Forum » Kaj kupiti » Scanner
Scanner
Jaman ::
Stari skener je pod rušo in zdaj imam namen kupiti novega, zanima me kateri bi bil najboljši za skeniranje fotografij kot tudi različnih dokumentov (ne preveč dragega). Sem bolj kot ne amater in me zanima na kaj moram biti pozoren pri nabavi. Hvala za odgovore!
Lp
Blaž
Lp
Blaž
national ::
pazi: rekel si najboljsi.....potem pa ne prevec dragega...to ne gre skupaj!
sicer pa Canon 9000F bo dovolj dober za majhen denar, za amaterja
sicer pa Canon 9000F bo dovolj dober za majhen denar, za amaterja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: national ()
jest10 ::
epson V300
Lani, ko sem iskal skener zase je bil po testih med najboljšimi. Če se je letos pojavilo kaj boljšega za podobno ceno pa ne morem reči.
Lani, ko sem iskal skener zase je bil po testih med najboljšimi. Če se je letos pojavilo kaj boljšega za podobno ceno pa ne morem reči.
national ::
Canon 9000F primerjajo nekateri po kvaliteti celo z Epsonom V700 (cenovni razred 600EUR!), z Epson V600 pa itak....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: national ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitaliziranje slik iz negativovOddelek: Sedem umetnosti | 5002 (3987) | Okapi |
» | Skener resolucija - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 18216 (17628) | moat |
» | Kako skenirati diapozitive ali negativ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16758 (9158) | cekr |
» | Kateri skener za domačo uporabo?Oddelek: Kaj kupiti | 1915 (1549) | opeter |
» | Scanner za diapozitive/negativeOddelek: Kaj kupiti | 5449 (3511) | no comment |