Forum » Omrežja in internet » Microsoft.com ne dela
Microsoft.com ne dela
Gost ::
Lep pozdrav,
že nekaj časa imam problem, ker ne morem dostopati do strani microsoft.com. Preko proxy browserja deluje v redu, običajno pa ne. Sem na siolu. A je problem na siolovi strani ali na moji? Vse ostale strani delujejo kot morajo.
P.S.: Problem ni povezan z današnjim Google problemom, ko med rezulati vse strani zablokira.
že nekaj časa imam problem, ker ne morem dostopati do strani microsoft.com. Preko proxy browserja deluje v redu, običajno pa ne. Sem na siolu. A je problem na siolovi strani ali na moji? Vse ostale strani delujejo kot morajo.
P.S.: Problem ni povezan z današnjim Google problemom, ko med rezulati vse strani zablokira.
BlueRunner ::
Nekdo ali nekaj (virus, trojanski konj, ...) se je igralo z nastavitvami za DNS na tvojem računalniku. Za začetek lahko preveriš vsebino hosts datoteke, če boš v njej našel kaj čudnega.
OmegaBlue ::
Imaš router?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Tilen ::
Glede na to, da preko proxy strežnika deluje si mogoce celo pristal na njihovi "črni" listi. V kolikor imaš statični IP se probaj dogovoriti, da ti na Siol-u začasno dodelijo dinamičnega ali začasno spremenijo v drug statični IP.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
OmegaBlue ::
Se dogaja da MS stran ne deluje zaradi napačno nastavljenega MTU, probaj nastaviti na 1492 (če že nimaš) v routerju.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Trixi ::
Za vse tiste..
Vse microsoftove strani ne delujejo če uporabljate nelicenčno verzijo XPja..
Vsaj do sedaj sem to ugotovil. Z linux mašine mi dela če greš na WIN XP strani ne more prikazati in sta mašini na enaki mreži.
Če kdo ve rešitev bi bil vesel če kaj napiše.
Vse microsoftove strani ne delujejo če uporabljate nelicenčno verzijo XPja..
Vsaj do sedaj sem to ugotovil. Z linux mašine mi dela če greš na WIN XP strani ne more prikazati in sta mašini na enaki mreži.
Če kdo ve rešitev bi bil vesel če kaj napiše.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se da doma nastaviti več proxyjev z različnimi IPji?Oddelek: Omrežja in internet | 1691 (1447) | broken/link |
» | povezava preko switcha ne dela (siol modem -> switch -> laptop)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5418 (4922) | BorutK-73 |
» | Težave z brezžično povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1010 (945) | steve29 |
» | IRC in IP stevilkaOddelek: Omrežja in internet | 1382 (1184) | SasoS |
» | ADSL dinamični IPOddelek: Omrežja in internet | 1146 (965) | Dalmatinc |