Forum » Pomoč in nasveti » Graf
Graf
abcde7 ::
A ma kdo kskno idejo, kako na grafu prikazat vrednosti > 100 . Kako bi to oznacil ?
- spremenil: Tomi ()
bastadu ::
Če želiš odgovor, se boš moral malo bolj razjasnit, za kakšen graf to gre oz. v katerem programu imaš ta graf...
Program je Excel...
Sestrica pravi:
Merila sem koncentracije kloridov, ampak metoda ni tako natančna, tako, da je maksimalna koncentracija, ki jo izmeriš 100 mg/l. Če pa je v vzorcu več kloridov, se napiše > 100 mg/l (to pa je lahko 101 ali pa 10000). Tako, da ne vem, kako to na grafu prikazat. Excel znaka > na upošteva in sploh ne nariše grafa.
Robo pravi:
Ce boste znal pomagat se vam najlepse zahvaljujemo cela familja
Sestrica pravi:
Merila sem koncentracije kloridov, ampak metoda ni tako natančna, tako, da je maksimalna koncentracija, ki jo izmeriš 100 mg/l. Če pa je v vzorcu več kloridov, se napiše > 100 mg/l (to pa je lahko 101 ali pa 10000). Tako, da ne vem, kako to na grafu prikazat. Excel znaka > na upošteva in sploh ne nariše grafa.
Robo pravi:
Ce boste znal pomagat se vam najlepse zahvaljujemo cela familja
Han ::
Excel je včasih malo štorast za risanje grafov. Uporabi rajši veliko boljši SigmaPlot. Preverjeno deluje.
Jah zdej je ze 3/4 nardila u excelu ane...
Pa se prau mi da so stolpci v grafu ... kdo ve???
Pa se prau mi da so stolpci v grafu ... kdo ve???
Han ::
SigmaPlot namesti v Excel svojo ikonco, tako da lahko direktno iz Excela rišeš grafe v SigmaPlotu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Graf z več y osmiOddelek: Programska oprema | 897 (790) | MTB |
» | 3D grafiOddelek: Programska oprema | 2011 (2011) | zaj_tam |
» | Program za risanje funkcij /grafov/Oddelek: Programska oprema | 5189 (5098) | CaqKa |
» | Program za risanje grafovOddelek: Programska oprema | 5815 (5596) | ql000 |
» | excel & grafiOddelek: Programska oprema | 4461 (4373) | MasterMind |