» »

Vreča za sedenje

Vreča za sedenje

RockyS ::

Ker delam večino časa na prenosniku sem ponavadi v nepravilni legi oz. mi stol/postelja ne ugajata zato sem začel razmišljati o vrečah za sedenje.

Predvsem je pomembno to, da bo podprto celotn telo, tudi glava.

Gledam tega in sicer v polležečem položaju bi mi ugajal ampak nisem prepričan da bi v tem položaju lahko "ostal" več kot dve uri, ali so te vreče res tako udobne da to nebi bil problem? Ker ko pogledam sedeči položaj pa se vidi da glava ni podprta, verjetno bi zadostoval kak dodatni vzglavnik...

Ima kdo izkušnje s tem?

Infinity ::

Js mam eno mal večjo zadevo 150x150cm (bl ovalno) in je za delat zakon.. Hrbt ne boli in uležš se točno tko kt teb paše, je pa glede produktivnosti ta problem d še prehitr zaspiš na tej vreči, ker je tako udobna.

Moja sicer ni jabooz ampak mi jo je znanec naredil po meri iz več materjalov (delno Alcantara, delno kravje usnje), se mi pa zdi tale jabooz več kot odličen glede na ceno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Infinity ()

RockyS ::

In kako velik si? Namreč jaz sem 185 in nevem katero velikost si naj izberem. Kako največkrat sediš/ležiš? Imaš noge na tleh ali se vsedeš po "turško" ?

Glavo/vrat imaš podprto?

Infinity ::

Jaz sem velik 183.. torej mal manj kot ti. Ponavadi se tako uležem da imam noge (ali na pručki, odvisno od tega kako mi paše) na tleh telo in glavo pa mi podpira vreča. Se pa da bit na tako veliki vreči tudi v dvoje ;). Tale je podobne oblike in mer kot moja, je pa res dražja kot tista katero si ti linkal, se mi pa zdi da je za delo model sitting bull bol primerna, priporočal bi ti da se odpelješ v Jabooz in malo probaš, da vidiš v kateri se bolje počutiš.

RockyS ::

Verjetno bo res najbolje se tja odpravit.
Hvala za info.

Rešpetlin ::

Imamo ravno takega (Jabooz Sitting Bull), kar se tiče udobja, si lahko popolnoma brez skrbi. S prenosnikom komot opraviš osemurni delovnik, sploh s pomočjo kake podpore za noge. Telo je v Jaboozu bistveno bolj hvaležno, kot pa pri večini stolov.

Ejsi_Disi ::

Jap, tale Sitting Bull je res odlična zadevca. Ga imam doma in tako kot se 'naštimaš', tako ostane. Edino priporočam še en dodaten taburejček za noge in pa en vzglavnik za pod glavo.
Rock n' roll ain't noise pollution!

levaky ::

Pa ne uzeti usnenega, ker se skuhaš:) Jaz imam usnenega in mi hitro postane vroče pod hrbtom. Sploh spomladi/poleti.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kupil drago lezisce in posteljno dno, vendar se zmeraj slabo spim (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8211265 (8147) rockstar
»

Spinalis stoli (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15442787 (8518) SeMiNeSanja
»

Previsok pedal za gas?

Oddelek: Na cesti
417964 (6802) MxxW5
»

Bean bag

Oddelek: Loža
227603 (5336) MonkeyHead
»

Kako udobno delati z računalnikom

Oddelek: Loža
88986 (8707) moj_nick

Več podobnih tem