» »

Bean bag

Bean bag

Xplicit ::

Torej - ker se je obcasno treba odmakniti od racunalnika in se malo spociti oci in se kaj druzga, sem razmisljal da bi se nabavil en takoimenovani 'bean bag', seveda malo vecje velikosti, tako da ne samo da sedis gor ampak dejansko lezis notr - ti podpirat tudi glavo, noge, ...

npr - slikca

in zdle iscem kje se da to pr nas nabavit, ugotavljam da je ocitno samo ena firma k se s tem ukvarja -> jabooz - in to je edin model tega bean baga k je dost ql, sam me mal skrbi da je rahlo premejhen (v primerjavi s prejsnjo slikco), poleg tega pa polnilo - stiroporni granulat je mislm da prav tisto k prav hudo sumi oz. skripa ob najmanjsem premiku.

pa me zanima zdej, ce ma kdo ksn tak vecji bean bag, kje ga je nabavu, kaksno polnilo ma, pa ce mu je ql - torej kje in kaksnega se splaca nabavit?

Tic ::

Če te ne moti to polnilo, si ga lahko sam narediš. Ceneje. Po meri. ;)
persona civitas ;>

Microsoft ::

Ta zadeva seka. Vsaj men. Je rdece barve, mislim da je iz usnja (ali usnju podoben material), notri je verjetno stiropor. Tko, zadeva zgleda dosti majhna. Jst recimo tko lezim, da sem od glave do riti v tistem "poustru", nog pa nimam gor. Samo, ker je stvar tolko nizka, je skor tko, kot bi lezal na postelji.
Je pa res, da je spet odvisno, kako si nastimas. Ker, recimo ce si naredis tako "luknu", potem pac zlezes notri, pa si bolj tko, z "ritjo notri".
Od slabih stvari je mogoce ta, da ko mas stvar neki casa (in jo uporabljas), se na mestih, ki so "nasponana" zaradi sedenja pojavijo zarezice v usnje. Prav tako je treba stvar recimo potem, ko ne sedis, prevrnat okrog, da se vsa stvar razmehca, sicer mas obcutek, kot da sedis na deski.

Lahak pol ces dan, ce bo sila, poslikam.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zimon ::

Ma jst vem da so tako vrečo nardili na nekem faxu v lj v velikosti postle tako da so kar dve punci gor ležali, materiali so po želji če samo to delaš ali daš komu narest :D Jst bi valda alkantaro :P k je fajn za pucat :D notr pa se baje da kupit stiroporske kuglce (ali kako drugo obliko stiroporja ) na liter in so kar poceni. Najbol pa da če si jo že sam šivaš naj ma prvo notranjo vrečo pol pa prevleko čez da boš lahko pral to :D

iskra ::

En moj bivši cimer je mel kar en najlonski žakelj s temi stiropornimi kroglicami in se je, kljub majhnosti, dalo na njem kar fajn sedet/ležat.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

Xplicit ::

Microsoft - ni treba slikat. sam povej s cim mas nafilano vreco, pa ce fe s tem stiropornim granulatom, a to ful sumi ce sedis gor pa se premikas? ker en frend ma eno mal manjso vreco (eno bl cheap varianto) pa k sedis gor, pa ce nardis najmanjsi premik ful vse zasumi, sam ne vem tocno kaj ma notr ...

bzp ::

Te vrece so zakon, pa tudi kar precej drage ... ce hoces dobro sevede ... tuki jih majo

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bzp ()

Doman ::

V trgovini Industrije usnja Vrhnika imaš to.

Nejc Pintar ::

Brat ma eno veliko iz IUV, pa je kul. Ko se usedeš gor zašumi, pol pa tko za večje premike šumi. Je pa treba recimo vsaki 2 leti novo filo dat ker se stiropor precej stisne. Si pa cel noter, razen noge maš zuni;)
Lahko je biti prvi, če si edini!

