Forum » Zvok in slika » lg 46le8500 - ni internet brskalnika ?
lg 46le8500 - ni internet brskalnika ?
Deni ::
Kupili smo nov TV LG 46LE8500, super slika, vse OK, vendar smo ugotovili, da v meniju ni brskalnika, so samo prednastavljene strani yutube,vreme,picasa in to je vse. Sosed ima Philipsa, pa lahko odprto brska po internetnih straneh.
Ali je možno ta LG kako nadgraditi, da bi imel brskalnik ? Bilo bi nekako logično, če ima internetno povezavo !?
Hvala za odgovor,
Deni
Ali je možno ta LG kako nadgraditi, da bi imel brskalnik ? Bilo bi nekako logično, če ima internetno povezavo !?
Hvala za odgovor,
Deni
mornar ::
tudi sam imam LG 42LE8500 in (določene) internet vsebine so naložene kakor verjetno tudi pri vas?
Povezava je lahko preko kabla ali pa WIFI povezave za katero pa verjetno rabiš dodaten ključek (LG USB WI-FI Adapter (AN-WF100.AL)?? Pri nas to ne deluje čeprav so mi v trgovini zagotovili, da ima ta model to vgrajeno?
Imam pa težave težave s teletekstom, ko pritisnem gumb za TT mi izpiše "Ta funkcija ne deluje" in to na vseh kanalih kjer je na prejšnjem TV TT normalno deloval, ali je kaj narobe z nastavitvami ali z TV ali pa z menoj ?
Če kdo pozna zadevo prosim za pomoč.
Hvala
Povezava je lahko preko kabla ali pa WIFI povezave za katero pa verjetno rabiš dodaten ključek (LG USB WI-FI Adapter (AN-WF100.AL)?? Pri nas to ne deluje čeprav so mi v trgovini zagotovili, da ima ta model to vgrajeno?
Imam pa težave težave s teletekstom, ko pritisnem gumb za TT mi izpiše "Ta funkcija ne deluje" in to na vseh kanalih kjer je na prejšnjem TV TT normalno deloval, ali je kaj narobe z nastavitvami ali z TV ali pa z menoj ?
Če kdo pozna zadevo prosim za pomoč.
Hvala
mornar ::
stvar za teletekst se uredi na način, da se država nastavi na SLO (ne samo jezik!!). Različne države imajo različne TT. a smo bili v prvo pri nastavitvah očitno prehitri :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako ugotoviti ali ima LED TV FULL LED tehnologijoOddelek: Zvok in slika | 3280 (2815) | Izi |
» | LG 42LE8500 ali LG 50PK950?Oddelek: Kaj kupiti | 2737 (2033) | All |
» | Plazma LG50PK750Oddelek: Zvok in slika | 2250 (1560) | Daddy1 |
» | LCD ne podpira DTS zvokaOddelek: Zvok in slika | 1442 (1076) | drinovcRok |
» | sony ali samusngOddelek: Kaj kupiti | 1893 (1560) | Dromar |