Forum » Omrežja in internet » [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

OldSkul ::

Zdej mi je dolpotegnil dva fajla ampak jih noče končat!

Ma naj gre nekam!

Gandalfar ::
a morm za http server v emule nujno uporabljat mod ali se da to nekak na kterkol mod gor prkljucit. Kter mod z http serverjem je najboljsi? Jzt trenutno uporabljam Tarod11.c, ki ga je nekdo zmodal da ima http notri.. kaj je kaj boljsega/novejsega zunaj?

Balandeque ::
Huh. js imam pa čist poseben problem. Filet, ki sem ga že dl-jal sem po nesreči zbrisal..
Mulo sem že na novo inštaliral, prej odstranil vse temp fajle, toda tega prvega ne morem ponovno pretočit, ker mi mula ne pusti, češ da sem ga že..

Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.
the chicken was involved - the pig was committed.

BaRtMaN ::
wind: še enkrat poglej.
VaMpY: jst mam v listi 4 serverje in sem s prenosi kar zadovoljen, čeprav bi lahko bilo serverjev več. Če si že mazohist, maš tukej podatke:
Donkey Server No1 IP:193.111.198.137 P:4242
www.CopyMyCDs.com IP:24.198.82.245 P:4661
AdaNET IP:195.112.128.222 P:6667
Silent-Bob IP:194.97.40.162 P:4242
Več serverjev pa najdeš na linkih tukajle.
VaMpY: jst mam v listi 4 serverje in sem s prenosi kar zadovoljen, čeprav bi lahko bilo serverjev več. Če si že mazohist, maš tukej podatke:
Donkey Server No1 IP:193.111.198.137 P:4242
www.CopyMyCDs.com IP:24.198.82.245 P:4661
AdaNET IP:195.112.128.222 P:6667
Silent-Bob IP:194.97.40.162 P:4242
Več serverjev pa najdeš na linkih tukajle.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()

OldSkul ::
Tron, jaz imam čisto novo verzijo mule(Tarod 15.c)
Tako da ta bug še zmeraj ni popravljen!
Tako da ta bug še zmeraj ni popravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()

Alkoman ::
Zanima me, katera verzija mule ima podporo za HTML. Zdaj uporabljam eMule 0.25b [tarod 16].

cyber ::
A je kdo že poskusil 024b v1a delta mod res da ni čist nov ampak koliko sem jih zdej v dveh dneh preizkusil ,tale najboljš dela od vseh. Dl. datoteke posamezno v slabih dveh minutah naraste na 132 kB/s s pomočjo 30 userjev.In koliko sem videl ostale zdaj novejše verzije premalo dl od edonkey userjev saj zadnje čase kolikor sem testiral te nove različice skoraj vse pobirajo sam od emule, kjer je pa čakalna vrsta velika, zatorej tudi manjši dl, sprobal na istih datotekah.
Delta Mod 24b v 1a
Delta Mod 24b v 1a

~Panter~ ::
Eno lamersko uprašanje glede eMule. Zdej mam v2.5a. A se bodo filmi k jih zdej dol vlečem pol lahko nadaljeval če nadgaradim na novejšo verzijo? Pa kero verzijo priporočate? Pa še neki, en film mi je že potegnu, je pisal da ga dokončuje, pol je pa mula zmrznla. Zdej mi ga je pa začeu naprej vlečt, pa piše da ma že 1.38Gb dol povlečenih od 698mb. ??? ne zastopm
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

