Forum » Zvok in slika » AV receiver: Maranz NR1501
AV receiver: Maranz NR1501
Grumf ::
Zaradi posledic nekompatibilnosti mi mickeno trpi moj stari surround in sem se odlocil
da temu naredim konec. Obdrzal bom zvocnike, skatla pa bo nasla novega lastnika. No
zdaj sem pa v klasicni kaši, kaj kupiti. Mickeno mi gre ze samo po sebi na jetra dejstvo,
da so av receiverji tako svinjsko dragi ma dobro, placam do 300 evrov in oci so se mi nekako
ustavile na Maranzu NR1501. Se komu kaj sanja o njemu ali pa morda priporočilo za kaj
drugega?
(aja glede tistih 50W izhoda se ne sekiram, imho je to za domače potrebe čez glavo dovolj,
nimam namreč nobene potrebe da me vsi sosedje slišijo)
da temu naredim konec. Obdrzal bom zvocnike, skatla pa bo nasla novega lastnika. No
zdaj sem pa v klasicni kaši, kaj kupiti. Mickeno mi gre ze samo po sebi na jetra dejstvo,
da so av receiverji tako svinjsko dragi ma dobro, placam do 300 evrov in oci so se mi nekako
ustavile na Maranzu NR1501. Se komu kaj sanja o njemu ali pa morda priporočilo za kaj
drugega?
(aja glede tistih 50W izhoda se ne sekiram, imho je to za domače potrebe čez glavo dovolj,
nimam namreč nobene potrebe da me vsi sosedje slišijo)
- spremenil: Grumf ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gmail-račun-nastavitve iskanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 991 (842) | Jasnaaaa |
» | Tihi namizni računalnikOddelek: Kaj kupiti | 3509 (2962) | Invictus |
» | Pripravili kvasovke za boljšo proizvodnjo bioetanolaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11702 (10769) | noraguta |
» | VGA ali digitalOddelek: Pomoč in nasveti | 800 (684) | Voluharr |
» | Dve mreži na enem UTPjuOddelek: Omrežja in internet | 901 (850) | aiko |