Forum » Omrežja in internet » router drugam
router drugam
vir ::
Pred časom sem kupil brezžični router in računalničar ga je instaliral. Sedaj bi router zaradi selitve odnesel na drug računalnik in na drugega ponudnika interneta. Zanima me če bo treba ponovno instalirat router in če bo, ali ga je za laika težko instalirat? (navodil nimam)
ASUS WL-520GC
ASUS WL-520GC
hellomania ::
Verjetno bo potrebno samo menjati neke nastavitve v routerju - odvisno od ponudnika in zdajšnih nastavitev.
vir ::
katere nastavitve...? Ko bo prišlo do tega potem več ne bom mogel vprašat.
Ponudnik bo isti kot sedaj-siol, in tudi sedaj bom dostopal brezžično (na router sem imel priklopljen ta brezžični modem in tudi po novem bom imel ta brezžični modem priklopljen na router ampak verjetno neke druge znamke)
Ponudnik bo isti kot sedaj-siol, in tudi sedaj bom dostopal brezžično (na router sem imel priklopljen ta brezžični modem in tudi po novem bom imel ta brezžični modem priklopljen na router ampak verjetno neke druge znamke)
Yacksy ::
Če ti bo ostalo isto uporabniško ime in geslo za dostop do SiOL-a, potem ti ne bo potrebno spremeniti nič. V nasprotnem primeru boš moral spremeniti uporabniško ime in geslo za PPPoE povezavo, ki jo usmerjevalnik dela do SiOL-a.
Shit happens
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč kako povezati modem/router/3 računalnikeOddelek: Omrežja in internet | 13768 (3114) | verto |
» | Manifest zbrisan pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 6244 (5357) | xApeiron55 |
» | level one ROUTER FBR-1418TX- nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 5993 (2976) | OmegaBlue |
» | Siol TV brezžično do prenosnikaOddelek: Omrežja in internet | 10159 (6948) | trnvpeti |
» | Router in Wireless system?Oddelek: Omrežja in internet | 3706 (3466) | ToJo |