Forum » Omrežja in internet » [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
bodom ::
zio,
kake imate kej ID-je v emuli zadnje dni?
ker jst mam za dve mesti nizje kot do sedaj, 'samo' se 8 mestna cifra. a bi kdo vedu zakaj?
sej drgac vlece BP.
thanks, LP
kake imate kej ID-je v emuli zadnje dni?
ker jst mam za dve mesti nizje kot do sedaj, 'samo' se 8 mestna cifra. a bi kdo vedu zakaj?
sej drgac vlece BP.
thanks, LP
darh ::
Tukej je že en mel isto problem sam mu nobedn ni odgovoru..
ko mam zagnano in povezano Mulo, se ping (do gatewaya) iz normale dvigne na ~1500ms! Tudi če nič ne downlowdam in je upload minimalen 1-2k/s se mi dobesedno zafila bandwidth... še maila ne morem več pošiljat normalno (plain-textže, če je kak večji (par 10k) attachent pa ne gre nikamor)...
Any clues?
ko mam zagnano in povezano Mulo, se ping (do gatewaya) iz normale dvigne na ~1500ms! Tudi če nič ne downlowdam in je upload minimalen 1-2k/s se mi dobesedno zafila bandwidth... še maila ne morem več pošiljat normalno (plain-textže, če je kak večji (par 10k) attachent pa ne gre nikamor)...
Any clues?
Excuses are useless! Results are priceless!
Gandalfar ::
na kolk sourcev imas nastavljeno? Pa koliko je tvoja dolzina queua? Za vsak source je potrebno poslati par paketkov pa vsakih nekaj sekund preverjat kje se nahajas v njegovi cakalni vrsti, enako vsi ljudje v tvoji cakalni vrsti tebe stalno sprasujejo..
koliko imas maksimalno bwja up/down?
koliko imas maksimalno bwja up/down?
darh ::
Capacities: D:60;U:20
Limits: D:40;U:20
Max Sources per file: 500
Max connections: 500
kje se dolžina queua pogleda nimam pojma
če je dobr dan mi uploada 5-10k, downlowda tudi do 40k
trenutni upload je 0.9k, downlowd 20k...
Limits: D:40;U:20
Max Sources per file: 500
Max connections: 500
kje se dolžina queua pogleda nimam pojma
če je dobr dan mi uploada 5-10k, downlowda tudi do 40k
trenutni upload je 0.9k, downlowd 20k...
Excuses are useless! Results are priceless!
Wolverine ::
Zakaj imas upload na max? Daj raje tam okol 15, ker drugace ti zafila linijo.
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)
Loki ::
imam kazaa lite (K++) 2.1.0 (oz. najnovejso, ce sem se slucajno zatipkal), dela mi samo v Administrator accountu; v ostalih userjih (limited user) pa vrne tole:
Usage
kpp.exe [command_line]
<filename> = (Required) Name/ Path of file to load.
[command_line] (Optional) Command line to pass to
©2002-2003 Random Nut.
to je to...
OS je windows xp sp1, kazaa lite 2.1.0.
Usage
kpp.exe
<filename> = (Required) Name/ Path of file to load.
[command_line] (Optional) Command line to pass to
©2002-2003 Random Nut.
to je to...
OS je windows xp sp1, kazaa lite 2.1.0.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loki ()
bodom ::
xbite: upam, da mas vsaj 1Mbit...za tele nastavitve:
DL: max tvoje
UL: max tvoje
DL limit: 0
UL limit: 2/3 maximuma
zgornja meja: 1000
max povezav: 1500
tko mam jst in problemov ni...vedno skor do maximuma:))
LP
DL: max tvoje
UL: max tvoje
DL limit: 0
UL limit: 2/3 maximuma
zgornja meja: 1000
max povezav: 1500
tko mam jst in problemov ni...vedno skor do maximuma:))
LP
(sic) ::
Loki:
Nisem popolnoma siguren, ampak:
- limited user nima dovoljenja za poganjanje Kazze,
- download folder je restricted ali pa pod drugim userjem v my documents pa Win ne more dostopati do njega,
- administrator ni določil, da lahko ta user poganja ta program,...
