» »

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

««
12 / 72
»»

globoko grlo ::

eh folk, jest sm na komfortnem paket in sm mel že 500 KB/s ULja, pa 1400 DLja, toj e blo ko sm vse omejitve na 0 nastavu, eMule pač včasih kj zmeša

je pa full kul, ko vidš 5 fajlov letet po 200K, pa še ene par po 100K, pa malo morje po 50K, sam pol se ponavad mula sesuje, oz. 100% obremeni proc, včasih se ji pa rata pobrat in pol normalno dela

baje da bo 25a hmal pršla n da je change lod zelooo dolg, komej čakam

Bellzmet ::

Prosu bi za kakšen nasvet, kako povečat DL v Muli.
Sem prebral že vseh 11 strani, sprobavu, pa ni nč učinka.

Mam ADSL starndard, Win2k, sprobu sem že veliko modov za Mulo; 0.24a Interceptor (nikoli se ne sesuje), Tarod 11e, Oxygen, Plus 2a,...DL-jam fajle, k niso nč kej preveč redkega.
Nastavitve Mule:
DL:0
UL:20
Max connections: probu od 1000-2000
Hard limit: 300-800
Ostale nastavitve privzete.
V shared files priority vse normal ali release.
IP mam okrog 2,7 miljarde.
Serverji: ADAnet, SilentBob, Donkey server,...

Firewall je od McAfeja, prej sem probu ZoneAlarm, sem firewall tud že izkluču.

Npr. z windows.com mi vleče z max hitrostjo.

Mulo mam pržgano tut po 24ur skupi, pa ni skor nikol prenosov več kot 30-40k(izjemoma).
Trenutno mam v DL listi 12 fileov pa se eden Dl z 3.2k, UP je pa skos 19.9k (Mula je pržgana že 2,5 ure!).

A se da še kej spremenit?

||_^_|| ::

tut od fajlov je precej odvisna hitrost.

LapD ::

windows.com?? A to je spet kšn nov program?

smash ::

bellzmet..kaj se matraš s to mulo k nikol ne downloada tko kt treba..vklop si imesh pa bos vidu kolk je easy vse skupi:\

Simko ::

globoko grlo
če imaš pomejitev na 0, pomeni to NEOMEJEN DL oz UL.

daking ::

Aja, btw eMule 0.25a je uzun:))
@bellzmet: Na tvojm koncu ni cist nc narobe nastavln, pac sledi mula enim dolocenim pravilom, kolkrat lohka uprasa druge za fajl, pa ogromno folka ma ul nastavln na minimum, tko da si lohka 80% preprican da navs nikol vidu da bi dl bil do konca, tuki mors bit pac potrpezljiv, pocas se dalc pride, oz. pocas se velik dol povlece:)), aja ce pa kdaj vidte da vm mula kaze da vlece dol z velikansko hitrostjo, tut tako k je vec k dopusca vasa povezava, to je sam bug. Mula pac zelo uporablja procesorski cas pr izracunavanju hitrosti, tko da k je procesor zelo zasedn(pr spilih ponavad), tkrt grejo hitrosti tut do 400kB/s, zato je najbol uporablat ksn DUmeter, tm je vsaj dokaj tocno...
Your only possession is time...and you are wasting it!

predator32 ::

hay.jaz imam eno povsem normalno vprašanje za vas ki se spoznate in ki popolnoma obvladate emulo.imam naloženo emulo v24b v.1.a(deltaHF)pojma nimam kaj to pomen-moje nastavitve so sledeče
zmožnost prenosa
dol 120
gor12
omejitev
dol 0
gor 12
port 4662 udp port 4672
max virov na datoteko 400
max povezav 1000

ne vem ali so te nastavitve kolikor toliko pravilne saj mi vleče vse skupaj zelo zelo počasi,imam pa cabel 1mbkps\128

danes sem opazil nekaj nenavadnega ko imam vklopljeno emulo in če delam z datotekami ki sem jih moral hraniti v zip obliko je takrat ko sem zipal hitrost download emule nenormalno poskočila,kakor sem zip ugasnil pa je zopet padla,to sem ponovil večkrat in vedno je bilo isto.prosim za vaše mnenje in vašo pomoč.hvala

