Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 5800, program za georeferenciranje slik
Nokia 5800, program za georeferenciranje slik
gzibret ::
Pozdrav!
Imam zgoraj omenjeni telefon. Zanima me, ali obstaja kakšen zastonj program, ki bi mi prikazoval GPS lokacijo na poljubni georeferencirani sliki (ki bi jo seveda prej naložil na telefon). Recimo, da bi imel satelitski posnetek (ali pa ortofoto), podal koordinate ogljišč, pol pa bi telefon prikazal lokacijo na tej sliki in ne na ovi maps.
Hvala lepa za predloge,
Gorazd
Imam zgoraj omenjeni telefon. Zanima me, ali obstaja kakšen zastonj program, ki bi mi prikazoval GPS lokacijo na poljubni georeferencirani sliki (ki bi jo seveda prej naložil na telefon). Recimo, da bi imel satelitski posnetek (ali pa ortofoto), podal koordinate ogljišč, pol pa bi telefon prikazal lokacijo na tej sliki in ne na ovi maps.
Hvala lepa za predloge,
Gorazd
Vse je za neki dobr!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporaba SMS podatkov v PC aplikacijiOddelek: Programiranje | 1597 (1363) | alexa-lol |
» | GPS sledenje vozilaOddelek: Na cesti | 1591 (1420) | siniša |
» | GPS tracker za osebe z demencoOddelek: Mobilne tehnologije | 4605 (4122) | bzin |
» | Ata Gugelj me opazuje!Oddelek: Informacijska varnost | 2833 (2464) | BlueRunner |
» | Google predstavlja novost: GPS SimulatorOddelek: Novice / Windows Mobile | 5410 (5408) | mrkva1 |