Nekaj takega.
Nisem popolnoma siguren, ampak:
- limited user nima dovoljenja za poganjanje Kazze,
- download folder je restricted ali pa pod drugim userjem v my documents pa Win ne more dostopati do njega,
- administrator ni določil, da lahko ta user poganja ta program,...
Nekaj takega.
Fuck you all!!!
Blup ::
Zakaj se mi zadnje časa dogaja, da karkoli dol snemam, na koncu javi "vsebuje napake" in ne more zaključiti fajla... Večkrat sm že zamenju eMule.exe, vendar to očitno ne pomaga... ali je napaka na moji strani? Je možno, da je kaj narobe z diskom (imam namreč IBMja , vendar za enkrat še nism odkriu napak na njem ), ali pa se to tudi vam pogosto dogaja?
p.s. imam eMule 0.26d
Blup
p.s. imam eMule 0.26d
Blup
Gh0st ::
Joj, a bi biu kdo tok prjazn pa mi povedu, kater pogram od teh ima največ uporabnikov? Tko mislim, da se najde čimveč zadetkov. Ker Kazaa se mi zdi da ne obvlada vseh komadov... Al pa je kriv moj "uglaqd" al kako se že temu reče?!
hvala!
hvala!
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Storm ::
Verjetno je že bilo kje to opisano, ampak če grem vse poste prebrat je verjetn več kot vojne in mir.
Torej, težave z emulo, ki so se pojavile šele zadnji teden, nič nisem naštimaval, mogoče je operater kej sam tam nč o tem ne vedo. Sem na Amisovem kablu. Mula mi uspe nanoč zlvleči dol 6 MB. Imam updejtana serverje imam max conn.100, tolk mi kao OS(win98) dovoljuje, sem dal zdej več ampak ne verjamem da bo boljs, upload mam na 16 dl na 96, povezavo mam 1mb, gre pa nikamer ne. Pridem nekje na vrsto za transferring pa mi transfere 0,3 kbs in to pa minut pol pa še to ne gre več in izgubim ta sourde. Pojma nimam več kaj nardit. Naj sam dodam da je prej vleklo normalno tam do 30kbs.
Ma kdo idejo kaj bi še lahka blo naroebe.
Torej, težave z emulo, ki so se pojavile šele zadnji teden, nič nisem naštimaval, mogoče je operater kej sam tam nč o tem ne vedo. Sem na Amisovem kablu. Mula mi uspe nanoč zlvleči dol 6 MB. Imam updejtana serverje imam max conn.100, tolk mi kao OS(win98) dovoljuje, sem dal zdej več ampak ne verjamem da bo boljs, upload mam na 16 dl na 96, povezavo mam 1mb, gre pa nikamer ne. Pridem nekje na vrsto za transferring pa mi transfere 0,3 kbs in to pa minut pol pa še to ne gre več in izgubim ta sourde. Pojma nimam več kaj nardit. Naj sam dodam da je prej vleklo normalno tam do 30kbs.
Ma kdo idejo kaj bi še lahka blo naroebe.
Storm ::
Naj dodam še to, da mi recimo pri Eminemu(kar bi mogla bit visoka dostopnost) napiše too many connections!!! Imam pa 1500 vpiasno pri max conn. Nič jasno.