pivmik ::
-------------QUOTE ----------
Meni vedno ko poberem Tarod in hocem odpakirat fajle mi naredi CRC error. Pa sm probu pobrat iz njihove strani in iz emule, vedno error A se komu to naredi?
-------------/QUOTE ----------
to pa verjetno zato ker imaš staro verzijo WinRARa,
potegni najnovejšo 3.0 verzijo iz www.rarsoft.com
-------------QUOTE -----------
Ma jst ne razumem te mule!
Zdej mi je dolpotegnil dva fajla ampak jih noče končat! , skoz piše da končuje toda ne dokonča!
Ma naj gre nekam!
------------/QUOTE ----------
Ugasni eMule
Pejdi v temp direktorij
preimenuj *.part datoteki ki se ti nočeta dokončat v pravo ime, npr Ringa_ringa_raja_DVDrip_DivX.avi
upaj da datoteke delajo in da niso koruptane
a morm za http server v emule nujno uporabljat mod ali se da to nekak na kterkol mod gor prkljucit. Kter mod z http serverjem je najboljsi? Jzt trenutno uporabljam Tarod11.c, ki ga je nekdo zmodal da ima http notri.. kaj je kaj boljsega/novejsega zunaj?
-------
Zanima me, katera verzija mule ima podporo za HTML. Zdaj uporabljam eMule 0.25b [tarod 16].
Tarod ne vem če ima, AMUC http upravljanje ima eMule Plus in njegove izpeljanke Qxygen 3(tega mam jazst)
AMUC pa aktiviraš(in konfiguriraš) v Nastavitvah.
Huh. js imam pa čist poseben problem. Filet, ki sem ga že dl-jal sem po nesreči zbrisal.. Mulo sem že na novo inštaliral, prej odstranil vse temp fajle, toda tega prvega ne morem ponovno pretočit, ker mi mula ne pusti, češ da sem ga že..
Sigurno ga imaš še kje shranjenega na disku
Poglej v "Shared Files" seznam datotek in primerjaj FileID z ed2k linkom od te datoteke (primerjaj MD5 hash-e, morajo biti identična).
Ko najdeš enak FileID poglej kakšno je ime datoteke.
lamersko uprašanje glede eMule. Zdej mam v2.5a. A se bodo filmi k jih zdej dol vlečem pol lahko nadaljeval če nadgaradim na novejšo verzijo? Pa kero verzijo priporočate? Pa še neki, en film mi je že potegnu, je pisal da ga dokončuje, pol je pa mula zmrznla. Zdej mi ga je pa začeu naprej vlečt, pa piše da ma že 1.38Gb dol povlečenih od 698mb. ??? ne zastopm
-------------/QUOTE -----------
Ja filmi se bodo nadaljevali.
Jazst mam eMule Plus Oxygen 3 in sem zadovoljen.
Verzija ki imaš ti je hroščata, če že hočeš imet originalen eMule downloadaj verzijo 0.25b, zato ti verjetno tudi zamrznila in mela razne napake.
Seznam serverjev: www.server-met.de in www.ed2x.com
(kliknite na Add to eMule)
Meni vedno ko poberem Tarod in hocem odpakirat fajle mi naredi CRC error. Pa sm probu pobrat iz njihove strani in iz emule, vedno error A se komu to naredi?
-------------/QUOTE ----------
to pa verjetno zato ker imaš staro verzijo WinRARa,
potegni najnovejšo 3.0 verzijo iz www.rarsoft.com
Ma jst ne razumem te mule!
Zdej mi je dolpotegnil dva fajla ampak jih noče končat! , skoz piše da končuje toda ne dokonča!
Ma naj gre nekam!
Ugasni eMule
Pejdi v temp direktorij
preimenuj *.part datoteki ki se ti nočeta dokončat v pravo ime, npr Ringa_ringa_raja_DVDrip_DivX.avi
upaj da datoteke delajo in da niso koruptane
-------
Tarod ne vem če ima, AMUC http upravljanje ima eMule Plus in njegove izpeljanke Qxygen 3(tega mam jazst)
AMUC pa aktiviraš(in konfiguriraš) v Nastavitvah.
Huh. js imam pa čist poseben problem. Filet, ki sem ga že dl-jal sem po nesreči zbrisal.. Mulo sem že na novo inštaliral, prej odstranil vse temp fajle, toda tega prvega ne morem ponovno pretočit, ker mi mula ne pusti, češ da sem ga že..
Sigurno ga imaš še kje shranjenega na disku
Poglej v "Shared Files" seznam datotek in primerjaj FileID z ed2k linkom od te datoteke (primerjaj MD5 hash-e, morajo biti identična).
Ko najdeš enak FileID poglej kakšno je ime datoteke.
lamersko uprašanje glede eMule. Zdej mam v2.5a. A se bodo filmi k jih zdej dol vlečem pol lahko nadaljeval če nadgaradim na novejšo verzijo? Pa kero verzijo priporočate? Pa še neki, en film mi je že potegnu, je pisal da ga dokončuje, pol je pa mula zmrznla. Zdej mi ga je pa začeu naprej vlečt, pa piše da ma že 1.38Gb dol povlečenih od 698mb. ??? ne zastopm
-------------/QUOTE -----------
Ja filmi se bodo nadaljevali.
Jazst mam eMule Plus Oxygen 3 in sem zadovoljen.
Verzija ki imaš ti je hroščata, če že hočeš imet originalen eMule downloadaj verzijo 0.25b, zato ti verjetno tudi zamrznila in mela razne napake.
Seznam serverjev: www.server-met.de in www.ed2x.com
(kliknite na Add to eMule)
LP, Gregor GRE^
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pivmik ()

