Forum » Programiranje » [Java] SQLite v Oracle
[Java] SQLite v Oracle
igor0203 ::
Dobil sem nalogo, da SQLite datoteko uvozim v Oracle tabelo. Končnica datoteke je .db3, moral pa bi jo odpreti in podatke iz nje zapisati v Oracle tabelo.
V bistvu me sedaj zanima, kako naredim ta import? Enostavno delam, kot da pobiram podatke ven iz tabele ( recimo
ali je potrebno nekako drugače?
Lp,
Igor
V bistvu me sedaj zanima, kako naredim ta import? Enostavno delam, kot da pobiram podatke ven iz tabele ( recimo
while (sqlite.next) { sqlite.getString(nekaj) } itd. )
ali je potrebno nekako drugače?
Lp,
Igor
nightrage ::
Zakaj pa podatke ne izvoziš v excel s kakšnim orodjem, pa potem iz excela v oracle, oz. uporabiš ker drug tip tekstovne datoteke, al moraš to narediti iz programerskega vidika?
elrado ::
Če ne želiš komplicirati:
1. namesti si sqlite odbc
2. z accessom odpri sqlite bazo in polinkaj/importaj potrebne tabele
3. naredi maketable/append query.
LP
1. namesti si sqlite odbc
2. z accessom odpri sqlite bazo in polinkaj/importaj potrebne tabele
3. naredi maketable/append query.
LP
V bistvu moram narediti program, ki ga bo potem avtomatika prožila, se pravi ni nobenega klikanja itd.
Hvala vsem!
Sem že pogruntal. Glede na to, da sem še dokaj nov v tem, sem mislil, da moram prej kako odpakirat .db3 datoteko preden začnem z importom.
Sem že pogruntal. Glede na to, da sem še dokaj nov v tem, sem mislil, da moram prej kako odpakirat .db3 datoteko preden začnem z importom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova različica podatkovne baze PostgreSQL 9.5 prinaša obilico novosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 17670 (14536) | McAjvar |
» | MySQL ProblemOddelek: Programiranje | 1135 (682) | Barcelinho |
» | Baze ter relation med njimiOddelek: Programiranje | 3334 (2895) | Marat |
» | namizna aplikacija v javiOddelek: Programiranje | 1884 (1397) | urosz |
» | [Delphi] Izbira podatkovne bazeOddelek: Programiranje | 2524 (1984) | zhigatsey |