Bellzmet ::

lapajne: windows.com...program?...ne...www.windows.com, iz tle mi max downloada

ja simko vem, sm za foro probal kok bo šel UL, k mi je DL šopov več kot mega/s

Amo ::

Nov Tarod je zunaj
Tarod.14e

Lp, AmO

daking ::

@predator32
Ce imas slucajno win9x (95,98,Me), pol hitr zmansi max povezav na 50, ce mas pa XP,2000,NT je pa vse ql, pocas je pa zarad protokola k ga uporabljajo mula, edonkey, overnet in pa donkeyml, k je ful drgac zgrajen k un k ga uporabljajo kazaa in podobno. Tuki je skor nemogoce dobit hitre povezave zarad ful dolgih vrst pa slabga uploada... Za tist k ti je pa kazal ful velke hitrosti si pa moj prejsn post preber.
Your only possession is time...and you are wasting it!

Gandalfar ::

Amo: na kerem boardu zdej tarode objavlja svoje mode. Uraden page ocitno ignora ..

Amo ::

Za uraden page ne vem....jest sem link zasledil na ShareReacor forumu......poglejte malo pod Emule topicu...je tud nekaj zanimivih tem. Ce pa slucajno ve kdo za kak sajt naj pove!

Lp, AmO

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Amo ()

CaqKa ::

je kaj extra v novem tarod change logu?

Phantomas ::

eMule v.023b [Tarod.14e] <15/1/2003>
1. Some speed optimizations. Let me know how it is working CPU now.
2. Fix annoying message related to DynUp.

eMule v.023b [Tarod.14d] <14/1/2003>
1. Added MLDonkey to statistics tree.
2. Added new code to DynUp to handle 24 hours disconnect from some ISP and some tweaking to it. [Thx Mighty Knife]
3. Now when dropping sources manually full queue sources are not removed. This was introduced in 14c but I don't like it, so removed.
4. Introduced new code that I hope trim down CPU usage in some machines.
5. Added support to detect full servers and some fixes from 0.24b official.

eMule v.023b [Tarod.14c] <12/1/2003>
1. More handling dropping sources after dropping no needed files sources we drop too sources that has no place in their queues. Only in automatic mode of Remove No needed sources.

eMule v.023b [Tarod.14b] <12/1/2003>
1. Modified A4AF routine, no it doesn't crash.
2. Modified how No Needed Sources are dropped. Now they are dropped only when is needed more place for more recieved sources from servers or users.
3. BTW, I changed this annoying code to get Hex strings of hashes. [Thx Gnucleus dev team]

eMule v.023b [Tarod.14a] <11/1/2003>
1. Added correct translation in server preference between eDonkey and eMule settings. [Thx Hein]

eMule v.023b [Tarod.14] <9/1/2003>
1. No Needed Sources are only removed if there aren't space for more sources.

eMule v.023b [Tarod.13] <8/1/2003>
1. Added emulation of MLDonkey clients when connected to then. [Thx Mav]
2. Added some code to avoid been discovered as eMule when faking a MLDonkey client.
3. Added support to "infinite" queue. Use 0 for queue size.

eMule v0.23b [Tarod.12] <24/12/2002>
1. Added new function that replaces old VQB code for full chunk sending. After time in upload queue is gone for user transfers continues until actual chunk is sent.
2. Tweaked and added support of sending sources in waiting queue.

Phantomas ::

Sam pa vam bolj priporočam eMule Plus (The eye candy mule:D ): http://emuleplus.dyndns.ws/

BTW, Pozna kdo kakšen slovenski edonkey forum tipa FN, SR?

