» »

Fizioterapija - kdo študira ?

Fizioterapija - kdo študira ?

Cokolesnik ::

Ker so pri posredovanju informacij o tem, kako lahko zamenjaš štud. smer DELOVNA TERAPIJA in greš na FIZIOTERAPIJO po končanem prvem letniku, precej teoretični v referatu, bi prosil za praktične informacije o tem tiste, ki so na Visoki šoli za zdravstvo v Ljubljani in ki vejo, katere pogoje je treba izpolnjevati za takšen prehod.

Letos bi namreč na 1. mesto postavil fizioterapijo, na 2. mesto pa del. terapijo, če bo po 1. letniku seveda mogoče opraviti že omenjen prehod.

Zelo bom vesel, če se kdo oglasi, ker so informacije o študiju iz prve roke več kot zlata vredne.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

malal ::

takole..mislim..nimam pojma o samem programu..sam po osnovnem pravilniku ki gre nekako takole..in po stvareh k so napisane spodaj in so z spletne strani visoke sole za zdravstvo v lj naj bi bilo takole..

Citirano..
Študent lahko prestopi iz enega visokošolskega strokovnega programa zdravstvene smeri v drugega po prvem letniku, če:

· izpolnjuje splošne pogoje za vpis v 1. letnik v katerega prestopa;

· če je v prejšnjem programu, iz katerega želi prestopiti izpolnil pogoje za vpis v višji letnik.



Po merilih Sveta za visoko šolstvo Republike Slovenije (Ur.l. RS 45; 1994: 2835) za prehode med študijskimi programi pomeni prehod, prenehanje študentovega izobraževanja v študijskem programu v katerega se je vpisal in nadaljevanje izobraževanja v novem študijskem programu, v katerem se določene opravljene obveznosti iz prvega programa lahko priznavajo.



Drugi pogoji so:

· število prostih študijskih mest,

· izpiti in druge študijske obveznosti iz prejšnjega programa, ki se lahko priznajo ter diferencialni izpiti in druge študijske obveznosti, ki jih mora študent dodatno opraviti, če želi diplomirati v novem programu.



Študent, ki je končal višješolski štiri-semestrski ali pet-semestrski študijski program fizioterapije se lahko vključi v tretji letnik visokošolskega strokovnega programa fizioterapije pod pogoji, ki jih za posamezno generacijo določi Oddelek za fizioterapijo in sprejme senat Visoke šole za zdravstvo. Pogoji bodo usklajeni z zakonom in merili, ki jih je določil Svet za visoko šolstvo Ministrstvo za šolstvo in šport R Slovenije (Ur.l. RS 45; 1994: 2385).

Mislim..da to sicer ze ves..ampak ce jaz to prav dojamem je tvoja zelja izvedljiva, sicer pa menim, da bi na njihovi spletni strani če ze ne v referatu nasel vec informacij. Obrni se na njihovo stran..tam imas listo vseh mogocih oseb in njihovih e-mail naslovov, ki mislim da ti bodo znali jasno povedati kako in kaj.
Visoka šola za zdravstvo Ljubljana

lp.

m.

Bernardaa ::

Pravijo, da so na ESM veliko bolj fleksibilni kot v LJ. Za tiste, ki si redi kaj premislijo, kak predmet dodajo in tako...
Jaz bom vpisala fizioterapija prvi letnik na ESM.

lp, B

imagodei ::

Hvala Bernardaa,

Cokolesnik in malal sta ti gotovo hvaležna za odgovor, na katerega sta čakala 7 let.
- Hoc est qui sumus -


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Studiranje iz VI na magisterij

Oddelek: Šola
209219 (8577) Isotropic
»

Vpis na dve fakulteti

Oddelek: Šola
132666 (2318) eric_cartman
»

Se lahko vpišem?

Oddelek: Šola
136707 (6362) deadzone
»

Vpisnine na Višjih šolah

Oddelek: Šola
255919 (3821) šernk
»

Visja sola informatika (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7930215 (20381) drzni86

Več podobnih tem