» »

Napajalnik piska

Napajalnik piska

kitara8 ::

ko je prižgan nekaj v njem piska... pa ni ventilator. a je možno da gre njegovo življenje h koncu??

Wox ::

Ponavadi trafo zaradi fuč kondija.
Commodore 64

ubistvu ne piska konstantno. na čase se piskanje ustavi sem ugotovil

PacificBlue ::

pri men je enako. Je piskalo že pred časom, pa vmes nehalo, sedaj pa se je(vceraj) spet pojavilo. Piskat tudi začne obcasno, če kaj scrolam in klikam z misko..bo treba nov napajalnik nabavit. Zadnjic da imam ta Lc srot...
I’m out.
:3

Xserces ::

ko scrolas in piska to ni napajalnik... sam tok da ves xD
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

logit ::

Moj LC je začel piskat po dveh letih. Piskanje se je pojavljalo samo v večernih urah ko je bil že nekaj časa prižgan. Malo sem okoli povpraševal in bral in baje da piskajoč napajalnik lahko služi še kar lep čas (oziroma da ni treba takoj letet v trgovino).
Vseeno sem ga zamenjal, ker sem imel že v planu še preden se je začel oglašat.
Aja po zamenjavi sem gledal kondije in so bili normalni.

mr1two ::

Moj je tudi piskal, kondiči so bili napihnjeni. Obstaja možnost, da bo crknil, odvisno koliko je obremenjen. Po menjavi kondijev ni bilo neke blazne spremembe.
Imam šeenega, ki piska že kako leto, pa je še vedno v akciji. Kvaliteta izdelave pokaže svoj obraz čez čas(če ne prej).

UFOking ::

Dostikrat piska tudi transformator. Jaz sem pri mojem to popravil tako, da sem transformator odlotal, odvil rumeno izolacijo, potem pa pri vseh možnih luknjah vlil not malo sekundnega lepila, zavil izolacijo močno nazaj, potem pa še preko močno ovil selotejp, da se je utrdilo vse skupaj.

Najboljše to probaš tako, da ob navitje transformatorja močno stisneš neko neprevodno zadevo, kakšno leseno palčko ali kaj podobnega.

Lp

Riff ::

kva pa če cvrči v napajlniku ? isto kondenzatorji ali kaj druzga ?

bluefish ::

Imel podoben problem, le da ni piskalo ampak je napajalnik šumel oz. oddajal nek podrsavajoč zvok.

v bistvu bi moj zvok mogoče tudi lahko opisal bolj kot cvrčanje je pa precej tiho, zaenkrat ga vantilatorji preglasijo(ne bo dolgo ker so novi tihi venti že na poti :) )

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Piskajoč polnilec

Oddelek: Strojna oprema
112369 (2067) francek1
»

A še komu piska monitor? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
525588 (3859) Pyr0Beast
»