Forum » Loža » Korzika
Korzika
STASI ::
Živ!
Letos nameravamo s familjo na Korziko kampirat. Pa me zanima kaj se da kaj tam videti. Kaj je must to see....
LP
G
Letos nameravamo s familjo na Korziko kampirat. Pa me zanima kaj se da kaj tam videti. Kaj je must to see....
LP
G
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Karaya 52 ::
Bastilla se mi ni zdela nič posebnega, predvidevam da tja pripluješ s trajektom iz Livorna. Narava je spektakularna, ustavljal se boš na vsakem drugem ovinku, če ne zaradi fotografiranja pa zaradi divjih prašičev, ki ti bodo zaprli pot. Precej divje je vse skupaj, "pariška francija" ni ravno dobrodošla, zato so skoraj vsi francoski znaki prestreljeni (lovcev malo morje), otok "obvladuje" mafija, obdržali so kup običajev (priporočam da si malo prebereš, mogoče bo kakšen praznik) etc. Od mest vsekakor Bonifacio in Ajaccio (rojstno mesto Napoleon) so pa skoraj vse vasi precej slikovite in zanimive, če greš tja ko cveti makija pa sploh super. Hint, trgovine in restavracije lahko zaprejo sredi dneva, če se jim zdi da so že dovolj zaslužili. Če te veseli pohodništvo boš v raju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | medvedi in srnjad (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 77066 (50869) | HappyPills |
» | Dvig minimalne plače je povezan z nižjo stopnjo samomorilnosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17562 (9663) | KLux |
» | Obramba pred živalmi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36177 (32264) | FrRoSt |
» | Prijava škode- 12 piščancev (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10232 (7763) | jan01 |