Forum » Pomoč in nasveti » ebanka problem
ebanka problem
tasonka ::
Format zapisane datoteke FileID: 5 Velikost: 640 bytov Uporabljeno: 640 bytov, tip KEYFILE ni berljiv
tole mi napiše pri e-banki potem ko normalno prebere certifikat in bi me moral vprašat za pinkodo. Imam novo kartico, ker sem staro izgubila, prej mi je zadeva normalno delala. Referentka mi je rekla naj zamenjam explorer za novejši. To sem naredila, vendar še vedno javlja isto napako. Mi lahko kdo pomaga?
hvala
Nataša
tole mi napiše pri e-banki potem ko normalno prebere certifikat in bi me moral vprašat za pinkodo. Imam novo kartico, ker sem staro izgubila, prej mi je zadeva normalno delala. Referentka mi je rekla naj zamenjam explorer za novejši. To sem naredila, vendar še vedno javlja isto napako. Mi lahko kdo pomaga?
hvala
Nataša
gorenjc ::
Malo več informacij. Katera banka, operacijski sistem,certifikat izdan od koga, software za pametno kartico?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kreditna kartica - kje, kaj in koliko stane? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18032 (14517) | Picero |
» | cerifikat za klik nlb (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8719 (7638) | solatko |
» | Nova terminologija: KB = 10^3 bytov, KiB = 2^10 bytov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 21130 (17609) | gumby |
» | Hotmail z 250 MB prostora (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 6629 (6629) | MasterMind |
» | Je moj novi računalnik dobro optimiziran?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1527 (1187) | Dzos2 |