Forum » Loža » Namišljeni prijatelji
Namišljeni prijatelji
Mercier ::
Da preverimo zgodnje virtualne socialne mreže občestva. Se lahko kdo pohvali? Štejejo le tisti iz ranega otroštva. ;)
Jaz sem bil za iskušnjo prikrajšan. Žal. Al pa si stvar predstavljam preveč kul, pa mi je žal zabezveze.
Jaz sem bil za iskušnjo prikrajšan. Žal. Al pa si stvar predstavljam preveč kul, pa mi je žal zabezveze.
rfmw ::
Če si si kadarkoli kdaj sam sebi potiho nekaj povedal ali vprašal, si en tistih, ki imajo prikritega namišljenega prijatelja.
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
Mare3 ::
A se za to smatra tudi vzpodbujanje samega sebe kot recimo pri tenisu ko si igralci rečejo npr. "ajde zdej zdrži še to".
mikena ::
Jaz imam namišljenega prijatelja, s katerim se nonstop kregam Resno!
Ko mi gre kaj na živce in bi se najraje razpočil od jeze, si kar zamislim eno osebo pred sabo in jo nadiram
Ko mi gre kaj na živce in bi se najraje razpočil od jeze, si kar zamislim eno osebo pred sabo in jo nadiram
Jst ::
Jaz se kregam z Debuggerjem (in compilerjem, seveda), dnevno. Šteje? :)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Mercier ::
pogovarjanje z namišljenimi osebami je drugače znak psihiatričnih težav
Pri malčkih je to nekaj čisto normalnega in običajnega. Sicer teme ne bi postavil.
Če si si kadarkoli kdaj sam sebi potiho nekaj povedal ali vprašal, si en tistih, ki imajo prikritega namišljenega prijatelja.
Ma, ja, samo ni zanimivo. Da pa skozi igro iskristaliziraš nekaj z osebnostjo različno od svoje, obdržiš na daljši rok, prikličeš po potrebi ...
edit: ukinjena vejica ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mercier ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Anonimno" pošiljanje paketaOddelek: Loža | 7588 (1092) | mirator |
» | Pihanje 0,0 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9971 (7434) | destroyer2k |
» | Podaljšanje garancije (Asus laptop)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3948 (3494) | St235 |
» | Švedu zaradi deljenja enega filma pol milijona evrov kazni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 24808 (21117) | Glugy |