Forum » Zvok in slika » GENIUS 5050 5.1
GENIUS 5050 5.1
f0gripper ::
Lp imam en problem kupil nove zvocnike genius 5050 ko sem priklopil sprobal v realteku ce delajo vsi se mi oglasijo ko pa hocem poslusat glasbo pa samo dela center ter woofer ostali 4 pa ne . mogoce ve kdo kaj je problem?
matonson ::
Ponavadi delujejo samo sprednji zvočniki. Da pa samo center in woofer je pa čudno. Vseeno probaj najti v nastavitvah speaker fill(ali kaj podobnega) opcijo. Če ne bo delalo pa naredi screenshot od zavihka speaker configuration.
f0gripper ::
Pa sem prehitro rekel da je tezav konec namrec zanja dva zvocnika sta zelo zelo tiha! :S mogoce ve kdo kje tici tu problem?
matonson ::
Če to ne dela pa moraš najti isto opcijo v windows nastavitvah
Control Panel > Sound > Playback (tab) > Speakers > Properties > Enhancements > "Speaker Fill"
Če pa to ne bo, sem pa brez idej.
Control Panel > Sound > Playback (tab) > Speakers > Properties > Enhancements > "Speaker Fill"
Če pa to ne bo, sem pa brez idej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Realtek 892 audio device +5.1 "speaker fill" opcijaOddelek: Zvok in slika | 1070 (984) | MacGyver141 |
» | Realtek Audio HD, Win7 in 5.1Oddelek: Zvok in slika | 2051 (1534) | Igi.M |
» | Windows 7: 5.1 zvočniki ne delajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1842 (1773) | fulgur |
» | Zvočniki 5.1 Genius..?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1780 (1707) | NoXy |
» | Dilema! Vista ali xp za igre! Velik blo napisan sam vseen rabim pomoč!Oddelek: Operacijski sistemi | 2344 (1676) | nina__ |