Forum » Sedem umetnosti » Klavirski skladbi za pokusino
Klavirski skladbi za pokusino
TTine ::
Živjo vsi!
Imam kolega za katerega mislim, da je odličen pianist. Igra tudi v jazz band-u občasno. Zadnjič je bil pri meni in sva tako bolj za salo kot zares posnela par skladbic. Pa vam prilagam linke, da mi poveste se vaša mnenja o njegovem igranju. BTW: tip igra vse z glave in vse kar slisite je zraslo na njegovem zeljniku... (right click for download)
LP
Tine
Prva skladba
Druga skladba
Imam kolega za katerega mislim, da je odličen pianist. Igra tudi v jazz band-u občasno. Zadnjič je bil pri meni in sva tako bolj za salo kot zares posnela par skladbic. Pa vam prilagam linke, da mi poveste se vaša mnenja o njegovem igranju. BTW: tip igra vse z glave in vse kar slisite je zraslo na njegovem zeljniku... (right click for download)
LP
Tine
Prva skladba
Druga skladba
- premaknil: alien-w ()
tha_man ::
Če je tole improvizirano je zelo kul. Par zgrešenih tipk, ampak nič hujšega. Jaz tud včasih improviziram s klavirjem (oz. s synthom in zvokom klavirja ;) ), čist tako za foro. Oba komada imata nekaj zelo kul melodij, iz drugega (6.mp3) bi se z dodatkom spremljave in vokala celo dalo nardit kak pop hit
"Motijo" me samo občasne tipično pianistične fore, ko ful začne udrihat po klavirju in špila kr' neki. Sm to je očitno značilnost vseh pianistov
"Motijo" me samo občasne tipično pianistične fore, ko ful začne udrihat po klavirju in špila kr' neki. Sm to je očitno značilnost vseh pianistov
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Mercier ::
"Motijo" me samo občasne tipično pianistične fore, ko ful začne udrihat po klavirju in špila kr' neki. Sm to je očitno značilnost vseh pianistovTo je treba, če ne zarad drugega, da se vidi, če je klavir za kaj ali ni. Pri večini se izkaže, da so "čisto navadni piano-ti", čisto upravičeno nimajo tistega forte iz orginalnega imena inštrumenta (pianoforte).
DoloresJane ::
6.mp3 zveni preveč Nymanovsko. Sicer precej zgleden piece, melodično ni nič novega, je pa nekoliko bolje zaigran kot 3.mp3.
Slednji mi je bolj všeč, ker je bolj živ in domiseln, kaže večji razpon, je pa v njem polno čisto tehničnih napak, preveč je zgoščen, en motiv prehaja v drugega, ne da bi ga dokončno razvil... Malo me na Schuberta spominja. Skratka, ob nekaj popravkih in razširitvah prvotnih motivov bi iz 3.mp3 znala nastati zgledna skladba.
Slednji mi je bolj všeč, ker je bolj živ in domiseln, kaže večji razpon, je pa v njem polno čisto tehničnih napak, preveč je zgoščen, en motiv prehaja v drugega, ne da bi ga dokončno razvil... Malo me na Schuberta spominja. Skratka, ob nekaj popravkih in razširitvah prvotnih motivov bi iz 3.mp3 znala nastati zgledna skladba.
Sodom ::
Glede na moje izkusnje v glasbi (kitaro igram ze 5 let, aktivno 3 leta) bom povedal takole:
fant je zelo dober, le nekaj me moti. Namrec njegovi prehodi so precej slabi. Ustvarja zelo progresivno glasbo in nekako ne more ujeti pravega tona za prehod. Drugace je vse ok, in se te stvari ne poznajo tako zelo, vendar za prava usesa so lahko zelo moteca. Drugace je pa fant dobro naspidiran :)
Bom pripravil tudi svoje kitarske poslastice, vendar so trse :)
fant je zelo dober, le nekaj me moti. Namrec njegovi prehodi so precej slabi. Ustvarja zelo progresivno glasbo in nekako ne more ujeti pravega tona za prehod. Drugace je vse ok, in se te stvari ne poznajo tako zelo, vendar za prava usesa so lahko zelo moteca. Drugace je pa fant dobro naspidiran :)
Bom pripravil tudi svoje kitarske poslastice, vendar so trse :)
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
future turns to past, been sent to hell and back
bjelakrez ::
blazne izkusnje...5 let kitare
poslusal sem samo 6.mp3:
prvih 25 sekund je izjemnih. pol pa ce poslusas dalje, se naslednji dve minuti in pol ponavlja en in isti motiv leva roka skace za kvinto gor in dol, desna neki gor 'sklenfa'...mislm tko no...ni nevem kaj...slis se da vecino igra akordov, tako v desni kot v levi roki in enega ponovi ene 5x, potem sledi drug akord, ki ga spet ponovi 5x. tako zaigra ene 4 razlicne akorde in vse skupaj ponovi. zacetek ima vsaj smisel.
3.mp3 nisem poslusal.
kolk casa ze tale tvoj igra klavir?
Sodom
zanimajo me tvoje kitarske poslastice..
poslusal sem samo 6.mp3:
prvih 25 sekund je izjemnih. pol pa ce poslusas dalje, se naslednji dve minuti in pol ponavlja en in isti motiv leva roka skace za kvinto gor in dol, desna neki gor 'sklenfa'...mislm tko no...ni nevem kaj...slis se da vecino igra akordov, tako v desni kot v levi roki in enega ponovi ene 5x, potem sledi drug akord, ki ga spet ponovi 5x. tako zaigra ene 4 razlicne akorde in vse skupaj ponovi. zacetek ima vsaj smisel.
3.mp3 nisem poslusal.
kolk casa ze tale tvoj igra klavir?
Sodom
zanimajo me tvoje kitarske poslastice..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programiranje - prepoznavanje tonovOddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1252) | ginekk |
» | (klavir) Razlaga ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 7370 (4785) | svenica |
» | Nakup pianinaOddelek: Loža | 11528 (7318) | Yossarian |
» | [Chopin] Nokturno v cis-moluOddelek: Sedem umetnosti | 1737 (1411) | ivanuscha |
» | GlasbenikiOddelek: Sedem umetnosti | 3807 (3211) | gzibret |