Tody ::

ja sam zadeva dost stane :) Takega kot nejc omenja je mislim 30.000 sit si ga tut sam lastim, in za filme gledat je dost cool samo se zadeva lahko tud dost ugrezne tko da če preveč ritaš hitr pristaneš na tleh.

Nejc Pintar ::

@Tody: dofilat boš mogu;)
Lahko je biti prvi, če si edini!

Microsoft ::

Jst sem pogledu zdej, kaj mamo. Je rdec usnjen od IUV, notri je pa stiropor. Te kroglice so take zelo majhne, recimo malenkost manjse, kot je bucika. Je pa totalno nadlezno, ker so to neke "satitcne", pa se ti prime na vse. Sem dal prst notri (lol, tko kot v ameriski piti), pa sem mel cel prst tega stiropora.
Drgace pa sumi ne. Ko se vsedes, se zaslisi malo, da se kulgice premikajo. To je pa tudi vse.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Xplicit ::

sm dons bil v JABOOZ-u in sprobu ter narocu enga, ker so mel na zalogi sam ene iz umetnega usnja, kr mi pa ni glih ql. tko da upam da ga dobim v roku enga do dveh tednov :D

iskra ::

Koliko pa stane ta stiropor na kg?
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

Tic ::

Če greš v farbrko pa lepo prosis, ti dajo zastojn eno vrečo. Usej mojmu prjatlu so ;)
persona civitas ;>

Okapi ::

Da ne odpiram nove teme - dve takšni sedalni vreči viška imam.
http://www.bolha.com/oglas383021614/poc...

O.

pijavka ::

A je v kratkem to kdo kupoval? Prek spleta, ali v kakšnem salonu? Nekaj sem gledal na udobje.com, samo se mi zdi predrago. Pozna kdo tega, oz. je že kdo naročal iz tujine, ker so precej cenejši?

jamiroq ::

jaz sem kaksen mesec nazaj kupil dva jabooz sitting bulla na udobje.com. sel sem ga preizkusiti v njihov salon, narocil pa sem preko spleta. vzel sem nepal varianto, tako da sem cakal ene tri tedne - na zalogi imajo le renna (tekstilno usnje). ni bilo najbolj poceni ampak vrece so 1. ogromne in 2. nenormalno udobne :).

vreca na tvojem linku se mi zdi malce majhna - 110x70cm; to je, po mojem, primerljivo z modelom bula na udobje.com, ki ima footprint 75x75cm.

edit: bula ima volumen 220 litrov, sitting bull 550, tista z amazona pa tudi 220l.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jamiroq ()

pijavka ::

Hvala. Najbrž bo res premajhna. In cene potem tudi narastejo :) Tak dolg rok za dobavo imajo? Imajo kaj podobnega v Rutarju, Lesnini?

jamiroq ::

> Imajo kaj podobnega v Rutarju, Lesnini?

v lesnini imajo nekaj ampak nimam pojma kaksna je. kako je pri rutarju ne vem. poglej na njihove spletne strani.

MonkeyHead ::

V lesnini imajo razprodajo nekje 5 različnih vrst tega eni so še tako za 2 osebi in zgleda ko jogi s tem, da je na eni strani dvignjen. Razprodajo imajo veliko jaz sem si dva nabavo tolko za fun npr. ko si pred TV-jem pa nabijaš xbox.

Avenger ::

a to na Brdu?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

MonkeyHead ::

Maribor Hoče


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kej se dobi tisti "vgrezni" sedež/žogo?

Oddelek: Loža
61037 (848) noraguta
»

Žoga za sedenje

Oddelek: Loža
123076 (2000) rajc123
»

Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12230697 (15227) Unknown_001
»

Vreča za sedenje

Oddelek: Kaj kupiti
72193 (1896) levaky
»

Silikonske kroglice (fila za vrečo)

Oddelek: Loža
63539 (3250) evian

Več podobnih tem