» »

utorrent-problem

utorrent-problem

"KeKc" ::

živjo:)
V hiši imamo siol. Torrent datoteke si večino z partisa ulečem z utorrentam. No do pred kratkim
(2-3 tedne nazaj) mi je utorrent vlekel pvprečno 2mb/s. No sedaj pa mi ne vleče niti 500kb/s.
A mogoče kdo ve kaj je problem??

Bolf3nk ::

siol je ugotovil da si pirat in so ti omejili net:D:))

maš routerja ali fw?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bolf3nk ()

"KeKc" ::

Oprosti, ker o tem nimam velik pojma in varjetno bo slišati neumno, ampak kaj je router in kaj fw?

vrhovc ::

Bom kar tukaj napisal, ker tudi mene nekaj j*** povezava uTorrent

Ker uploadam na dve strani omejujem prenos z 10 Mb/s na stran. Opazil pa sem, da ko to storim upload pade na 600- kB/s, takoj ko pa izklopim omejitev pa se dvigne na 1000+ kB/s. Ne morem pa imeti sproščenega uploada, ker mi potem en sledilnik zasede celo linijo, drugi pa miruje...

Drug problem, ki mi pa resnično para živce je pa počasna povezava s soležniki...priklopi se mi par soležnikov, v oklepaju pa jih je tudi do 3X več. Tudi po prisilni posodobitvi sledilnika ni nič bolje. Če pa ugasnem sejanje in potem ponovno priklopim pa se mi začnejo soležniki priklapljati. Primer: pridem domov in mi uloada 400 kB/s 3. soležnikom. Izklopim in ponovno vklopim sejo in upload skoči tudi na 2 MB/s in priklopljenih je 5-10-15 soležnikov...
Kakšna pametna ideja? Zamenjal sem kar nekaj verzij programa in vedno isto...

Hvala za nasvet...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nihanje povezave Torrent

Oddelek: Pomoč in nasveti
6787 (652) BorutK-73
»

Vuze, uTorrent, Downloadanje...

Oddelek: Pomoč in nasveti
101772 (1612) jedateruk