Forum » Pomoč in nasveti » MULTICAST TV vprašanje
MULTICAST TV vprašanje
kmetek ::
Jutri sta obe tekmi istočasno
BARCA-MACCABI SPORTKLUB+
ROMA-UNION SPORTKLUB SLOVENIJA
Imam MULTICASTTV, je možna 2x naenkrat snemati? aja imam T2.
BARCA-MACCABI SPORTKLUB+
ROMA-UNION SPORTKLUB SLOVENIJA
Imam MULTICASTTV, je možna 2x naenkrat snemati? aja imam T2.
- spremenil: kmetek ()
nimam sliko v sliki....hehe, mah ne dovoli 2x multicast tv zagnati.
edino rešitev
MULTICAST TV snemam
VLC snemam
LOL?
edino rešitev
MULTICAST TV snemam
VLC snemam
LOL?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
ne bo šlo preko MULTICAST TV, ker ne dovoli 2 odprto
VLC + MULTICAST TV edinio tako
zdaj samo še vprašanje, kako naštimat timer na VLCju, MULTICAST TV ima to dobro urejeno.
Hvala.
VLC + MULTICAST TV edinio tako
zdaj samo še vprašanje, kako naštimat timer na VLCju, MULTICAST TV ima to dobro urejeno.
Hvala.
zupicaa ::
Kako nimaš slika v sliki? nazadnje ko sem se igral s tem sem imel to možnost (Siol TV na Multicast) samo delalo mi ni zaradi preslabe povezave - vse je zaštekalo.
cvirk ::
Prosim če mi lahko nekdo pomaga. Imam dva programa in sicer VLC in Multicast tv na računalniku. Rad bi si nekaj posnel pa nevem ali je možno snemat preko VLC? Vem da lahko snemaš preko MulticastTV vendar tam mi ne deluje nič. Naložil sem v program ip naslove ki so sigurno pravi (če jih kdo potrebuje jih dobi pri meni). Pokaže mi samo črno sliko. Port na modemu je fiksiran na video. Mi lahko kdo kaj več svetuje? Prosim za pomoč.
bezerk ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gledanje tvja na računalikuOddelek: Kaj kupiti | 1704 (1557) | Excalibrus |
» | SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 24903 (9062) | slitkx |
» | VLC - Siol TV in format datotekeOddelek: Zvok in slika | 4590 (2260) | gorann |
» | Katera kartica za iptv 1080p 60Hz(ati)Oddelek: Kaj kupiti | 1501 (1223) | jan01 |
» | VLC - stream se prekine po 2-3 minutahOddelek: Zvok in slika | 2213 (1648) | weilwiel |