Forum » Pomoč in nasveti » Skype, video snemanje komunikacije
Skype, video snemanje komunikacije
GregiB ::
Lep pozdrav... zanima me, ali ima kdo izkušnje z možnostjo snemanja delovne površine (desktop-a) med skype komunikacijo.
Avdio snemanje načeloma ni problem in obstaja gora programja... za video pa imam problem... Sem včeraj preizkusil PAMELA for Skype, a mi tako ob začetku zveze zariba... Mogoče imam kaj z nastaitvami, driver za kartico je ažuriran...
PS: Zadeve ne rabim za vohunjenje ali kaj podobnega, gre za snemanje otrokovega treninga, da lahko ponovno zavrti post festum... (šah)
Avdio snemanje načeloma ni problem in obstaja gora programja... za video pa imam problem... Sem včeraj preizkusil PAMELA for Skype, a mi tako ob začetku zveze zariba... Mogoče imam kaj z nastaitvami, driver za kartico je ažuriran...
PS: Zadeve ne rabim za vohunjenje ali kaj podobnega, gre za snemanje otrokovega treninga, da lahko ponovno zavrti post festum... (šah)
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera aplikacija za snemanje pogovorov na AndroiduOddelek: Pomoč in nasveti | 4628 (4184) | Stari maček |
» | Skype dobiva šifriranje in snemanje klicevOddelek: Novice / Ostale najave | 8234 (6385) | poweroff |
» | WhatsApp bo dobil snemanje pogovorovOddelek: Novice / Zasebnost | 5139 (4308) | Olórin |
» | Problem z zvokom na SkypeOddelek: Programska oprema | 3537 (3451) | solatko |
» | iščem kvaliteten mikrofonOddelek: Zvok in slika | 1705 (1554) | Naabo |