Tr0n ::
Zunaj je eMule v0.27c. Webserver je kewl zadevica. Vklopis v eMule in lahko nato preko httpja dostopas do vseh funkcij eMule. eMule Remote tako rekoc :).
jamiroq ::
čisto btw je zunaj že eMule+ 1c...
meni ne dela dobro (ponavadi se neha odzivat takoj ob zagonu); ko sem pa prešel nazaj na 1b pa ni nič delalo tako kot bi moralo (max 400 virov/fajl, max dl 2.5kb/s, nič ul; vsem nastavitvam navkljub), tako da sem _spet_ prešaltal nazaj na nemodan eMule . od vseh dela najbolje (mnja no, nimam kaj jamrat; zastonj je le zastonj...)
meni ne dela dobro (ponavadi se neha odzivat takoj ob zagonu); ko sem pa prešel nazaj na 1b pa ni nič delalo tako kot bi moralo (max 400 virov/fajl, max dl 2.5kb/s, nič ul; vsem nastavitvam navkljub), tako da sem _spet_ prešaltal nazaj na nemodan eMule . od vseh dela najbolje (mnja no, nimam kaj jamrat; zastonj je le zastonj...)
Vanquish ::
Za tiste ki se sekirate za emule in ID naj povem sledece:
Primer:
ip 193.189.160.11
ID se izracuna sledece:
11 x 2^24
160 x 2^16
189 x 2^8
193 x 2^0
-------------
Sestevek vsega = ID
Tako da je ID vedno fixen glede na tvoj ip, in ce je 8 mestna cifra, potem to pomeni da vse ok funkcionira.
Low ID pa se racuna nekak iz internega ip-ja.
V glavnem ni omembe vredno.
LP
Primer:
ip 193.189.160.11
ID se izracuna sledece:
11 x 2^24
160 x 2^16
189 x 2^8
193 x 2^0
-------------
Sestevek vsega = ID
Tako da je ID vedno fixen glede na tvoj ip, in ce je 8 mestna cifra, potem to pomeni da vse ok funkcionira.
Low ID pa se racuna nekak iz internega ip-ja.
V glavnem ni omembe vredno.
LP
mahi ::
lp
mene nekej fulll zanima. imam mulo 27c, ampak to se je dogajalo tut na 26d. namrec skoz mi javlja "failed to save creditfile" kaj bi lahko bilo narobe????
In pa kaj bi lahko bilo krivo da mi mula pozre ogromnoooo resousov? virtual memory pride tut do 1Gb :((((
ne pa vedno, oziroma verjetno vedno, ampak cez vec casa.
please help me, predvsem glede credifajla.
btw: poskusal sem tudi sklopit creditiranje, pa ni pomagalo :(
mene nekej fulll zanima. imam mulo 27c, ampak to se je dogajalo tut na 26d. namrec skoz mi javlja "failed to save creditfile" kaj bi lahko bilo narobe????
In pa kaj bi lahko bilo krivo da mi mula pozre ogromnoooo resousov? virtual memory pride tut do 1Gb :((((
ne pa vedno, oziroma verjetno vedno, ampak cez vec casa.
please help me, predvsem glede credifajla.
btw: poskusal sem tudi sklopit creditiranje, pa ni pomagalo :(
Kaksne imas nastavitve povezave (download/upload limit, max. sources per file, max. connections) in kako hitro internet povezavo imas? Si probal pod Display vklopit Save CPU & Memory usage opcije?
tonite22 ::
Lep pozdrav.V računalništvu sem začetnik kot ameriški najstnik v iraški vojni (prispodoba),tko kot večina med vami tudi sam potegnem kakšen program skladbo ali film iz kaze,vendar je le ta precej revna gledena osebno videnega na emuli.Pri tej žvadi pa imam precejšne težave kar se tiče poslušnosti.Preveč živcev mi je šlo zaradi nastavitve le te.Zato se na vas obračam z prošnjo HELP.
1.Katera emula (verzija)je trenutno 1A
2.Koliko časa približno čakate da vam začne vlečt.
3.Kateri serverji so trenutno 1A
4.Dodatne potrebne nastavitve (omrežje arnes)
Iz srca hvala.
1.Katera emula (verzija)je trenutno 1A
2.Koliko časa približno čakate da vam začne vlečt.
3.Kateri serverji so trenutno 1A
4.Dodatne potrebne nastavitve (omrežje arnes)
Iz srca hvala.