Klemenn ::
ok...sem se še jzst odloču mal tlele pogledat..em gor..zelo dolgoooo nazaj ste neki govorili o neki muli z source exchange..pa me zanima..kaj je že kaka novejša? da si najnovejšo dol potegnem...k se mi ne da vseh 10 strani pregledat

San ::
Ko zvlečem dol EMule v0.25b, je pokvarjen zip file, installer pa je kar neki v dosu. Ve kdo še za kakšen link do ta nove mule ali naj kar Tarod gor vržem, ker ni tok razlike?

3L33T ::
Neki me glede serverjev zanima; a SIlent Bob #2 še obstaja? PA če, bi mi kdo povedov ip, pa port? Thnx
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!

icek ::
Imam Tarod.16 pa search ne dela. Ima se kdo podobne probleme?
Ko kliknem start se enostavno nic ne zgodi, start tipka pa postane siva, cancel pa crna.
Ko kliknem start se enostavno nic ne zgodi, start tipka pa postane siva, cancel pa crna.
Rider of Theli
www.air-tv.net
www.air-tv.net

YdoIPonU ::
Lep pozdrav vsem!!
Redno uporabljam mulo in še nisem imel težav z njo, vendar mi zadnje čase na novi verziji 0.25a ne zaključi fajlov!!
Namesto tega mi tik preden ga zaključi vrže nazaj na 3Mb tako začne znova in proces se ponavlja do onemoglosti!!
Mogoče se komu dogaja enako ali pa vsaj ve kako to odpraviti???
Hvala lepa za odgovore!!
Redno uporabljam mulo in še nisem imel težav z njo, vendar mi zadnje čase na novi verziji 0.25a ne zaključi fajlov!!
Namesto tega mi tik preden ga zaključi vrže nazaj na 3Mb tako začne znova in proces se ponavlja do onemoglosti!!
Mogoče se komu dogaja enako ali pa vsaj ve kako to odpraviti???
Hvala lepa za odgovore!!

Alkoman ::
Pozdrav,
rabim strokovnjaka za mulo
Ne vem, ce je to normalno, da imam UL povprecno 2.3 kB in DL pa 12.7 kB?
Moj paket je 512/64 v muli pa imam omejenega UL na 60, DL pa nisem imel omejen. A se mogoce racuna tudi kaksen kolicnik med UL in DL?
Moj ID je 2.3 milijarde pa se nekaj. Vse skupaj se downloada od danes zjutraj 8.00 h (tak da je to kar nekaj ur...).
Uporabljam verzijo 0.25b tarod 16. Dol dajem 10 datotek po 700 MB, sharam pa okrog 30 GB.
Najprej sem ze mislil, da linija nima 64k UL, ce pa vklopim kazo pa mi tam UL gre povprecno do 6 kB??? Mula pa ne? Zakaj? Tudi DL ni nikoli okrog 60 KB pac pa tam nekje do 35kB.
Mislim, da sem vam povedal dovolj podatkov, da bi mi kdo znal kaj pametnega svetovati. Mislim glede nastavitev ali pa kaj drugega! Paket 512/64 res ni najbolj posrecen pa kaj morem.
Ce sem na kaj pozabil in ce sem kaj dvoumno napisal me prosim popravite in lepo prosim za hiter odgovor...
lp
rabim strokovnjaka za mulo

Moj paket je 512/64 v muli pa imam omejenega UL na 60, DL pa nisem imel omejen. A se mogoce racuna tudi kaksen kolicnik med UL in DL?
Moj ID je 2.3 milijarde pa se nekaj. Vse skupaj se downloada od danes zjutraj 8.00 h (tak da je to kar nekaj ur...).
Uporabljam verzijo 0.25b tarod 16. Dol dajem 10 datotek po 700 MB, sharam pa okrog 30 GB.
Najprej sem ze mislil, da linija nima 64k UL, ce pa vklopim kazo pa mi tam UL gre povprecno do 6 kB??? Mula pa ne? Zakaj? Tudi DL ni nikoli okrog 60 KB pac pa tam nekje do 35kB.
Mislim, da sem vam povedal dovolj podatkov, da bi mi kdo znal kaj pametnega svetovati. Mislim glede nastavitev ali pa kaj drugega! Paket 512/64 res ni najbolj posrecen pa kaj morem.
Ce sem na kaj pozabil in ce sem kaj dvoumno napisal me prosim popravite in lepo prosim za hiter odgovor...
lp

