Forum » Operacijski sistemi » problem v windows 7
problem v windows 7
maki7 ::
Zdravo.
Rad bi delil in oddajal digitalne vsebine v domačem omrežju z windows 7.
Področje mi ni preveč znano, če bi lahko kdo kako pomagal.
Hvala za pomoč ;)!
Rad bi delil in oddajal digitalne vsebine v domačem omrežju z windows 7.
Področje mi ni preveč znano, če bi lahko kdo kako pomagal.
Hvala za pomoč ;)!
techfreak :) ::
Windows 7 ima zelo dobro funkcijo za to, imenovano Home Group. Več informacij in pomoč pri uporabi: http://windows.microsoft.com/sl-SI/wind...
Bias ::
Da ne odpiram nove teme s podobnim naslovom, si sposojam tole.
Ne vem če se slednjemu lahko reče problem, a varnost sedmice je na trenutke zelo moteča.
Najpogosteje zadevo opazim pri odpiranju mailov v gmailu (eBay in podobni) ko mi vseskozi mori s opozorilom:
Se da takšna opozorila, na kak način omejiti, kot naprimer da enkrat potrdiš "varna povezava" in imaš mir?
Hvala za odgovor.
Ne vem če se slednjemu lahko reče problem, a varnost sedmice je na trenutke zelo moteča.
Najpogosteje zadevo opazim pri odpiranju mailov v gmailu (eBay in podobni) ko mi vseskozi mori s opozorilom:
Se da takšna opozorila, na kak način omejiti, kot naprimer da enkrat potrdiš "varna povezava" in imaš mir?
Hvala za odgovor.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
gorenjc ::
Da ne odpiram nove teme s podobnim naslovom, si sposojam tole.
Hvala za odgovor.
Tukaj ni problem Win 7, temveč varnost v IE8. Razlaga tukaj To sporočilo se drugače onemogoči na naslednji način: če je stran npr. v internet coni:Orodja->internetne možnosti->zavihek varnost->klik na ikono internet->raven po meri->opcija prikaži mešano vsebino namesto poziv na omogoči
@gorenjc: hvala!!! zelo lep napotek.
Pa še eno vprašanje.
Enako pri uporabi IE8, me moti shranjevanje gesel pri vpisu (forum, eBay, itd.) pa ker imam laptop doma, bi rad da imajo vsi vhodi predloge že narejene. Nekatere imajo, a naprimer pri vpisu na eBay moram vedno vpisovati geslo in up.ime.
Kje to vse lapo nastavim, da imam potem mir in olajšano delo?
Hvala.
Pa še eno vprašanje.
Enako pri uporabi IE8, me moti shranjevanje gesel pri vpisu (forum, eBay, itd.) pa ker imam laptop doma, bi rad da imajo vsi vhodi predloge že narejene. Nekatere imajo, a naprimer pri vpisu na eBay moram vedno vpisovati geslo in up.ime.
Kje to vse lapo nastavim, da imam potem mir in olajšano delo?
Hvala.
gorenjc ::
IE8 bi moral ponujati shranjevanje gesel(čeprav mi osebno to sploh ni všeč).Naj se preveri:orodja->internetne možnosti->zavihek vsebina-> nastavitve za samodokončanje
Ja, saj mi ponudi shranjevanje gesel. A npr. pri eBayu mi ga ne in moram vedno vpisat. Vem da je to point/varnost. In morebiti je tako tudi najbolje. Gesla imam po sistemu katere se lahko zapomnim saj so šifrirana z veliko črko/malo črko-besedo/številko-številke. Nelogična gesla, a verjetno z najvišjo varnostnjo stopnjo.
Pa naj ostane kot je
Pa naj ostane kot je
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preverite svoje geslo med 320 milijoni pobeglihOddelek: Novice / Varnost | 11932 (7130) | Uporabnix |
» | eBay prodajaOddelek: Loža | 3628 (2476) | andrejag |
» | Vdor v GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 7029 (5683) | Ericssony |
» | Ebay načrtuje nekaj spremembOddelek: Novice / Ostale najave | 4212 (3283) | opeter |
» | Izkusnje z eBay/Paypal ?!Oddelek: Kaj kupiti | 5560 (5026) | Vuli |