» »

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

««
23 / 72
»»

s5cougar ::

Ups, my mistake.

Lahk si pa že kr takoj Nimota inštaliraš...>:D
Errare humanum est.

matej97 ::

Ziggga tnx za odgovor. Pač ne, ni kaj za dodati. Rules are rules.

Če kdo želi mi lahko piše na mail, pa se zmenimo.

matej97@email.si

Katere mode uproabljate za mulo 0.26d ?

Tr0n ::

Zaenkrat nobenega, ker so se mi vsi zamerli ;).

pivmik ::

s5cougar spet govori bedarije ne ga poslušat, z raznimi kodek packi boš samo si kaj zajebal.

Intalirano moreš imet samo to, pa ti bo vse delalo:
XviD kodek
AC3Filter
DivX kodek
OGGDS Filter

Nobenih kodek packov!
(OK, dovolj s tem to je FileSharing tema ne pa pomoč s kodeki.....)
LP, Gregor GRE^

(sic) ::

kocba:

Glej, da nimaš slučajno vklopljen firewall. Če maš WinXP pojdi v Network connections pa lastnosti na mrežni IN Siolovo povezavi, pa oboje odstrani Firewall.

Zico ::

imam en problem in sicer mi mula po enem cajtu sama sebe ugasne, sepravi konca ne vem zakaj ? pliz help

Zica inštaliraj si novo verzijo kje je tu problem?
LP, Gregor GRE^

rap3r ::

Mene pa zanima kere predelave eMule uporablate?
Oz kero priporočate?:\
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

R0K ::

Tarod mode rulz!

Tero ::

Ce je skucajo ze bilo ki to v tej temi vprasano se opravicujem, ker se mi ne ljubi ravno zaj brat cele teme.
Mislim si formatirat trdi disk in me zanima kako bi lahko nedokoncane datoteke v emuli zapeko na cd? Bi delovalo ce bi ker temp mapo zapekel na cd? Ali bi se potreboval kaj drugega?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Ja, dovolj bi bilo da bi celo temp mapo zapečel na CD.

Zelo priporočljivo je tudi celo eMule mapo s programom, nastavitvami, sourci...
LP, Gregor GRE^

Men ta emule sploh ne vleče!
Firewall sm ugasnu pa mi še zmerm skoz tko 3kb več ne!
Limite mam ugasnene!Povezava je 512!!!
Virov mam tud dost!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

TESKAn ::

- upload MORA biti omejen na ene 80% zmožnosti linije.
- poskušaj downloadat kake popularne fajle - te bi ti moglo vlečt več ko 3 k/sec.
- seveda pa moreš bit potrpežljiv pri muli.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Pa uporabljaj Tarod mode, ki je bolj 'nadležen', se zna rinat skoz vrste, ipd. Uglavnem, hitreje pride do sourcov in posledično ti hitreje dljaš alpa vsaj bolj konstantno.

Aja še to. Konektatje se na ProbenPrinzove serverje (YADS 1/2 in Donkey Server 1/2/3). Tu gor je dalč največ fajlov pa čez cajt (po kaki uri dve, mogoč tri) men skor vedno vleče vsej z 50% od max. kar zmore moj konekšn. Ponavadi čist na začetku skor nikamor ne gre, sam treba potrpet, še bolje pa kr pustit čez noč da laufa.

Mam tarod mode!
Mi poveš une strežnike da jih sam dodam notr?
K jih nimam?

_Tejc_ ::

Kdaj bo Tarod dal kaj novga vn:\

3L33T ::

Dej mir s Tarodom, mod je pač že prestar, zgrajen na drugem jedru... Velik bolj je zdejle najnovejša offical eMule 0.26d
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!

Navadna eMula sax. to ve vsak, ki uporablja Tarod mode. Face it.

Drgač pa men dol visi. Men vleče na ful, pa čeprav je 0.25b verzija...

Sej to rok ker strežnik oz kere uporablaš?
Pa kakšne nastavitve maš?
Men sploh noče skoz te 3Kb/s oz man;((
Pa mam tarod mode

Dljaj si tale server.met pa poišči v njem serverje z imenom ProbenPrinz (okol 5jih bo..odvisn kok jih je online) in se konektaj na enega. Potem na poišči nekaj na njih (torej NE išči Global - ampak normalno, k pol ti išče sam na tiste serverju ko si) in si od tam dljaj kar pač želiš. Meni dela super.

