Forum » Operacijski sistemi » Problem z zagonom
Problem z zagonom
kaktusss ::
Zdravo!
Včeraj sem namesto turn off po pomoti pritisnil sleep, zato sem ga takoj, ko je prešel v sleep, "zbudil". Očitno ga je to zmedlo, ker se ni hotel zagnati. No, zagnal se je, ampak monitor ostaja mrtev, utripa, kot da je še vedno v sleepu. Zato sem ga fizično izklopil.
Danes je stvar enaka. Sem ga nekajkrat resetiral, ugasnil in ponovno prižgal, nič. Mi zna kdo pomagati? Hvala!
Včeraj sem namesto turn off po pomoti pritisnil sleep, zato sem ga takoj, ko je prešel v sleep, "zbudil". Očitno ga je to zmedlo, ker se ni hotel zagnati. No, zagnal se je, ampak monitor ostaja mrtev, utripa, kot da je še vedno v sleepu. Zato sem ga fizično izklopil.
Danes je stvar enaka. Sem ga nekajkrat resetiral, ugasnil in ponovno prižgal, nič. Mi zna kdo pomagati? Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko gre monitor v "spanje" se ne "zbudi" večOddelek: Zvok in slika | 3745 (1409) | neocodexx |
» | Laptop se instantno zbudi iz sleep/hibernateOddelek: Pomoč in nasveti | 1607 (1220) | fujtajksel |
» | Moj računalnik ima težave z spanjem.Oddelek: Pomoč in nasveti | 3336 (2609) | SloBiscuit |
» | Samodjeno vklapljanje računalnika???Oddelek: Pomoč in nasveti | 615 (524) | Robi :P |
» | Nižanje porabe server računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2044 (1266) | Pyr0Beast |