» »

pedagoška fakulteta -> razredni pouk

pedagoška fakulteta -> razredni pouk

Jimmyy ::

Zanima me ali je potrebno pri omenjeni fakulteti igrati kakšen inštrument in ali moraš imeti posluh/znat pet če greš v to šolo ?

seminal ::

Ne, je pa vredi če greš na sprejemne s kitaro, pa par akordov za bernkaš zapoješ kako otroško pesmico al pa kaj pa so vsi navdušeni, al pa na klavir kaj zaigraš ;)
Drugače pa ni obvezno, ker se tam naučiš. Aja za posluh pa ni to neka glasbena šola fajn pa je če imaš vsaj malo posluha

Zgodovina sprememb…

• spremenil: seminal ()

Seminal hvala lepa za odgovor! :)
Sem se že bal da moraš met posluh na vrhuncu ter igrat kakšen inštrument, ker sam na žalost ne igram nobenega.
Zdej samo še upam da me sprejmejo ker moj uspeh ni ravno bleščeč (dober v 3 letniku ter v 4tem bom tudi verjetno).

seminal ::

:D Saj se nisi na glasbeno akademijo vpisal. Hm za MB vem da če pišeš tudi maturo tak prideš gor, vsaj lani je sošolec prišo

Aja še eno uprašanje imam če mogoče veš... za vpis potrebuješ splošno maturo ali semizdi da 5 predmet kar hočeš od tega, zdej me pa zanima kaj moraš za 5 predmet uzet, je lahko to recimo angleščina ali matematika? ali potrebujem kakšen naravoslovni predmet ? ker pri slednjem bom mogu delat splošno maturo in mi gre 1 leto za to, kar se mi pa seveda zdi škoda.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FDV

Oddelek: Šola
143551 (2800) RatedR
»

Peti predmet dodatno

123937 (3646) St235
»

Iz poklicne na splošno maturo

83541 (3462) kr1ženska
»

Čopki in sponke na zdarvstvenih šolah (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12221463 (18657) Pithlit
»

elektr...računalniški tehnik...ali tehnična gimnazija?

314639 (4192) DavidJ

Več podobnih tem