Alex- ::
Hmm...
Sm tkole ne en komentar na tale thread. Pred enim mescom sm si dobu ADSL in kot vsak newbie nism mel pojma s čim pa kako dl. In seveda sm se odloču tale špeh prebrat vsaj mal in... po parih straneh obupal. Vsak neki drugač govori, vedno neke nove verzije prhajajo vn več k sm bral bolj sm bil zmeden. Sm rabu en teden preizkušanja pa sam sprobu vse te programe od Imesha do mule... in končno ugotovu, da je kazaa še najboljši.
Uporabljam kazaa lite K++ edition 2.0.3 z vsemi toolsi zravn in me še ni razočaral. Mogoče ene parkrat mabye ampak samo zarad tega, ker eni fajli pač še niso bli uzun, ne da bi bla hitrost slaba.
Enostavnost - bolj enostavnega iskalnika stvari in start downloading zadevce še nism najdu.
Kvaliteta - AVI preview kot del kazaa lite mi zagotovi, da snemam ta prav film.
Hitrost- z hitrostjo povprečno 20-40kb/s sm čist zadovoljen. Ni pa redko da mam kakšn film dol tut v treh urah, k mi vleče tut 90kb/s en film.
Dost muske,filmov - še največ sm jih najdu tuki.
Torej en predlog, da tisti k vsazga ta novga zatrejo... "preber si cel thread" in podobne nej si vzamejo mal časa pa napišejo komentar za vsak program posebi pa kje se varke pa kaj je treba pazt pa kakšne so ta najboljš nastavitve. Po možnosti, da se to refresha k pridejo nove stvari vn pa da se da na sticky.
Moja 2 stotina
Alex
Edit. uporabljam še kazaa speed up Fatstrack accelerator v1.1.5 ki stvari še bolj poenostavi na vsake tolk časa (sam nastavš) ti išče nove source.
Sm tkole ne en komentar na tale thread. Pred enim mescom sm si dobu ADSL in kot vsak newbie nism mel pojma s čim pa kako dl. In seveda sm se odloču tale špeh prebrat vsaj mal in... po parih straneh obupal. Vsak neki drugač govori, vedno neke nove verzije prhajajo vn več k sm bral bolj sm bil zmeden. Sm rabu en teden preizkušanja pa sam sprobu vse te programe od Imesha do mule... in končno ugotovu, da je kazaa še najboljši.
Uporabljam kazaa lite K++ edition 2.0.3 z vsemi toolsi zravn in me še ni razočaral. Mogoče ene parkrat mabye ampak samo zarad tega, ker eni fajli pač še niso bli uzun, ne da bi bla hitrost slaba.
Enostavnost - bolj enostavnega iskalnika stvari in start downloading zadevce še nism najdu.
Kvaliteta - AVI preview kot del kazaa lite mi zagotovi, da snemam ta prav film.
Hitrost- z hitrostjo povprečno 20-40kb/s sm čist zadovoljen. Ni pa redko da mam kakšn film dol tut v treh urah, k mi vleče tut 90kb/s en film.
Dost muske,filmov - še največ sm jih najdu tuki.
Torej en predlog, da tisti k vsazga ta novga zatrejo... "preber si cel thread" in podobne nej si vzamejo mal časa pa napišejo komentar za vsak program posebi pa kje se varke pa kaj je treba pazt pa kakšne so ta najboljš nastavitve. Po možnosti, da se to refresha k pridejo nove stvari vn pa da se da na sticky.
Moja 2 stotina
Alex
Edit. uporabljam še kazaa speed up Fatstrack accelerator v1.1.5 ki stvari še bolj poenostavi na vsake tolk časa (sam nastavš) ti išče nove source.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alex- ()
TESKAn ::
Alex, si kaj preizkusil Overnet? Verzija 0.46 je precej dobra, kake novejše zadeve vleče tudi konstantno 90 k/sec. Aja če se boš odločil, da zadevo preizkusiš, dej malo pazit na začetku, ker imaš opcijo da zraven inštaliraš spyware...treba odkljukat možnosti za vse 'search acceleratorje'...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
jos69 ::
A mi lahko kdo razloži zakaj mi kazaa lite++ vleče dol sam od enga userja čeprav jih najde več kot 20.Poskusil sem z nekim kazaa xp fix pa ni blo nič .