Čez dan mam recimo omejitev na 60kB/s dlja, da mi še net čist normalno dela (sploh ne opaziš da je še eMula v ozadju) pa mi skoz dela nekak od 20-40kB/s čez noč pa še 1x toliko (k disejblam omejitve).

Aja, pa v Preferences si naštelaj na max. 1000-1500 source per file. 1500 sourcev je pa drgač že kar precej za računalnik (da vse predela), sploh če potem dljaš ene 15fajlov, k majo po 1000sourcev. Tko da rabš za več sourcev že kr neki rama - no če še hočeš nemoteno kej zram delat.

Aja, pa na začetku ti vrjetno še nebo kr letelo. Malo počakaj, da ti najde vsaj 500sourcev (ti bo ziher v ene pol ure) pol bo pa šibal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: R0K ()

Tanx!Nism še dosegu tazga downloada k ti!
Sam tud tazga kukr mam zdej ne:)
zdej mam tm 30kb/s pa še ni treba da čakam pol dneva da začne!
tanx

Vidiš vse se da zrihtat :)

Pa če maš dost placa na disku, ne brisat fajlov iz Incoming. K če ne boš ti drugim nič sharal boš mel tut zato slabši download ... tko da ko neki zlovdaš, vsej ene par dni pust not.

Jz itak sharam use mp3je in filme!
Sam uporablam sam emulo brez tarod moda!
je lahko to problem?

Ne, nima bit nabenga blema...to kul da sharaš čim več...jest bi tut, pa mam sam 20GB disk, pa 2x Win gor, ene 10 programov, k zasedejo po 500MB in več, kak film pa si tam...pol mi pa 'senzor' v Winsih skoz teži, da bo zmanjkal placa. Kak sploh to sranje izklopt?

Izklopš tko da greš na c in pol properties od diska in pol izklopš quota manager:)

Tudi če deliš le datoteke, ki jih downloadaš, imaš upload zmeraj na maximumu...plus če downloadaš kake nadaljevanje potem uploadaš tistim, ki jih zanima ista nadaljevanka in imajo kake dele nadaljevanke, ki jih ti nimaš...

Teskan to je uredu če dljaš naekrat več kot 10 fajlov. Če pa dljaš recimo enega alpa dva je pa bolj švoh s uplovdom. To sm mislu. Ker to kar si že ti zdljal pa še ni končano, vseen sharaš ampak če je tega bol malo, nimaš kaj sharat...

Zgodovina sprememb…

Ne vem no...po moje čisto odvisno, kaj sheraš...včasih imam en fajl pa vlečejo od mene konstantno 25 k/sec...sploh pri uploadu ne vidim druge kot max. hitrost...potem se pa včasih zgodi, da je ul okol giga/dan, dl pa par sto mega...ma se da prežvet, rajt?:).

Gandalfar ::

Neki zdej studiram .. tale friends.met ane.

Nekdo je nekoc omenil naj si damo nicke [SLO]username, da nas bodo potem lahko drugi dodali pod friendse. Prednost friendosov je da imajo visji QR od ostalih ljudi pri uploadu.

Ali bi si bilo mozno deliti torej ta friends.met fajl ali mora biti nujeno noter ID userja ali zadostuje samo nick? Ce je to ze kdo slucajno studiral bolj podrobno..

Ideja je namrec, da bi se naredil en velik friends.met fajl z temi [SLO] usernejmi. Potem bi se 'popularne' datoteke hitreje sirile znotraj slovenskega omrezja. Ko bi bila datoteka enkrat sestavljena bi jo vsak skopiral v svoj eMule direktorij.

Lahko to kdo bolj razisce?

jamiroq ::

gandalfar:
emule plus (in verjetno še kakšen mod?) imajo takšen community sharing, vendar bi potem vsi morali uporabljati točno določen mod...

Mislim da Frendsi nimajo nobene prednosti pred ostalimi, ko spremenijo ip/id pa jih ne prepozna več.

