerega nisem uporabljal lepi čas. na njem so bile nekatere skladbe katerih ne dobim nikjer več. no ko sem ga priključil na računalnik je želel firmware upgread, vendar nisem vedel da se obenem zadeva tudi sformatira...sedaj sem pa brez skladb in nikakor jih ne znam pridobiti nazaj. noben program katerega sem našel na netu mi ni zaznal mp3. čeprav v raziskovalcu obstaja, vendar je praznen.
prosim za pomoč, ker se res ne znajdem...hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CD Audio - NeroOddelek: Pomoč in nasveti | 3003 (2889) | teidy |
» | Download pesmi ali skladb iz Youtube na CDOddelek: Pomoč in nasveti | 8688 (8492) | majare |
» | MP3 CDOddelek: Pomoč in nasveti | 2662 (2421) | solatko |
» | Rezanje skladb?Oddelek: Programska oprema | 3865 (3561) | bostjanv |
» | Klavirski skladbi za pokusinoOddelek: Sedem umetnosti | 1289 (1127) | Ziga Dolhar |