Phantomas

nintakiu ::

Prosil bi za pomoč.Po dolgotrajnem uspešnem delovanju emule se mi je ta kar naenkrat zaustavla downloada 2k uploada isto 2k.Medtem ko mi merjenje hitrosti kaže 270k pa tudi kazaa mi dela normalno.Kaj bi lahko bil vzrok temu?
Prosim pomagajte z konkretnimi odgovori.
Hvala!

closej mulo pa še enkrat štartn le to, pol se pa v vrsto postav tko kot drugi

nintakiu ::

Ma vse sem že naredo.5 različnih emul štarto,firewalle deinštaliro,nastavitve menjaval pa nič.

heh...jest sm emulo ze miljonkrat sprobu pa je en velik bullshit....se vedno ostajam pr imeshu, ki mu ni para:\

3L33T ::

Zadnje čase mal mn lavfam mulo, ker mi je diska zmanjkal, cajta da pogledam materiajl pa nimam :8). vsen mam mulo velikrat pržgano, da uploadam. Kaj hočmo, dobra dušca :D
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!

Uporabnik ::

za shock-a:
na tvoj pimpek.no-ip.com me ne spusti, kašne so omejitve?

jos69 ::

Že kar nekaj časa uporabljam mulo in sem z njo kar zadovoljen.Danes pa se komaj konektam na kakšen server ID pa imam minimalen (3-4 številčen) DL nikakršen.Kaj je narobe ???

shock ::

Uporabnik:
pimpek.no-ip.com --> to ni moj hub jst sem rekel, da je to SLO hub. BTW menda so zahteve 2 GB sheranih fajlov in moraš imet pred nickom npr.: [SLO]Uporabnike, okej jst imam tako [2Mbit]Shock, pa me vseen spusti notr samo pr tem jst imam ene 90 GB sheranih fajlov

če ne veste al pa ste spregledal, en server za mulo je k ma 100K (ja, sto tisoč) userjev limita, trenutno nas je gor 91.5K

še ip 194.97.40.162 : 4242

~Panter~ ::

Hm, ne vem zakaj sam tega strežnika mi noče gor dat. 01/17/03 14:08:55: Strežnik ni bil dodan!
tole napiše. Pa še neki me zanima. Tam pod direktorijam kjer se shranjujejo fajli mam en nedokončan film, pa ne vem kuko nej ga nadaljujem dol vlečt. Enkrat se mi je eMula zaprla ker sem biu mal štorast pa en program brisou, uglavnem ne znam nadaljevat dljanje tistga fajla.:\
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

||_^_|| ::

appears to be full.

blabla ::

globoko grlo: To je Silent-Bob. Max 100000 userjev. Zgleda, da so povečal.

prismo ::

Ma danes res ne gre nikam ta Mula, gre samo po par kilo, tam nekje do 8K. Ma komu laufa to danes o.k.? Včeraj se vlaču en film dol pa je bil dol v enih 7 urah (je mel dost sourcov). Na strežnik mi ni problem prit.Sem zdaj probal inštalirat 024b 5b plus.

jest10 ::

Prejšnji teden sem zamenjau grafično. Iz gf2 100/200mx na radeon 9000pro. Vse je ok in veliko hitreje dokler ne vključim kaze. Takrat mi pa računalnik čisto popuši. Npr mimimiranje okna traja sekundo, igrce se zatikajo, 3d mark pade iz 5480 pik na 3000 itd. Pri prejšnji grafični tega ni bilo. Ima kdo kakšno idejo kaj bi blo narobe?
Mam pa win98, gonilnike catalayst3 in kazaa lite 2.02

Binji ::

Mni vlece Mula trenutnu 50kbs tko da lih problemov ni.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Tr0n ::

Tace stran od 0.25a, ker ima dolocene probleme s koncanjem datotek. Pocakajte na 0.25b ali uporabljajte 0.24b.

