Forum » Programska oprema » Preprost zastonj program za printanje na CD nalepke ?
Preprost zastonj program za printanje na CD nalepke ?
l0g1t3ch ::
A obstaja kak preprost in zastonski program za printanje nalepk, ki jih potem nalepiš na cd.
Nalepke, so take okrogle kot CD z luknjo na sredini.
Nalepke, so take okrogle kot CD z luknjo na sredini.
l0g1t3ch ::
Z tem samo izpadeš idiot.
Sem googlal in našel 100 stvari samo noben program ni hkrati zastonj in vredu. Zato sm mislu še tukaj vprašat.
Sem googlal in našel 100 stvari samo noben program ni hkrati zastonj in vredu. Zato sm mislu še tukaj vprašat.
VidKo ::
Saj je že kar nekaj časa preteklo od kar sem ga nazadnje uporabljal. Dober je tudi undercover xp, a ne vem če ima podporo za cd label, bolj je za ovitke.
chrush ::
Imam tiskalnik HP Photosmart D5160 in bi rabil dober program, za tiskanje na cdje. Z nero cover designerjem nikakor ne morem nastaviti, da bi tiskalo natančno, ampak mi vedno natisne vse zamaknjeno.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
fosil ::
Nisi zraven dobil nobenega softwara? Mal poglej na tistih cd-jih, ki so bli zraven printerja.
Tako je!
R-S-LoVe ::
DesignPro
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje diska na SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 7828 (7303) | ST-777 |
» | Se še dobijo kje windowsi XP?Oddelek: Programska oprema | 3545 (2427) | zee |
» | HP prenosniki: saj niso resni ?!Oddelek: Strojna oprema | 5918 (4178) | sash |
» | Kaksni so ti SOLOnote prenosniki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 14063 (8347) | Damjan Jagar |
» | Nalepke za tiskanje na cd?Oddelek: Kaj kupiti | 4287 (4207) | Poldy |