Kot prvo bi vsem pomagal, da prvo pregedajo vse tele poste, ker so bli odgovri že napisani
. Da ne bom izpadu preveč zatežen;
Ales_P: DL je odvisn od več stvari. Kot prvo aktualnost fila, število userjev, ki fajl majo, pol od ULja, od serverja in od časa. Tko da, poberej dol fajle, ki majo velik virov, mej dost velk UL (80% tvoje širine, al pa uporab Dynamic Upload) in predvsem bod potrpežljiv.
Pa še neki, ti maš v resnici povezavo 512/64 kilobitov, to je 64/8 kilobajtov. V eMuli pa so vse hitrosti pisane v kilobajtih. (1 bajt je 8 bitov)
S.Bukvi: Tole je pak klasičen bug 0.25a. Ti sam lepo novo verzijo, al pa kak nov mod dol dej pa čez flikn. Mora delat. zadnjih 20 postov poglej, maš dost linkov do raznih modov. Probej taroda.16

Ales_P: DL je odvisn od več stvari. Kot prvo aktualnost fila, število userjev, ki fajl majo, pol od ULja, od serverja in od časa. Tko da, poberej dol fajle, ki majo velik virov, mej dost velk UL (80% tvoje širine, al pa uporab Dynamic Upload) in predvsem bod potrpežljiv.
Pa še neki, ti maš v resnici povezavo 512/64 kilobitov, to je 64/8 kilobajtov. V eMuli pa so vse hitrosti pisane v kilobajtih. (1 bajt je 8 bitov)
S.Bukvi: Tole je pak klasičen bug 0.25a. Ti sam lepo novo verzijo, al pa kak nov mod dol dej pa čez flikn. Mora delat. zadnjih 20 postov poglej, maš dost linkov do raznih modov. Probej taroda.16

Bellzmet ::
Dve vprašanji v zvezi z Mulo:
1. Ko klikneš na file k ga DL-jaš se odprejo sourci. Zakaj pri nekatrih piše "to many connections" oz. kaj se da nardit, da tega ne piše?
2. Čemu služi A4AF oz. asked for another file?
LP
1. Ko klikneš na file k ga DL-jaš se odprejo sourci. Zakaj pri nekatrih piše "to many connections" oz. kaj se da nardit, da tega ne piše?
2. Čemu služi A4AF oz. asked for another file?
LP

YdoIPonU ::
Lep pozdrav!!
Imam zej najnovejšega taroda, vendar še kar ne gre!!
Še vedno mi po tem ko bi mogl zaključit fajl skoči nazaj na cerka 4Mb in postopek se ponavlja!!
Poskusil sem z donkey doctorjem in Nawerjem vendar mi nikakor ne uspe!!!
Fajl sicer potem Nawer zmanjša, vendar ga potem prav tako ne uspe zaključiti!!
Čudno!! Morda kdo ve kaj je narobe?
Hvala za odgovore!!
Imam zej najnovejšega taroda, vendar še kar ne gre!!
Še vedno mi po tem ko bi mogl zaključit fajl skoči nazaj na cerka 4Mb in postopek se ponavlja!!
Poskusil sem z donkey doctorjem in Nawerjem vendar mi nikakor ne uspe!!!
Fajl sicer potem Nawer zmanjša, vendar ga potem prav tako ne uspe zaključiti!!
Čudno!! Morda kdo ve kaj je narobe?
Hvala za odgovore!!

iration ::
Malce off topic: imam .avi, .idx, .ifo, .sub, potem pa imam še MicroDVD player, BSplayer in pa VobSub. Kaj narediti, da bi gledal film s podnapisi?
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

CaqKa ::
če to vse imaš.. hja pol ti nebo nič pomagalo.. inštaliraj še..
potem pa odpri film v windows media playerju pa bi moralo delat.
micro dvd player pa je zastarel btw...

potem pa odpri film v windows media playerju pa bi moralo delat.
micro dvd player pa je zastarel btw...

