Forum » Pomoč in nasveti » siol tv na prenosniku
siol tv na prenosniku
Bostjan0 ::
živjo!
imam prenosni računalnik acer aspire 7530g.naložene imam windows ultimate.moj problem je sledeč:doma imam siol trio,na intenet sem povezan brezžično(linksys).na siolov modem port št.4 ki naj bi bil za tv pa imampovezan kabel.ko sem imel naloženo visto je delovalo preko vlc vse normalno,ko pa sem naložil win.7 pa ta povezava ne deluje.ali kdo ve v čem je problem. hvala za pojasnila.na področju računalništva sem totalni amater.
imam prenosni računalnik acer aspire 7530g.naložene imam windows ultimate.moj problem je sledeč:doma imam siol trio,na intenet sem povezan brezžično(linksys).na siolov modem port št.4 ki naj bi bil za tv pa imampovezan kabel.ko sem imel naloženo visto je delovalo preko vlc vse normalno,ko pa sem naložil win.7 pa ta povezava ne deluje.ali kdo ve v čem je problem. hvala za pojasnila.na področju računalništva sem totalni amater.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus RTN66U (tomato shibby) - dela vse, razen WIFIOddelek: Omrežja in internet | 966 (587) | t0mekk |
» | povezava pc -tvOddelek: Pomoč in nasveti | 2175 (1878) | vilonja |
» | Kako najceneje priklopit 2 kompa v ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1801 (1408) | Blond |
» | slackware problemOddelek: Operacijski sistemi | 877 (767) | MasterMind |
» | No, pa registrirajmo domeno.Oddelek: Izdelava spletišč | 2000 (1648) | Bakunin |