Corpse ::
ej a ma se kdo probleme se povezat na DC++ al pa na BCDC++...js ne morm vidt serverjev....napise se mi da je problem z bandwidth...pa to kar naenkrat...mi je zmer delal pa to...internet mi dela recmo eMule dela BP...DC pa kr neki joka...
?? WTF??
?? WTF??
Corpse ::
glede eMule 1c sm jo pa po enem dnevu zbrisov pa dal nazaj eMule plus 0.24b...k 1c mi je skoz frizov skoz mi je stekala pa to in sm ga resetiral ene 5 u pol ure...tko..zj k mam pa 0.24 pa dela uredu trenutno s 150 Kb/s..
pa na zacetku se recmo napise creditfile loaded 12453 zj me pa zanima a se ta stevilka veca s tem k recmo vec z uploadas al s tem k jim das vecjo uplod hitrost...pa ali ce imas vecjo stevilko potem si prej na vrsti ali gre tako ??
pa na zacetku se recmo napise creditfile loaded 12453 zj me pa zanima a se ta stevilka veca s tem k recmo vec z uploadas al s tem k jim das vecjo uplod hitrost...pa ali ce imas vecjo stevilko potem si prej na vrsti ali gre tako ??
YuGo ::
mene tudi zafrkava ta emule, pa sem prebrskal tolko forumov, pa nič...napiše mi" Error your port 4662 (ali 4669) is not reachable, you have a low id"
kako je to mogoče id pa je sestavljen iz desetih cifer?
lp
kako je to mogoče id pa je sestavljen iz desetih cifer?
lp
3L33T ::
Kolk lažeš; na zadnjih dveh pageih je povedan vse o IDju tko da verjetn nis prebrskov kup forumov... In tud na vseh zadnjih 10 vpršanj je 100% že blo nejmanj dvakrat odgovorjen...
Dej poglejte si sami tale topic. Sej ni treba vse, sam preletet je treba in je. Jest namest vas ne bom, verjetn pa tud noben drug. Iste stvari pisat over and over again...
YuGo, najd si tester portov za eMule na webu in poglej kako morš nastavt porte fda so sploh dostopni. Link je verjetno na uradni strani, oziroma ga najdeš v temu topicu. Jest ga pa seveda na pamet ne vem.
Dej poglejte si sami tale topic. Sej ni treba vse, sam preletet je treba in je. Jest namest vas ne bom, verjetn pa tud noben drug. Iste stvari pisat over and over again...
YuGo, najd si tester portov za eMule na webu in poglej kako morš nastavt porte fda so sploh dostopni. Link je verjetno na uradni strani, oziroma ga najdeš v temu topicu. Jest ga pa seveda na pamet ne vem.
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!
iration ::
Navodilo za iskanje po tem (in vseh ostalih) thread-u: spodaj klikneš na "vse", da ti prikaže vse strani naenkrat, stisneš Ctrl+F (vsaj v IE) in vpišeš low ID, ali kaj podobnega.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
aliado ::
bodom: Sploh ni pomembno kako visok je ID, samo da ni nizek. Višji ID ne pomeni nič privilegijev!
Xplicit ::
ej a lahka da en direkt link na dl najnovejse mule, pa .met fajla za serverje k sm si ponesrec bookmark zbriu iz browserja, pa nenajdem na tem forumu k je ze ene miljon odgovorov.
hvala
hvala
aja se to - ze dalj casa uporabljam SilentBob server, sam vecina stvari (beri video) je v nemscini, ker server ma vec angleskih fajlov (ker angleski/ameriski server se splaca uporabljat)?
tomaxxx ::
Eno vprasanje za tiste ki uporabljate DC in DC++, v DC++ je mozno vpisat link kjer ti DLja hub listo medtem ko navadni DC te moznosti nima in razlika je v tem da neprimerno boljse hube najde DC++. Moj problem je pa v tem da od istega uporabnika na istem hubu v DC-ju leti 50kb/s medtem ko preklopim da DC++ pa ne pride cez 15-20kb/s. Where is the catch?