Hm, zdej pa ne vem, al sam trenutno noče eMula delat, al je to zato ker mam zdej povezavo prek routerja? Sem na routerju odpru port tcp 4662 pa udp 4672 kukr mi piše v eMuli da jih uporablja, to sm odpru pod firewallam. Pol sem šou pa skenirat porte na http://scan.sygate.com/stealthscan.html pa mi teh dveh portov sploh ne prikaže kot odprta. A je treba še kej drucga poštimat? Mam pa D-Link 614+
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

Ok, kuko pa to nardim? NIsm glih expert v tehlih routerjih. Drgač pa brez routerja ne gre, mamo študentski adsl pa 5 rač

tkole nekak zgleda
Firewall Rules List
Action Name Source Destination Protocol
Allow eMule *,* *,* UDP,4672
Allow eMule *,* *,* TCP,4662
Firewall Rules List
Action Name Source Destination Protocol
Allow eMule *,* *,* UDP,4672
Allow eMule *,* *,* TCP,4662

predator32 ::
zdravo,fantje...prosim vas za pomoč,imam instalirano emulo24b v1a(delta hf)
dow 120kbs
upl 10
omejitev:
down 0
upl 10 port 4662 udp port 4672
max virov na datoteko 300 max.povezav 1000
imam cabel povezavo 1mbps\128kbps,naložen windows ME, uporabljam največ 3-4 strežnike vendar mi ta mula vleče zeeeelo počas,downloada se mi 5 stvari naenkrat.vsak file se mi vleče zelo počas največ nekje 10kbps,ko pa pridejo nekje do 80% downloada pa se mi vse skupaj celo ustavi,tako mi sedaj že par filov stoji 4 dni povsem pri miru ostale mi pa vleče z 2-5kbps,pri nekaterih pa mi napiši nič več uporabnih delov ali preveč povezav. mi lahko kaj svetujete.naložil sem tudi mulo 25b pa se ista stvar ponavlja.....prosim za pomoč.
dow 120kbs
upl 10
omejitev:
down 0
upl 10 port 4662 udp port 4672
max virov na datoteko 300 max.povezav 1000
imam cabel povezavo 1mbps\128kbps,naložen windows ME, uporabljam največ 3-4 strežnike vendar mi ta mula vleče zeeeelo počas,downloada se mi 5 stvari naenkrat.vsak file se mi vleče zelo počas največ nekje 10kbps,ko pa pridejo nekje do 80% downloada pa se mi vse skupaj celo ustavi,tako mi sedaj že par filov stoji 4 dni povsem pri miru ostale mi pa vleče z 2-5kbps,pri nekaterih pa mi napiši nič več uporabnih delov ali preveč povezav. mi lahko kaj svetujete.naložil sem tudi mulo 25b pa se ista stvar ponavlja.....prosim za pomoč.

S.Bukvi:
A maš eMulo verzijo 0.25b?
infectiphibian:
Podnapisi morajo met enako ime kot film, potem jih BS Player samodejno naloži.
~Panter~:
Probaj brez routerja, pač poskrbi, da so trije računalniki ugasnjeni.
predator32:
Kaj več kot resetiranje eMule mi ne pade na pamet.
A maš eMulo verzijo 0.25b?
infectiphibian:
Podnapisi morajo met enako ime kot film, potem jih BS Player samodejno naloži.
~Panter~:
Probaj brez routerja, pač poskrbi, da so trije računalniki ugasnjeni.
predator32:
Kaj več kot resetiranje eMule mi ne pade na pamet.

Joj, če prov razumem maš DLja 120 kBps??? A nimaš zadost to?
Glede nedokončanih pa; a je un trakec pr progresu obarvan kakorkoli rdeče? Ker to pomeni da noben user ne shera tega parta fajla... Drgač pa probi vseen Taroda ker vsaj pr men vleče najhitrej tko da...
Aja pa še neki, max virov na datoteko dej 1000, max povezav pa 1500 ali malenkost več. Good luck
Glede nedokončanih pa; a je un trakec pr progresu obarvan kakorkoli rdeče? Ker to pomeni da noben user ne shera tega parta fajla... Drgač pa probi vseen Taroda ker vsaj pr men vleče najhitrej tko da...
Aja pa še neki, max virov na datoteko dej 1000, max povezav pa 1500 ali malenkost več. Good luck

iration ::
Bartman, pa ti si car. Probal sem "vse" ostalo, potem sem pa preimenoval file, sedaj dela super. Hvala.
Je pač težko gledati film v baskovščini brez podnapisov.
Je pač težko gledati film v baskovščini brez podnapisov.

Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam

aha.. sem mislo da si prebral navodila vobsuba.. to namreč piše v navodilih...
je pametno prebrat navodila folk! sploh predno tukaj vprašanje naklesate.
je pametno prebrat navodila folk! sploh predno tukaj vprašanje naklesate.

jos69 ::
Men pa je v muli že nekajkrat v zadnjih dneh vn vrglo tole opozorilo : "an attempt was made to access an unnamed file past its end".
a kdo ve kaj bi naj to pomenilo ?
a kdo ve kaj bi naj to pomenilo ?

če boš vzel slovar v roko mislim da ti bo čisto dovolj razloženo... mislim da je opozorilo napisano zelo dobro... sicer pa mislim da imaš tudi datoteke ki ti mulo spremenijo, da ti govori slovensko.

Simko ::
eMule prižgana 2 dni:

Kazaa Lite prižgana nekaj ur:

Pri eMule je pri eni datoteki sicer premalo sourcov, ampak vseeno stanje je pri skoraj vseh fajlih podobno...max DL nekje 10 KB :\\
Moj prejšnji post glede plus moda - očitno je bil le enkrat na mesec pojav...
Kazaa Lite prižgana nekaj ur:
Pri eMule je pri eni datoteki sicer premalo sourcov, ampak vseeno stanje je pri skoraj vseh fajlih podobno...max DL nekje 10 KB :\\
Moj prejšnji post glede plus moda - očitno je bil le enkrat na mesec pojav...

globoko grlo ::
pa lej čefurja k ma participation level supreme being, ni čudn da ti na full dol vleče

Xplicit ::
a bi lahka kdo kdaj zaupu kje se da dobit ta 'Supreme being plug-in', ce je seveda lagalno (no sej zakaj pa ne bi blo
- k ze kazaa je bl tko-tko)

bodom ::
hmm....a bi kdo vedu kaj tole pomeni...celo noc so se mi pojavljali tile errorji...emula dela normalno naprej, le ta error se pojavi:
"An Attempt was made to access to unnamed file past its end"
kaj bi lohk to bilo???
hvala, LP
"An Attempt was made to access to unnamed file past its end"
kaj bi lohk to bilo???
hvala, LP

shock ::
Kaj tolk vztrajate pr eMuli? Še moj cimer, ki je bil full zagrižen za eMule je raje šel na Direct Connect
. In pol pravite, da je direct connect nestabilen. Samo se posmejem ko berem vaše poste in vidim, da imate probleme (ne zaradi vaših problemov) in takrat se spominjam na nekoga™, ki mi je prepričeval, da je DC nestabilen in eMule pa ja
.

Mr.B ::
Shock , ja kaj misliš . Če bi bil danes, Linux tako v uporabi, kot je windows , a misliš da bi bilo kaj drugače. PA bi vsi pluvali o nestabilnosti Linuxa. Emulo pač uporablja tolko več ljudi , in kolikor je več ljudi , toliko je več različnih sistemo ter tudi toliko več težav, že statistika je na moji strani.
Enim dela emua bolje , drugim DC tretjim pa mldonky. KArkoli važno da laufa , pa experimenterajte in najdi kar je zate najbolje.
Enim dela emua bolje , drugim DC tretjim pa mldonky. KArkoli važno da laufa , pa experimenterajte in najdi kar je zate najbolje.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Jaz sem sprobal DC in DC++ preden sem šel na eDonkeya in kasneje na eMule, pa ga nikoli nisem mogel spraviti h delovanju, itaq z eMule zdej dosegam čist spodobne hitrosti (20-50 kB/s) in sem povsem zadovoljen.
Xplicit: lahko (kot jaz) uporabljaš starejšo verzijo KaZeE (recimo 1.7.2), lakho pa greš semle.
Xplicit: lahko (kot jaz) uporabljaš starejšo verzijo KaZeE (recimo 1.7.2), lakho pa greš semle.

Simko ::
Zakaj imam PL 1000? jah, saj pa shaream nazaj.
Nič ne boste dol vlekli - brez da bi delili ... c c c.

Nič ne boste dol vlekli - brez da bi delili ... c c c.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7299 (5725) | Spc |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2209 (1991) | Goldee |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10288 (8758) | Eru |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1922 (1288) | BaRtMaN |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2762 (2036) | cybermedo |