Forum » Operacijski sistemi » win7 programi se ne odzivajo
win7 programi se ne odzivajo
gregimus ::
Tezave z win 7...... so sledece..... programi se nehajo odzivat vcasih za pet sekund vcasih za pol minute, kakor je.... V task managerju kaze porabo cpu normalno.... mem tudi ....tako da to nitezava
Lucka za disk pa sveti kar v eno..... ampak po nekaj casa se umiri...... ker sem sumil na slab disk sem z programom proizvajalca stestiral disk in je test opravil brez napak
ampak se zmeraj sumim da je nekaj v povezavi z diskom..... saj v preformance monitor kaze pogosto disc qeue lenght 5 ali vec in takrat se pojavijo tezave z odzivanjem .....
Windows 7 so nalozeni na novo in tezava je ista....... ne vem vec kako naprej......
kaksen predlog?
Lucka za disk pa sveti kar v eno..... ampak po nekaj casa se umiri...... ker sem sumil na slab disk sem z programom proizvajalca stestiral disk in je test opravil brez napak
ampak se zmeraj sumim da je nekaj v povezavi z diskom..... saj v preformance monitor kaze pogosto disc qeue lenght 5 ali vec in takrat se pojavijo tezave z odzivanjem .....
Windows 7 so nalozeni na novo in tezava je ista....... ne vem vec kako naprej......
kaksen predlog?
gregimus ::
ma tut v event wiever ni nc zabelezen
sm pognal tut aida64 extreme(naslednjik everesta) pa kaze vse normalno
sm pa probal v safe mode pa teh tezav ni
sm pognal tut aida64 extreme(naslednjik everesta) pa kaze vse normalno
sm pa probal v safe mode pa teh tezav ni
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gregimus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudno obnašanje računalnika v WindowsuOddelek: Pomoč in nasveti | 1356 (1034) | MrStein |
» | Pomoč pri diagnostiki resnih hardwerskih težavOddelek: Pomoč in nasveti | 2602 (1819) | MrStein |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8552 (7758) | Invictus |
» | ntldr is missing, kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2259 (1810) | solatko |
» | Random zmrz z ATI catalyst 3.6. Še kdo? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3218 (2654) | pingo76 |