Pa seeno vprasanje ... kako ste za dovoljni tisti ki mate kabelsko povezavo Telemach (1mbps) (zgornja gorenjska - ex Astra) jst resno razmisljam da bi sel na ADSL ker mi ta kabel dela vedno pocasneje.
Pa seeno vprasanje ... kako ste za dovoljni tisti ki mate kabelsko povezavo Telemach (1mbps) (zgornja gorenjska - ex Astra) jst resno razmisljam da bi sel na ADSL ker mi ta kabel dela vedno pocasneje.
tomaxxx ::
Mislm da modem ni kriv, ker sem ga 3 mesece nazaj menjal za Thomsona TCM290, pa mislim da zadnje case Telesmeh mal zateguje linijo, vsaj v nasem koncu (gorenjska, ex Astra) ker redko vidim vec ko 15kb/s , v zlatih casih je letel 50kb/s in vec.
Verjetno da bo ADSL naslednji korak.
Verjetno da bo ADSL naslednji korak.
Ni 1. april :).
download: http://emulemaella.free.fr/Download/
forum: http://www.emule-project.net/board/inde...
Aja, ce iscete mod, ki ima ogromno nekih novih funkcionalnosti, potem tole ni za vas.
Gre za, po besedah stevilnih uporabnikov, trenutno najbolj stabilen, low cpu/memory in najbolj odziven mod za eMule. Nice, clean and stable.
download: http://emulemaella.free.fr/Download/
forum: http://www.emule-project.net/board/inde...
Aja, ce iscete mod, ki ima ogromno nekih novih funkcionalnosti, potem tole ni za vas.
Gre za, po besedah stevilnih uporabnikov, trenutno najbolj stabilen, low cpu/memory in najbolj odziven mod za eMule. Nice, clean and stable.
HALO!!! prej sm ze tole vprasu pa mi ni noben odgovoru :
--ze dalj casa uporabljam SilentBob server, sam vecina stvari (beri video) je v nemscini, ker server ma vec angleskih fajlov (ker angleski/ameriski
--server se splaca uporabljat)?
--ze dalj casa uporabljam SilentBob server, sam vecina stvari (beri video) je v nemscini, ker server ma vec angleskih fajlov (ker angleski/ameriski
--server se splaca uporabljat)?
@Xplicit
Ko isces po eMuli, uporabljaj Global search. Ta isce po vseh serverjih, ki jih imas v server listi. Sicer pa pri vsaki datoteki zraven pise, ce gre za nemski, angleski, spanski al kak drug rip. Magicna beseda tukaj je sharereactor, drugo bos pa ze sam pogruntal :) (poglej po tej temi).
Najboljsi serverji so tisti, z najvec uporabniki in datotekami. Ponavadi Silent-Bob, AdaNet, Emule Server No1 5000 max,...
Ko isces po eMuli, uporabljaj Global search. Ta isce po vseh serverjih, ki jih imas v server listi. Sicer pa pri vsaki datoteki zraven pise, ce gre za nemski, angleski, spanski al kak drug rip. Magicna beseda tukaj je sharereactor, drugo bos pa ze sam pogruntal :) (poglej po tej temi).
Najboljsi serverji so tisti, z najvec uporabniki in datotekami. Ponavadi Silent-Bob, AdaNet, Emule Server No1 5000 max,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7225 (5651) | Spc |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2076 (1858) | Goldee |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9917 (8387) | Eru |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1854 (1220) | BaRtMaN |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2649 (1923) | cybermedo |