Frendsi imajo prednost le če jim dodaš Enable Friend Slot, ki rezervira en Slot za izbranega Frenda.
LP, Gregor GRE^

ce komu pomaga.. za LANe: http://www.emule-project.net/board/inde...

ja sem ravno sedaj gledal specifikacije. Tale icecast zgleda se najboljse samo bi to pomenilo, da bi rabl postavit en ogromen VPN =)

OTH.. velik VPN ima se mnoge druge prednosti ;)

Kako pa tele community zadevce delujejo? (kaksn link?) Naceloma bi se splacalo uporabljat dolocen mod, ce bi si med seboj lahko hitreje delili datoteke.

friend slot (iz eMule FAQ):

o Establish Friend Slot
A reserved upload slot can be assigned to a Friend thus allowing him to make a direct connection without having to wait in the queue.
Only one reserved slot is allowed.

community sharing (iz eMulePlus foruma):

Community sharing: if you enable community sharing for community [ABC] and I have [ABC] in my nick, I automatically get a 2f-modifier when I´m in your u/l queue, so my waiting time counts more than if I was a "normal" user without [ABC].

Še neki me zanima!
In sicer nek film mi je vlekl dol z maksimalno hitrosto a se je pri 70% ustavl ker se tm v baru vid da so samo še rdeče se prav da nenajde delčke ki jih rab!
Kaj zdej?A nebom mogu še tistih 30% dol potegn al kaj?:\

Boš, sam jih trenutno ne najde...

JamiroQ tale Emula+ zgleda pa dost simpatična zadeva. Tukajle se vsi prijavimo, ki bi radi bli not, se napiše lista, si zamenjamo nicke in si dodamo to liste v eMulo...ste za to?

Zgodovina sprememb…

Jah če nimaš sreče nima nihče drug tega filma celega...počakaj nekaj časa, če nimaš ravno stiske na disku ti tiste 700 mega ne bo šlo narobe. Mogoče se bo pa našel kdo, ki ima ta film cel.

ROK: seveda 8-)

R0K: sem takoj za to :D (drugače mam pa že vse nastavljeno 8-) :P)

Še mene dejte v to8-)

lukslo ::

tud jst sm za :D

CaqKa ::

kaj je treba torej naredit razen downloada emule+?

Caqka in ostali:

dljajte si eMule + od tu; v Preferences si za svojim nickom vpišite [SLO]; pod Advanced vklopite Community Sharing in v za to namenjen prostorček vpišite [SLO].

lukslo ::

ok naredu
upam da bo delalo :))

moj nick Lukslo [SLO]

sam emule+ pa nima da se rekonekta ce mas low ID?:\ Hja ick
Obi-Van [SLO]:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _Tejc_ ()

matter ::

matter [SLO]

Samo, ali ma veze presledek al ne =?

Klemenn ::

ok sem spremenu na emulo+ in sem Jebediah[SLO] , kaj moram pa zdej naredit?

jah, počakat moraš, da prideš v queue enega od "naših".. pod pogojem, da ima fajl/e, ki jih ti dljaš in da sta na istem serverju oz da ga dobiš kot exchanged source...

če se kdo kaj bolj spozna od mene: če bi bili vsi povezani na isti server, bi hitreje dobili drug drugega kot source, ali je to vseeno?

OldSkul ::

V bistvu bi to delalo, ampak malo vec ljudi bi se nam moglo pridruzit!

Sej se bo. Lahko probate se po kaksnem drugem forumu kej o tem napisat itd. Samo ne po dveh dneh obupat. Potrpljenje, tako kakor pri sami muli :)

Tr0n ::

Potem raje pridite na kak slovenski DC++ hub, kjer lahko vsak vidi, kaj drugi shara in je mozna direktna povezava in seveda maksimalen download glede na kapaciteto upload-a.
««
23 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eMule FAQ

Oddelek: Omrežja in internet
267224 (5650) Spc
»

težave z mulo in routerjem

102068 (1850) Goldee
»

eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
559908 (8378) Eru
»

ADSL visoka hitrost??

251852 (1218) BaRtMaN
»

Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?

Oddelek: Programska oprema
342649 (1923) cybermedo

Več podobnih tem