Forum » Programska oprema » Graf z več y osmi
Graf z več y osmi
MTB ::
Izdelati moram graf, ki bo imel več (5) hkratnih y osi in eno x.
Se pravi da bo na enem grafu 5 y osi (tok, napetost...), na x osi pa samo čas.
Ali ve kdo kako to narediti? Excel omogoča 2, pa še ti tako, da postavi eno levo in drugo desno. Ima kdo izkušnje s čim podobnim?
Se pravi da bo na enem grafu 5 y osi (tok, napetost...), na x osi pa samo čas.
Ali ve kdo kako to narediti? Excel omogoča 2, pa še ti tako, da postavi eno levo in drugo desno. Ima kdo izkušnje s čim podobnim?
A. Smith ::
Na faksu smo take grafe delal s programom SigmaPlot.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
noraguta ::
a več sprmnljiv na enoi lepit , niti ni , sam a smisu?
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
energetik ::
MTB, tud jest bi kdaj pa kda to potreboval. In mi je uganka kako da leta 2011 po tolikih verzijah Excela še niso uspel tega implementirat, ko je pa to ja osnova za risanje naprednejših grafov. Da ne govorim o omejitvi 30.000 podatkov v nizu in neznosno počasnem delovanju pri urejanju takega niza (pri uporabi samo 1 jedra od N).
MTB ::
A. Smith, lahko pomagaš?
V sigmaplotu bi želel na en graf spravit npr. čas na x os, tok, napetost in kot pa na y. Se pravi da imam 4 stolpce podatkov. Poženem sigmaplot, izberem line plot, multiple spline curves, X many Y in izberem vrednosti.
Potem pa mi nikakor ne uspe dodati dodatne Y osi za posamezne stolpce. Kaj delam narobe?
V sigmaplotu bi želel na en graf spravit npr. čas na x os, tok, napetost in kot pa na y. Se pravi da imam 4 stolpce podatkov. Poženem sigmaplot, izberem line plot, multiple spline curves, X many Y in izberem vrednosti.
Potem pa mi nikakor ne uspe dodati dodatne Y osi za posamezne stolpce. Kaj delam narobe?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | excel graf - pomočOddelek: Programska oprema | 4440 (3822) | smetko |
» | Program za risanje funkcij /grafov/Oddelek: Programska oprema | 5170 (5079) | CaqKa |
» | Graf+excel=??????Oddelek: Programska oprema | 3656 (3616) | gzibret |
» | Program za risanje grafovOddelek: Programska oprema | 5757 (5538) | ql000 |
» | GrafOddelek: Pomoč in nasveti | 1398 (1370) | Han |