25a ma mogoče včasih probleme z končanjem fajlov
men jih je ene par normalno zaključil, se mi je pa ene parkrat kreširala, tko da mam zdej 24b plus 4, pa jasno nestrpno čakam 25b plus

_Tejc_ ::

Tarod je se zmeri zakon ...14e..deluje elegantno... skoz na max 110-120:D

OldSkul ::

Emula 14e super deluje!! Čeprav na win 2000 še zmeraj ni tiste taprave stabilnosti!;(

Tito ::

Men mula laufa 100 na uro! Imam pa en problemček nekateri fili se nočejo začet vlečt in so skos rdeči, šele po parih dneh ratajo modri, potem pa kar čez noč 300 ali več virov. To ni mogoče, da bi prej te ljudje ne bili na serverju! Kako se rešiš te nadloge? Če ponono začneš lowdat, kdaj ostane enako kdaj pa lepo najde vire...

Čudno:(

VaMpY ::

Ej folk jz mam zdej tale eMule sele 2 dni.Pa sploh ne znam nč delat.Kako sploh dopis ksn spisek hubov kokr naprimer na DC?Pa tm k zberas kere fajle hočeš sherat jz tm obklukam pol pa tm k mas majo datoteke so notr sam 3 fajli tistih k sm jih jz zbrou pa sploh ni!!

HELP!!!

Tr0n ::

Navali narod na 0.25b.

panja003 ::

Pozdravljeni.

A mi lahko nekdo pove kakšen je IP SLO huba,ker bi se rad konektal gor.Sheram 30G.

panja003: pimpek.no-ip.com

panja003 ::

Tole mi ni čist jasno,kam naj vpišem to oz. kje odprem.
Vem da je mogoče to butasto vprašanje,no pa prosim vseeno za bolj natančno razlago.
Vnaprej hvala.

BaRtMaN ::

VaMpY: spiski serverjev se po netu najdejo kot server.met datoteke, tukaj maš nekaj povezav (nekatere so mrtve, kaj češ). Povezavo do te datoteke lahko tudi skopiraš v emule, tam pri serverjih maš eno polje za server.met. Najboljš je, če se povežeš na serverje s čim več uporabniki, ostale pa brišeš.ž
Glede tistga drugega stavka pa nimam pojma, kaj hočeš povedat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaRtMaN ()

wind ::

on sprasuje za DC++ ti mu pa govoris za emule :>

_Tejc_ ::

Navali na Tarod 15b (eMule v0.25b).....
Tarod:D :D

pivmik ::

Meni je eMule Plus Oxygen v redu.
"Drop High QR sources" je uporaben pri novih popularnih fajlih, tako da narediš prostor za source kjer boš prišel prej na vrsto.

A uporablja kdo AMUC, upravljanje eMule preko http-ja?
Zelo uporabno, še posebej če te ni za več dni.

A ta nova verzija Taroda ima "Drop High QR sources" in AMUC?
LP, Gregor GRE^

BLaCkEnED ::

Meni vedno ko poberem Tarod in hocem odpakirat fajle mi naredi CRC error. Pa sm probu pobrat iz njihove strani in iz emule, vedno error ;( A se komu to naredi?

VaMpY ::

Ej Bartman js sm zdej odpru to stran od sharereactor-ja sam nc ne odpre.ej dej mi ti raj napis ene 3-4 naslove od hub-ov k so tem najbl ql!!!

Mr.B ::

Tale tanov tarod se mi je v eni uri trikrat skrešeral. Sem sedaj komplet direktorij zbrisal , razen , Temp pa incoming , pa bom vidu če se mi bo še , čene , pa tastara verzija nazaj. Sicer mi na drugi lokaciji vleče že od petka popoldan na starejšem taroku povprečje 170k z relativno nizkim ID-jem 500Miljonov +še nekaj cifer.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis
««
12 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eMule FAQ

Oddelek: Omrežja in internet
267300 (5726) Spc
»

težave z mulo in routerjem

102210 (1992) Goldee
»

eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
5510290 (8760) Eru
»

ADSL visoka hitrost??

251923 (1289) BaRtMaN
»

Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?

Oddelek: Programska oprema
342762 (2036) cybermedo

Več podobnih tem