Forum » Programska oprema » Čitalec kartic mi ne zazna kartice z fotoaparata Canon PowerShot A530
Čitalec kartic mi ne zazna kartice z fotoaparata Canon PowerShot A530
Fendt ::
Lp
Imam problem s čitalcem kartic, kateri mi ne zazna kartice s fotoaparata Canon PowerShot A530. Moraš imeti slučajno kakšen program ali pa ...?
Slike sedaj prenašam z USB kablom ampak je bolj priročno, da uzameš samo kartico iz fotoaparata in jo vstaviš v čitalec kartic kot pa, da moraš iskati USB kabel.
Na tej spodnji sliki lahko vidite zeleno lučko, ko vstavim kartico v ta čitalec se pokaže rdeča in potem računalnik ne zazna ničesar.
Kakšen predlog, kako bi rešil ta problem?
Hvala
Lp
Imam problem s čitalcem kartic, kateri mi ne zazna kartice s fotoaparata Canon PowerShot A530. Moraš imeti slučajno kakšen program ali pa ...?
Slike sedaj prenašam z USB kablom ampak je bolj priročno, da uzameš samo kartico iz fotoaparata in jo vstaviš v čitalec kartic kot pa, da moraš iskati USB kabel.
Na tej spodnji sliki lahko vidite zeleno lučko, ko vstavim kartico v ta čitalec se pokaže rdeča in potem računalnik ne zazna ničesar.
Kakšen predlog, kako bi rešil ta problem?
Hvala
Lp
- spremenil: Fendt ()
fosil ::
Si prepričan da si jo pravilno noter dal? Pri teh univerzalnih zna bit to včasih kar problem.
Probi še s kakšno drugo kartico istega tipa. Lahko da je čitalec hin.
Probi še s kakšno drugo kartico istega tipa. Lahko da je čitalec hin.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP prenosnik - vgrajen čitalec kartic (čuden problem)Oddelek: Strojna oprema | 1384 (1305) | SimplTech |
» | Prenosnik ne bere slik z SD karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1758 (1548) | beni |
» | SDHC karticaOddelek: Zvok in slika | 2561 (2166) | kurjač |
» | Gonilnik za čitalca karticOddelek: Pomoč in nasveti | 1657 (1584) | bosslipxx |
» | Težave s SD kartico!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2747 (2607) | OCCULT |